Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MrKrafelsky

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kép-regény kategória:- Koska Zoltán: Új új képregények- Lénárd László: Másnap - Felejtés országa- Fábián-Kozmajer: Bloodlust 4: Seraph- Fintor Gréta:: Cupido- Somogyi-Dobó-Tebeli: Kittenberger 2: A hiéna átka- Sváb József: Bunbury- Somogyi-Tebeli: Helka 1: A Burok-völgy árnyai- Kondás Péter: Suttyó…..
A Tini Nindzsa Teknőcök egy fogalom. Szinte nem is találkoztam olyannal aki ne szeretné őket, ne ismerné őket. Sőt a három legkedvesebb rajzfilmsorozatomba beletartozott, bár bevallom volt benne valami groteszk, hogy a Ne ébreszd fel a mamit és a papit miattuk cáfolt rá a címére,…..
Szomorú hírünk van a lovak, lóversenyek és lovas sorozatok rajongóinak: az HBO és a Befutó készítői közösen arra az álláspontra jutottak, hogy nincs értelme tovább folytatni a sorozatot, ami már eddig is három ló életét követelte. Két állat az első évad epizódjainak…..
A tegnapi belga-mustra után ma a magyar terveket mutatjuk be, ugyanis mától lehet szavazni a belga-spanyol-magyar EU-elnökség magyar pályamunkáira. A döntőbe kerülő tíz magyar munkából kilencet szakmai zsűri választott ki, egyet pedig mi, internetes olvasók juttathatunk a harmincas…..
MrKrafelsky 2009.01.29 10:05:14
A szinvonalt illetően azokkal a hozzászólókkal értek egyet,akiknek azonnal bedurrant az agyuk ezektől az elképesztően primitiv izéktől.Szörnyű,de nekem már felháborodni sincs erőm.Ismét egy olyan történet,ahol egyesek nagy pénzt akaszthatnak le semmiért.Vonnegut szavaival élve :L..igy megy ez. Emlékeztetnék mindenkit a tavalyi,világ legrosszabb 3-d filmjének, a hazai filmes szakma szégyenének tekinthető Kis Vuknak az utóéletére. Történt valami a sok-sok ellopott millió ügyében? Számonkérte legalább EGY! , egyetlen úgynevezett, nagy rendezőnk a szakma,-ország-világ elötti lejáratását? Mindenki elökelően hallgat, uram bocsá! asszisztál. /Szakértő a nagy Kossuth dijas rendező! Képzeljük el, milyen lett volna a Kis Vuk az ő segitsége nélkül! Lehet hogy a Naprendszer bolygóinak legrosszabb filmje lett volna? /Vagy emlékezzetek vissza egy bizonyos /elmaradt/ világkiállitás logófigurájára, ill. figuráira, hisz kettö volt. A franciásra sikeredett csirke után jött a gyöztes puli! Ami ugyan, abszolute nem felelt meg a versenykiirásnak /3-d-mozgathatóság,stb./ ,de ismét nagy pénzt lehetett szakitani vele, juttatni egy közeli ismerősnek. Történt valami ezek után? UGYAN MÁR! Nálunk igy megy ez. A pénznek /lehetőleg a minél nagyobb pénznek/ nincs szaga, vagy ha van se baj, a szégyentől senki felelős nem pirul, nem zavartatja magát. Lényeg,hogy a pénzek le legyenek nyúlva, időben. Szólni, megtárgyalni lehet, akármilyen fórumon, istenem!, holnapra már máson fognak dühöngeni , akik ki lettek játszva! Vezetőinkre ebben az egyben, biztosan lehet számitani... Igy megy ez.