Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gotse

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2014-ben mi fényképeztük le először és fotóink bizonyítják: nem olcsón lett felújítva a Semjén-család balatonfenyvesi nyaralója. De a tulajdonlási megoldás is figyelemre méltó: a politikus kiskorú gyermekei fizettek életjáradékot Semjén apjának. Semjén vagyonosodása azért is érdekes, hiszen 24 éve…..
Négy évtizedes ismeretségünk okán írom ezt a levelet. Annak idején együtt jártunk egyetemre és bár külön utakon járunk, néha összehozott bennünket a sors. A „demokratikus” pártok főpolgármester-jelölési szappanoperájának sajátos fordulata után most Téged ajánlanak a…..
gotse 2014.10.02 11:03:28
@IGAZI_kovi1970: Nehogy rágalmazásnak vedd, de felhívnám becses figyelmedet a következő pofántörlésekre:
- 2010 április 25.
- 2014 április 6.
- 2014. május 25.
Mandiner blog A civilekről I. 2014.09.17 07:01:00
„Minden erénynek vannak előjogai: például hogy egy elitéltnek máglyájához odavigye a maga kis rakás rőzséjét.” (Friedrich Nietzsche: Emberi, nagyon is emberi) Ifjabb Plinius, a némileg teszetosza értelmiségi helytartó Kr. u. 110 körül Bithüniából írja Traianus…..
gotse 2014.09.18 11:33:10
@nu pagagyí: ezt még lehetett volna cigányozással is tarkítani, ahogy nézem az is européerdemokrata kiváltság.
Az Orbán-Semjén kormány egy 131 éve halott filozófus ellen vívott háborúja "sikerrel járt". Beértek a KDNP hazugságai, az egyetem engedett a politikai nyomásnak és elvitték a Marx szobrot a Közgázról. Az egyetem először még elutasította Rétvári Bence államtitkár…..
gotse 2014.09.16 14:59:20
@maxval a bircaman: Azért "kell", mert a társadalommal kapcsolatos nézetei, mintpéldául: nemzet, mint meghaladott társadalmi konstrukció, a vallás, mint a népek ópiuma, a család, mint az egyén elnyomásának intézménye, ezek nem csak a marxizmusnak, de a kortárs liberalizmusnak is alaptézisei.

Az a jó az egész szoborügyben, hogy legalább kibújik a szög a zsákból a "demokratáknál"
A tegnapot Gyurcsány Ferenc keretezte be. Reggel a Népszabadságban jelentetett meg róla terjedelmes cikket Felcsuti Péter bankár, este pedig Friderikusz Sándor készített vele csaknem egyórás interjút. Az Együtt-alapító, majd a Bajnai-pártból kiváló bankár így foglalta össze…..
gotse 2014.09.05 08:39:36
Jobbegyenes Együtt a nácikkal 2014.08.25 16:39:38
Szelényi Zsuzsa ma harcias hangvételű sajtótájékoztatón követelte, hogy „Magyarország álljon ki Ukrajna szuverenitása mellett”. Sőt, az Együtt-PM képviselője szerint Magyarországnak „lépéseket kell tennie (!)”, hogy a szomszédos országban „helyreálljon a rend”. Hogy…..
gotse 2014.08.26 14:06:09
@_most_: Tudjuk, tudjuk, nácizni csak nektek szabad.
A villamosok Nyugat-Európában a modern, gyors, kényelmes közlekedés szimbólumai. Amerikában a villamosokat -"streetcar"- csak néhány városban használják, pl. Portlandben, Seattleben. Helyettük viszont nagyon elterjedt a könnyűmetró -"light rail"-, ilyen közlekedik többek…..
gotse 2014.08.12 10:43:09
@Joey Greco:
Valóban ütős, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy az 5. és a 10-14. kép egy villamosgyár tesztpályáját mutatja Ust-Katav faluban.
gotse 2014.08.12 10:43:59
@gotse: Ezen tessék elgondolkozni...
