Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kdatta

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt blog! A gyermekem a múlt héten az iskolájával kötelező fogászati szűrésen volt. Egy évben azt hiszem, kétszer mennek az osztályával. Mivel korábban elég sok rosszat mesélt róla a fiam, ezért kb. fél éve saját fogorvoshoz visszük. Az orvossal abban maradtunk, hogy…..
Gyerektrend Suri Pölkában 2009.10.28 14:56:00
Sok értelme nincs a címnek, tudom, legalábbis azoknak nincs, akik nem ismerik már unásig Tom Cruise lányának, Surinak a nevét, és hozzá nem olvasták a nyári posztunkat az ausztrál Pölkáról. Persze a hardcore olvasói magnak meg se kottyant ez a cím, rögtön tudták miről van szó:…..
A szegény, aknába zuhant kisfiú tragédiája természetesen meg- és beindította a Homár levélíróit is, hétfői lábrepesztős posztunk után jó pár levél csattant a  postaládánkban. Itt van kettő. Az elsőből az derül ki, hogy milyen kicsinyesen járt el az Aquaworld azzal a…..
Kdatta 2009.07.28 14:25:41
Györgynek szeretném írni, illetve mondani, hogy nem érdemes bárhová is menni. Nekünk kicsi embereknek nem sűrűn lehet igazunk. A mi történetünk a Római strandon kezdődött. 2001. májusában, mikor átadták a nagy csúszdát, kimentünk megnézni, kipróbálni. A párom imádott csúszni, ezért kipróbálta. Fent is és lent is sorban engedték fel az embereket. Jött a párom le, majd az utolsó elemnél az illesztésbe beakadt a lába, és eltörött a lábfeje. Amit persze akkor még nem tudtunk, csak fájt a lába. Emiatt a jegyzőkönyvet felvetettük, bár orvos a környéken nem volt, csak egy strand alkalmazott volt ott.
Ezt elvitük. Majd miután délutánra bucira dagadt a lába az Uzsokiban folytattuk a túrát. Kapott fekvőgipszet, majd később könnyített gipszet 14e huf-ért, hogy legalább dolgozni járhasson.
Közben felkerestünk egy szuper ügyvédet. Megkezdődőtt a levelezés, aminek az lett a vége, hogy a Tempero egy egész ügyvédi irodával a háta mögött azt állította, hogy mi voltunk a hibásak, mert még nem volt átadva a csúszda...önkényesen használtuk. Ha nem volt átadva, akkor miért segítettek a fiatalemberek a lépcső aljánál is és az indulásnál is rejtély... Az ügyvéd szerint így nem sok értelme volt folytatni, pert indítani illetve kártérítést követelni, mert nem voltak tanúink.
Tanultunk az esetből. NEm megyünk többet a Rómaira, illetve ha vmi történik, telszámokat begyűjtjük. :o(
A családnak őszinte részvétem.
Gyerekszoba Manók a kertben 2009.06.19 09:57:00
Alapvetően giccses is lehetne, de vagy a hangulatom ilyen remek ma, vagy nagyon elnéző kedvemben vagyok, vagy tényleg sikerült nem túllépni azt a bizonyos határt. Mindenesetre tetszenek ezek a manóajtók, melyek segítségével a legszigorúbb, legrendezettebb kertbe is titkot, varázslatot…..
Gyerektrend Apáról lányára 2009.05.27 14:39:00
Ingruha kislányoknak apa ingjéből. Ha van a párodnak felesleges, esetleg olyan ingje, amit te utálsz – és ő emiatt nem is hordja, vagy beleegyezik a dologba -, alakítsd át a lányodnak, ahogy azt Traci, az Amazing Mae blog tulajdonosa tette. Mekkora ötlet, nemde? És még a ruhácska…..
Most jött el az ideje annak a furcsa helyzetnek, hogy az ünnepelt szeretne ajándékot adni. Legszívesebben minden idetévedő vagy direkt kattintó Látogatónak, de erre sajnos nincsen lehetőség.Ezért ismét nyereményjátékot indítunk, amelynek fődíja Csernus Ági alább látható két…..
Ha gyermekünk rajong valamiért, egy meséért, egy mesefiguráért, akkor minden átváltozik. Ő maga és a világa is a mesehős világához képest, azzal összehasonlítva és összeforrva létezik, kap értelmet. Ezért aztán a gyerekek ilyenkor körül akarják magukat venni a …..