Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tanszékvezető úr

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jancsi először csak hetente háromszor piált. Majd ütött, ráadásul tök haosnló csajokra mozdul rá. Izgalmas 11 éves szakítós sztorim. 1998-ban, 23 évesen egy új munkahelyen kezdtem el dolgozni. Jancsi gyakorlatilag már az első nap kiszúrt magának és vicceskedve vacsorázni…..
tanszékvezető úr 2009.03.06 10:59:39
@Nicole drága:

jááááj.
hát igen, ez az alapvető szemléletbeli különbség. szerintem nem is annyira az agresszió a probléma, hanem inkább az a szemlélet, hogyha valaki úgy áll hozzá, hogy a nő alsóbbrendű, és magának bármit megengedhet, a nőnek viszont semmit, és függésben tartja magától. egy ilyentől meg bármi kitelik. :S
tanszékvezető úr 2009.03.06 11:18:31
@Nicole drága:

:/

én azt nem értem, hogy ezeket az embernek látszó tárgyakat mi veszi rá erre a fajta viselkedésre...
tanszékvezető úr 2009.03.06 11:19:35
@Nard:

nekem azért nehéz, mert benne van a netbookom is :P
Sokáig egy kedves iskolai szerelem volt, de a karácsonyra bekötött internet mindentt megváltoztatott. Kedves szakítósblog-olvasók! Szeretném nektek elmesélni életem egyik legfájdalmasabb szakítását - és talán még most sem vagyok túl rajta 100 %-ig... A történet elején Jani 17,…..
tanszékvezető úr 2009.02.03 11:03:08
@TBal:

áh, CatMothernek sokkal egyszerűbb -- negédesen mosolyogva -- személyeskedni, és megpróbálni lejáratnia, mint az, hogy előálljon valami értelmes érvvel. nem is baj ez, nem is számítottam arra, hogy kialakul valami diskurzus, mert ő tökéletesen jól érzi magát a maga kis ideológiailag homogén buborékjában. aki meg mást gondol, annak pedig dilidoki jár. miért nem mindjárt golyó vagy lámpavas?
tanszékvezető úr 2009.02.03 14:58:39
@Laura Palmer:

ez bizony igaz. az így nevelt emberek többsége igyekszik otthonról mielőbb elhúzni a fenébe, és aztán évente egyszer hazajárni. aztán jókat kurvulnak a Felsőoktatási Városban, mert most már nem fogja anyuci szagolgatni a szájukat, hogy piáltak-e.
mármint a szerencsésebbek. a kevésbé szerencsések sajnos életük végéig Droidanyuhoz és Droidapuhoz lesznek láncolva, és képtelenek lesznek önállóan gondolkodni és élni. lehet, hogy nem olyan szélsőséges mértékben, mint a 29 éves csaj, aki a levelet írta (ami szerintem nem volt fék, mert én is ismerek hasonlókat, nem is egyet).
tanszékvezető úr 2009.02.03 21:39:34
@Haley88:

áh, egy idő után mindig átmegy a téma offolásba, flémelésbe és teljesen jelentéktelen kérdések hivatkozására... :) ez már csak ilyen. én konkrétan nem írtam veled kapcsolatban semmit, de most megírom, hogy én sosem tartottalak kurvának, sőt... inkább csúnya szívás volt az egész :S én is átmentem egy-két dolgon, és sosem örültem túlzottan, ha bekiabáltak a pálya széléről. mindenesetre azóta jobbra fordultak a dolgok, remélem, hogy ez a te esetedben is így van. :)
Ilyen történetünk még nem volt, hogy a szülők ultimátumot adnak a lányuknak, hogy tanulás vagy nem tanulás. Kemény történet, mondjatok véleményt. Egy ilyen gyerek szulo szakotos sztori. A szulok nem tudják felfogni h a 8 oras napi beosztason kivul is van elet. Hogy a gyerekeiknek…..
tanszékvezető úr 2009.02.02 15:55:47
@Nyuszika158:

hogyha már 18, de legkésőbb 23 évesen elköltöztél volna otthonról, és a saját lábadra álltál volna anyagilag, akkor anyuci nem tudna 29 évesen így "zsarolni". lehet, hogy elkényeztettek a szüleid, de 29 évesen már mindenki maga felelős a saját tetteiért, és a szüleire hivatkozni legalábbis röhejes.

