Regisztráció Blogot indítok
Adatok
apóka99

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szijjártó nem szégyenkezik. Nincs szégyenérzete. Pedig a Szijjártó villa-gate lehetséges magyarázatai közül a legújabb, Szijjártó által előadott variációja is kínos. Azokat a lehetőségeket, hogy Szijjártó csalt, lopott és ebből van pénze villára, most felejtsük el, még a…..
Ha kereszteznénk az elvtelenséget az ötlettelenséggel és a kozmikus butasággal, akkor minden bizonnyal megkapnánk azt, amit ma délután a Jobbik művelt Budapesten, EU-ellenes tüntetés címén. Látható, hogy a Jobbik az utóbbi időben elvesztette a fonalat: a cigánytémában…..
apóka99 2012.01.18 21:04:54
@orbánmentesítő: Menj Izraelbe....
apóka99 2012.01.19 20:16:17
@orbánmentesítő: Ne nácizz köcsög mert nem vagyok az. Csukd be a pofád és nyeld le a nyálad ahelyett, hogy mindenfelé fröcskölöd!!!
A tv2 szappanoperájából ismert színészt első fokon súlyos büntetéssel, hat év szabadságvesztéssel sújtotta a bíróság. Az ügyvédváltás (Ruttner György, Stohl András korábbi védője) stratégia-váltást is hozott: az egyszer már bevált eszközöket látjuk pepitában…..
Rohammentők vitték el VV Lacit, írja a Blikk. A 40 éves szamuráj egész nap rosszul érezte magát, főleg mellkasi fájdalmakra és légszomjra panaszkodott, ezért a villa orvosának javaslatára kórházba szállították kivizsgálásra. VV Laci jól van. Azért a Blikk képének címét…..
„…A báró ezért nem követel semmit…csak arra tart igényt, hogy ha aztán ettől a hústól a rajkók vagy az öreg cigányok közül megveszne valamelyik, azt ő lőhesse le, mert lőtt már medvét, szarvast, vadkecskét, zergét, csak még cigányt nem.”(Mikszáth…..