Regisztráció Blogot indítok
Adatok
futaszabi

101 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kedves Olvasók és érdeklődők jóvoltából, illetve saját magam elhatározásából és abból a felismerésből kiindulva, hogy itt az ideje komolyabban vennem a dolgot, elköszönök a blog.hu oldalaktól és a továbbiakban itt folytatom a blogolást: www.futaszabi.hu Köszönöm az…..
Tegnap este megmértem magam: a balatoni nyaralás alatt ugyan futottam, de kevésbé tudtam és akartam odafigyelni az étkezésre. Keveset ettem, illetve pont eleget, de nem nagyon válogattam. A testépítők talán csaló napnak neveznék, ahogy ettem. Igaz, a fagyit például kihagytam, de…..
Köszönet Pantocsik Ferinek a gpx-ért!   (sorry, hogy nem tudok mindenkit név szerint említeni :)) Reggel 3:15, csörög az óra. Mi a tököm? Most feküdtem le. Attakurva futballtörténelmet láttam. Áhh, alszok még egy kicsit. 3:20, megint csörög az óra. Mi a tököm már megint?…..
Régen jelentkeztem, mert valami ütősről akartam újra postolni. Mostanában a futás nagyon komolyan begyűrűzött a mindennapjainkba. Voltunk Gödöllőn egy futóversenyen, ahol futás közben is készültek fotók. Néhányat feltöltöttem már a FB profil alá, de csináltam egy during…..
101.4 kg voltam néhány nappal ezelőtt. 153 volt a súlyom, amikor először megmért a mérleg. Ez kb. 52 kg súlycsökkenés. Elvesztettem a teljes testsúlyom 30%-át.  Megoszlanak a vélemények ezzel kapcsolatban. Félreértés ne essék, jól esnek a bíztató szavak mellett az aggódó…..
Mostanában egyre többször gondolkodom azon, hogy miért is csinálom. Nyilván van erkölcsi / morális alapja a dolgaimnak, miszerint egészséges szeretnék lenni, mert látni szeretném a gyerekeimet még 25-30 év múlva is. Ez nagyon nemes gondolat, ez mozgat főként. Elér az ember…..
  Most egy olyan post jön, amiben szinte egyáltalán nem esik szó rólam. Háttérbe vonulok, mert nem az én teljesítményem az, ami előtt most kalapok emelek. Van mellettem egy NŐ! Egy FELESÉG! Egy olyan TÁRS, amilyet mindenkinek csak kívánni tudok. Nem vagyok egy könnyű jellem, de…..
Fitbalance 2014 sportrendezvény - Proteines fagyi, csinos lányok, street workout élőben! Ez mind Téged vár! Vasárnap a Papp László Sportarénában a helyed! Miért? Mert rengeteg újdonsággal várunk Téged! Ha otthon maradsz, kimaradsz egy nagy buliból! Proteinnel felturbózott fagyi,…..
"Eléggé bosszús vagyok" - állt nekem tegnap a kedves Feleségem. "Régóta nem írtál a blogra. Pedig közben voltál T-Rexezni is!" Igaza van, most pótolok. Kezdjük a legfontosabbal, legalábbis számomra legfontosabbal: 105.9 kg vagyok most. Közeledik a cél. A súly önmagában nem sokat…..
Örök dilemma: Valóban drágább az egészséges étrend? A megfelelő étrendnek tartalmaznia kell a szervezeted számára fontos mikro-és makro tápanyagokat (vitaminokat, ásványi anyagokat, fehérjéket, esszenciális zsírsavakat és szénhidrátokat), melyeket több kisebb részre bontva,…..
Már nincs sok hátra, hozd formába magad nyárra! Íme hozzá egy 10 hetes szálkásító program! Mi a zsírégetés lényege? Nem túl bonyolult. Csökkentened kell a bevitt kalóriák mértékét ahhoz, hogy a szervezeted a zsírsejtekből nyerje ki a számára szükséges energiát. A…..
  Kókuszgolyó Hozzávalók:  150 g aprószemű zabpehely 3 nagyobb alma 100 g kókuszreszelék 3 evőkanál zsírszegény kakaó 45 g fehérjepor (esetünkben Peak Delicious Whey dupla csokis)   Elkészítés: Az almát megpucoljuk és egy nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük egy…..