képzeld, sokan közülünk az egyetemet is úgy csinálták végig, hogy dolgoztak közben...
tanszékvezető úr 2009.02.02 16:03:22
@aszaltszilva:

ja, de vazze, 29 évesen már az ember saját maga felelős a tetteiért! most mi lesz, öregkorában a hajléktalanszállón is a nehéz (?) gyerekkorára fog hivatkozni a kudarcait indoklandó?
Ez egy nagyon hosszú történet, de érdemes olvasni, mert a történet egy pontján például fontos szerepet kap benne maga Tamás Gáspár Miklós is.A kép innenAmikor a történet elkezdődött, mindössze 17 éves voltam – karcsú, határozottan csinos, ámde komplexusokkal teli…..
tanszékvezető úr 2009.01.20 14:53:48
@CatMother:

nehezen fogsz meggyőzni az álláspontodról, mert elég mély és közvetlen személyes tapasztalataim vannak a kérdésről.
a saját szememmel láttam, hogy frusztrált, keserű, dühös emberek ők. általában azokban is jelentős düh munkál, akik látszólag vidám, kiegyensúlyozott emberek. onnan tudom, hogy valaha én is ilyen voltam, és az eszmetársaim is effélék voltak.

egyébként egy kiegyensúlyozott embernek mi oka lenne egy radikális társadalomkritikával foglalkozó csoporthoz csatlakozni? a kiegyensúlyozott emberek a mostani világban is megtalálják a helyüket. azok akarják lerombolni a fennálló rendet, akik valamiért nem képesek beilleszkedni a világba és/vagy nincs vesztenivalójuk.

ami pedig az erkölcsöt illeti, nos... nekem az a tapasztalatom, hogy a szélsőségesek igen jelentős része, sőt megkockáztatnám, hogy 100%-a _bármilyen_ szankciót jogosultnak lát azokkal szemben, akikkel nem azonos ideológiai platformon állnak. ne haragudj, de számomra ez semmilyen erkölccsel és lelkiismerettel nem fér össze. nagyrészt azért nem, mert volt alkalmam betekinteni abba, hogy hogy működik ez a gyakorlatban.
tanszékvezető úr 2009.01.20 23:36:50
@CatMother:

elnézést kérek, ha nem voltam világos: a következtetéseimet _nem_ egy darab emberrel való közeli ismeretség alapján vontam le, hanem annak az alapján, hogy hosszú éveket töltöttem el egy szubkultúrában. elég sok embert ismertem meg, most már egyikükkel sem tartom a kapcsolatot, nem véletlenül.

bocsáss meg, de nem teljesen világos a számomra, hogy mi volt a kijelentésemmel a problémád. te szélsőségesnek tartod magad, hogy ennyire megsértődtél azon, hogy bármi rosszat mondok a szélsőségesekre? és miben nyilvánul ez meg? nem sok olyan ember van, aki magára ragasztaná ezt a címkét...
tanszékvezető úr 2009.01.21 01:14:57
@CatMother:

ja, megértem, hogy fárasztó napod volt, nem lehet piskóta egész nap Molotov-koktélokat töltögetni.
Hosszú történet a vidéki egyetemek, fülledt kollégiumi szobák, zötykölődő volánbuszok, és az egymásnál felejtett jegyzetek világából. A kommentekben lehet MPG-zni. UPDATE: A posztok utólag módosítottuk a tulajdonnevek (kereszt-, településnevek) szintjén az érintettek…..
tanszékvezető úr 2009.01.19 18:04:19
@szerető testvér:

szerintem aki elolvasta a történetet, annak a számára világos, hogy a srác mekkora paraszt volt.
most viszont már az is, hogy te is o.O
tanszékvezető úr 2009.01.19 20:01:59
@Gepi:

én azt nem tudom megérteni, hogyha ennyire nem jött be a csaj, akkor miért pazaroltál rá ennyi időt? ezzel az erővel kereshettél volna egy olyan csajt is, aki bejön neked, nem?

vagy jól látom-e, hogy a korholó jelzők a szőlő savanyúságából fakadnak?
tanszékvezető úr 2009.01.20 00:03:00
@Alma17:

A csajnak nem voltak barátnői, akik elmondták volna neki, hogy mennek ezek a dolgok a _valóságban_?