Ritmustalan első, de egyértelmű második és harmadik harmaddal simán verte a rengeteg székely hokissal felálló román válogatottat a legjobbjait tudatosan nélkülöző magyar szelekció. A Mol ligás játékosok mellett a Sapa Fehérvár AV19 fiataljaira épülő hazai csapat az első…..
gotse 2010.02.11 23:25:20
@csatoimi:
Lényegtelen hogy a honfitársaimat a határok melyik oldalára sodorta a sors!
Egy számít csak: HAJRÁ MAGYAROK!
A Vasas Bp. Stars a Mol Liga-elődöntő után a bajnokságban is nyerni tudott Dunaújvárosban. A káposztásmegyeriek sikeréhez ezúttal büntetőlövésekre is szükség volt, így ők két, míg a hazaiak egy ponttal bővültek. A Starsban Peterdi Imre ismét gólt lőtt,…..
gotse 2010.02.04 08:58:12
@szorgalmas: szerintem érthető. Arról, hogy akit a kedves cimboráid revans címén meg fognak találni azok egyszerű hokikedvelők lila sállal. Számomra hihetetlen, hogy nem esett le több év alatt, hogy nálunk hokira nem az a mag jár akiket az utcai box foglalkoztat.
gotse 2010.02.04 09:02:28
@Edi a Sas: Előre leszögezném, hogy a 10-3 gáz! De! Ti ugye nem csináltatok még ilyet? Én azért hallottam már hasonlót. Vegyél revansot! Gondolom nem füstjelekkel jött az 'infó', talán hívjátok őket vissza és ne a csarnokban keressétek őket. De ez nem ide tartozik.
A legutóbbi arénabeli válogatott mérkőzések után megannyi helyről igény merült fel arra, hogy a hangos szurkolók egy helyről buzdítsák az ország legjobb jégkorongozóit. A szövetség partner abban, hogy már az áprilisi mérkőzéseken így legyen. A jegyértékesítő céggel is…..
gotse 2010.01.25 12:02:33
@AgrSimer: tény, hogy onnan látnál a legjobban, de szerintem az lesz a 4000 forintos szektor. Az meg nem a 'hangosabb' szurkolók árkategóriája:-/
Papirkutya lettem. Az utóbbi hetek zömmel retek időjárása elől terembe menekültem. Háromból háromszor fáztam meg, mire rászántam magam a chicken-way elfogadására. Öt éve először gépen futok, íme egy kis összegzés:Gépen futni nem jó, mert unalmas. Ráadásul a teremben szar…..
Külföldi játékosaink utolsó lehetőséget kapnak a bizonyításra ezen a héten. Légiósaink kudarcot vallottak, emiatt nem sikerült jól szerepelnünk a Kontinentális Kupán, értékelte Pék György UTE-vezetőedző az előző hétvégét. Pihenésre nincs idő, szerdán hat órakor máris…..
gotse 2009.10.28 22:18:06
@Uteapu: "Egy megállapitás: A dobosunk lassan verhetetlen lesz a "szakmában""
Ennyi. +1
A csíkszeredai Kontinentális Kupa-tornán a két Mol Liga-csapat számára csak a presztízs volt a tét az utolsó fordulóban, hiszen a Hága szombaton továbbjutott. A hazaiak alaposan odatették magukat: az első harmadban nem esett gól, a másodikban aztán ötöt vágtak, "hihetetlen…..
gotse 2009.10.26 19:43:08
@csatoimi: mindkettő:)
gotse 2009.10.22 08:49:42
@1nf3rn0: de milyen lassan telik az idő addig:)
fociláz Debrecen(0) 0:4 (3)Lyon 2009.09.29 23:52:00
Fájdalmas vereségett szenvedett a Puskás Ferenc stadionban a Loki. Ugyan voltak helyzeteink, és a DVSC bátran futballozott, de sajnos vereség lett a BL második  csoportmeccsének az eredménye is. Három percig volt szoros az első hazai mérkőzése a Debrecenieknek,…..
Kiásták a csatabárdot a biciklisek ellen két autószimpatizáns szervezetnél. A Közlekedési Dolgozók Országos Egyesülete és az Emberibb Parkolásért Mozgalom besokallt a „Critkáll Mass” stílusa miatt, és közleményben kérik a főpolgármester-helyettest valamint a…..