Egészséges, stresszoldó pihenés avagy milyen rossz hétvégi szokásokat vetkőzz le mihamarabb! Lassan itt a hétvége, ami ráadásul hosszú is, hiszen hétfőn is pihenünk! Van néhány berögzült rossz szokás, amit a legtöbb hétvégén elkövetünk, sokszor abban a hitben, hogy jót…..
Az egészséges életmód a konyhádban kezdődik! Add ki az útját a fehér lisztnek! Az egészséges életmód a konyhában kezdődik. Fontos, hogy úgy reformáld meg az étkezési szokásaidat, hogy hosszú távon tartani tudd azt, mondhatni egy életen át. Nem koplalásról, lemondásokról…..
10 indok, hogy miért építsd be az MCT zsírokat is tartalmazó kókuszolajat a diétádba! A kókuszolaj egyedülálló kombinációja azon zsírsavaknak, amelyek pozitív hatással vannak az egészségedre, magába foglalóan a zsírégetést és a jobb agyműködést is. Nálunk csajoknál…..
  Többször elhangzó kérdés, hogy mit edzem, hogyan edzem, mivel fogyok le. Viszonylag egyszerű a válasz: Spartan Fighter Training. Amikor kiejtem ezeket a szavakat általában nagy csodálkozás vagy egyetértő hümmögés a válasz. :) Nos, következzen egy kis magyarázat. Official…..
Eddz bárhol és bármikor kötöttségek nélkül. Ez csak a Te világod! Ez a street workout! Egyre inkább kezdenek teret hódítani hazánkban is a szabad testsúllyal végezhető edzésmódok és szerencsére a népszerűségük mellett az elismertségük is csak növekszik ezeknek a…..
Gergő kollégám talált egy képet a telefonjában, tavaly októberben készült egy csapatépítő keretében. Megosztom veletek, kb innen indultam, bár igaz, hogy itt már leadtam nagyjából 8-10 kilót...aki nem ismert korábban, legalább el tudja képzelni mekkora lehettem. ..
Ma igazi fordulóponthoz érkeztünk. Csabival abban maradtunk tavaly júliusban, hogy 110 kg az ideális cél, ami megjegyzem akkor egy szép álomnak tűnt. 153 kiló voltam éppen. Magamban még hátra is hőköltem: én 110 kilósan? Elképzelhetetlen. Aztán eljött a mai nap és 109.7 kgot…..
Verrasztó Dávid ismét bajnok lett a hétvégén! Hogyan edz, mit eszik? A kész tényeket elmondja Dávid! Verrasztó Dávid hazánk 25 éves úszóklasszisa a hétvégén a franciaországi Amiens városában ugrott vízbe az orlandoi sikerek után.  Legerősebb számában, 400 vegyesen a…..
Uj Péter, a Futóblog egyik alapítója (!) sajnos nem érti, mire való a Margitsziget: Egy olyan társadalmi-szociális jellegű problémáról vagyok most kénytelen tollat, azaz hogy billentyűzetet ragadni, amelyet, annak égető mivolta ellenére (vagy talán éppen azért) hiába is…..
Hogysem tíz barátot szerezzek képmutatással, inkább szerzek őszinteségemmel száz ellenséget. /Petőfi Sándor/ Ma egy kicsit szentimentális blogbejegyzés következik. Nem is biztos, hogy a szentimentális a megfelelő szó. Másról lesz ma szó, mint eddig. Sokat írok az edzésekről,…..
Mihez kell B-vitamin? És miért jó, hogy számtalan Peak termékben van hozzáadott B-vitamin? A vitaminok és ásvány anyagok az úgynevezett mikro tápanyagok, melyeket ellentétben a makro tápanyagokkal (zsír, szénhidrát, fehérje) energiaként nem tud a szervezeted felhasználni, azonban…..
Természetes teljesítményfokozás egy élsportoló ajánlásával Legyen szó bármilyen életvitelről; kemény munka a mindennapok során, hobbi szinten való sportolás netalán élsport, a célod egy: a maximális teljesítmény! A teljesítményfokozás egyre nagyobb népszerűségnek…..
A diéta és a testmozgás kapcsolata. Itt az ideje felismerned a tényt, hogy a testmozgás nem csak a zsírégetésről szól! Te is úgy gondolod, hogy a testmozgás csakis a kalóriák égetéséről szól? Akkor bizony nagy tévedésben élsz, mert ez csak egy pozitív tényező a sok közül.…..