Az idei Critical Mass legfőbb érdekessége az volt, hogy rendőrök büntettek meg néhány lámpa nélküli biciklistát, és másik néhányat, akik piroson mentek át. A rendőri fellépéssel egyébként nem is lehet vitatkozni.   A mostani demonstráció lényege ugyanis nem a…..
gotse 2009.09.23 14:30:10
@Stock: "hallottál már olyat, hogy az autósok szisztematikusan ellehetetlenítették a bringások életét egy napra"

ööö, izé, ebben a városban nem autósok/bringások élnek hanem emberek, akik nem kedvelik ha a levegőszennyezettség meghalad bizonyos százalékokat.
Amúgy nekem kb. 360napomat lehetetlenítik el a szabálytalanul parkoló (bringaútra), orrom alá pöfögő, leszorító, ajtónyitás előtt tükörbe nem néző autósok.
gotse 2009.09.23 19:58:56
@antibringa: "Elhúzok melletted miközben mint egy kis idióta tekersz :)"
Budapest egy köztudottan dugómentes város:)))) Nem tudom, hogy merre jársz, de a belvárosban valószínűleg többször mentem el melletted miközben a dugóban (amit természetesen a bringások okoznak) ülve főtt a fejed.
Kiüresedett világunkban az emberek bármilyen lehetőséget megragadnak, hogy társaloghassanak egymással. Például öntevékeny lakók az ismeretlen pakolóőrökkel egy talán lopott autóról, Budapesten, a XII. kerületi Hertelendy utcában. Az összeállítás részét képező zacskó az…..
Felemás eredmény született a múlt héten átadott Szabadság híd biciklis tesztjén. A hidat egyrészről ugyanis jól kerékpározhatónak találtuk az összes létező burkolaton végiggurulva. A járda sima, nem ráz, és nem mutatja a Lánchíd szindrómát, azaz elég széles ahhoz, hogy…..
gotse 2009.06.09 19:56:56
@lápi lidérc: Kitaláltam:) Te tuti bringás vagy és azért írsz, hogy az autósokat lejárassad. Anyázzál egy jót válaszként:)

Senki se járdázzon, a kerékpár jármű, az úton a helye! A dugóban punnyadóknak meg hadd főjjön a fejük, hogy haladsz. Az is frusztráló lehet a számunkra, hogy évről évre több a bicós...
Hálás köszönetet rebegük az egykori tévés jósból és legendás távgyógyítóból, kikupált Joshi Bharatért a Tv2-nek, hiszen a kristálygömbök és tarotkártya világából szakállánál fogva előrángatott joviális úr végre az egykori bioponkettesre is elhozta azt a semmihez sem…..
Belsőség Taxis kontra buzik 2009.05.13 02:25:00
  A lavinát a hosszú fehér limuzin tetõablakából kilógó táncoló, mosolyogva integetõ fiatalember indította el.  Vélemények az azonos című írásunkról...
A ma elhunyt Ocskay Gáborra emlékezik Magyarország. Este hatkor minden jégcsarnoknál gyertyagyújtással hajtanak fejet az emberek a magyar hoki egyik legnagyobb alakja előtt.Az Alba Volán Blue Brothers szurkolói csoportja a következő felhívást juttatta el hozzánk: "Tisztelt…..
gotse 2009.03.25 13:46:26
@celebesz: Akkor kérlek az én nevemben is gyújtastok egyet mert sajnos nem érek oda. Köszönöm!
R.I.P.
Indul a kívánságműsor! Ezúttal arra kérjük kedves olvasóinkat, írják meg nekünk alant, milyen zenéket szeretnének hallani a döntő hazai mérkőzésein. A kikötés annyi, hogy legyen pörgős szám (nehogy elaludjanak közben a játékosok). A beérkező javaslatokat továbbítjuk az…..
gotse 2009.03.15 21:59:14
@Bozár Jóska: jó is volt:)
csütörtök: slipknot - duality
manowar - warriors of the world
venom - die hard
biily talent - red flag
turbonegro - the age of pamparius
superbutt - pioneer
vagy bármelyik ignite esetleg offspring és természetesen:
spatzen jodler sextett - a rézfaszú bagoly:)
gotse 2009.03.16 09:38:59
@kerusz: Nocsak! Egy műértő:)