Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zorg2

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szintező félméteres hibával, motorblokkok az almaraktárból és öntvény 16-ik próbára. A hazai gyáripar sötét középkora...
A Southwest Research Institute mérnökei egy új generációs dízel motort mutattak be, amely fejlesztés elsődleges célja a nitrogén oxidok (NOx) és a szén-dioxid kibocsátás csökkentése volt az üzemanyag fogyasztás lehető legalacsonyabb szinten való tartása mellett. A több ipari és állami résztvevő…..
  Ahhoz, hogy a globális hőmérsékletemelkedés ne menjen másfél Celsius fok fölé, számos egyéb intézkedés mellett a lehető leggyorsabban át kell állítani a közlekedést a robbanómotorról a villanymotoros járművekre. Az még kérdés, hogy nulla kibocsátású járművek zömmel milyen formában jutnak hozzá…..
Schmidt Csaba polgármester úr és Bencsik János országgyűlési képviselő úr az 544 millió forintba kerülő Bécsi út augusztus 24-i átadásán. Vidámságnak lelkesedésnek nyoma sincs, meglehet már megnézték a középtávú időjárás előrejelzést.   /Fotó: Schmidt Csaba Facebook oldal/ És meg is érkezett az…..
Egy néző küldte be a fotót a tegnapi RTL hírekbe. Ott arról számoltak be, hogy az állat egy Jász-Nagykun- Szolnok megyei sertéstelepen jött a világra pár napja. A fotó bár nem a legjobb, mégis jól látható rajta, hogy az állat orra nem nőtt hosszúra és a szemei a megszokottnál is közelebb vannak…..
zorg2 2018.08.16 19:54:23
A közbeszéd csak Új temetőnek nevezi a muskátlikkal, árvácskákkal,virágokkal díszített és súlyos tízmilliókból megújított Szent István teret. Fűre lépni tilos! Kutyát sétáltatni tilos! Gyerekeket bevinni tilos! Akkor vajon mit szabad? Nézegetni, ücsörögni azon a kevés padon, ami itt helyet kapott.…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Tisztelt szerkesztőség! Én egy Postán dolgoztam Hál isten nem sokáig. De ez a pár év is elég volt, hogy eljöjjek. 3 év után betelt a pohár! Aki a főnökhöz bejárt jelenteni minden jó kijárt neki! A fél óránkénti szünet,…..
zorg2 2017.03.10 19:09:05
@Sörömpőőr: Tévedés. Már az első nap előtt ellopnák a robotember árát...
A brit fiatalok fogyasztják a legtöbb kokaint Európában; a szigetország 15-34 éves korosztályának a 4,2 százaléka nyúlt a szerhez minimum egyszer 2014-ben. Az OECD és a EMCDDA által készített "European Drug Report" adatai szerint ez az arány Magyarországon "csak" 0,4 százalék. You will find more…..
"Mert aki hazudik, az csal,Aki hazudik, az lop,Hazudni, csalni csúnya dolog!” /A kétezredik év felé, szerzette Nagy Ferenc 1988-ban/ Eltelt életünkből 28 esztendő, és pont ott tartunk, ahol a kommunista rendszer utolsó, vergődő időszakában. Köszönjük Orbán Viktor! Csak a Fidesz! Szóval Tóni,…..
zorg2 2016.11.14 16:36:38
Rengeteg meglepő dologgal találkozik az egyszeri európai az Egyesült Államokban, ezek egy része mondjuk magyarként szinte értelmezhetetlen, és itt most nem csak a gasztronómiai furcsaságokról van szó, hanem a készpénz folyamatos visszaszorulásáról, vagy akár a munkahelyi…..
zorg2 2016.09.10 18:53:12
@GrenAbla: Nem Norvég, Eszkimó:)
Ha az autónknál az olajcserén akarunk spórolni, nagyobb kárt csinálunk, mint hasznot. Ezt tudják is az autótulajdonosok, mégsem tartják be sokan a 10 ezer kilométerenkénti olajcserét. A gyárak sok esetben 30 ezer kilométerenként javasolják az olajcserét, de ez részben igaz. Az előírt csereperiódus a…..
A múlt héten 66 emberrel a fedélzetén eltűnt az EgyptAir Párizsból Kairóba tartó járata kapcsán még mindig folyik a találgatás arról, vajon mi történhetett. Ilyen esetek kapcsán érthető módon mindig felmerül a biztonság kérdése, most is csak az a biztos, hogy semmi sem…..
Lehetne sajnálni Jakupcsek Gabriellát, de nem sajnálom. Sándor Erzsi véleményével értek egyet, aki ezt írja: „egyetlen könnyem sincs Jakupcsek felbontott exkluzív szerződése miatt. Ő az MTVA-ba szerződött azokhoz, akik most végkielégítéssel kifizetik és visszafoglalkoztatják…..
zorg2 2015.12.24 15:07:02
@Célkereszt: Ne sajnáld.
Akár mindennaposan használt fájdalomcsillapítóról, akár vényköteles szívgyógyszerről van szó, egyetlen gyógyszer sem létezik, melynek ne lenne valamiféle mellékhatása. Ezek lehetnek ártalmatlanok, vagy akár kívánatosnak tűnők (pl. az antihisztamin álmosságot okozó…..
zorg2 2015.07.01 00:18:40
Legyen szó meggy- vagy cseresznyebefőttről, esetleg lekvárról vagy süteményről, egy biztos: ha ezeket szeretnénk elkészíteni, hosszú munka vár ránk, amíg kimagozzuk a gyümölcsöket. Itt van a legegyszerűbb módszer, ráadásul nem is kell hozzá csak egyetlen apróság!Már…..
Lazarbibi Még +10 kihalt formátum 2015.02.26 23:12:58
Ezzel a cikkel elérkeztünk a harmincadik kihalt formátumhoz, és még nincs vége. Aki hiányol valamilyen rendszert az nézze át az előző két részt a blogon, vagy pedig egy helyen mindent megtalál ezen a linken. A képekre kattintva részletes leírás fog megnyílni. 1. RCA Sound Tape…..
zorg2 2015.02.27 16:46:17
A múlt hét péntekén a Mozilla bejelentette, hogy abbahagyja az úgynevezett metrós felületű Firefox fejlesztését. Az indoklásuk prózaian egyszerű: a kutya sem tesztelte a produktumot, ami (szerintük) azt jelenti, hogy a Microsoft tabletekre szánt felületén nincs élet. „A mi…..
zorg2 2014.03.17 12:31:34
Egy öreg UAZ terepjáróval, küzdelmes, kemény utazással értük el a khinaliqok (hinaligok) földjét a Kaukázusban. Khinaliq (Hinalig) lakói 2500 méter magasan, a Kaukázus rejtekében élnek. 2006 előtt még út sem vezetett ide, három hónap volt, mire leértek a lakók a…..
Több mint 60 Ferrari vett részt azon a felvonuláson, amely végighaladt az amerikai nagyváros több fontos pontján is. A rendezvény természetesen jótékonysági célokat szolgált, de mint a képeken is látszik, látványnak sem volt utolsó. A menet New Yor Battery Parkjától indult,…..
A múlt héten utána néztem, hogy mikor is vásároltam a mostani otthoni konfigurációmat és hangos sikítással konstatáltam, hogy immár négy éves a drága (AMD X2 II 240, 4 GB RAM, Geforce 9600GT), amit minden nap legalább 8 órát nyüstölök. A váltás tehát elérkezett, a kérdés…..
zorg2 2013.09.03 19:11:42
Hét nappal azelőtt, hogy lekapcsolják az analóg földfelszíni műsorszórást, végre találkoztam egy hiteles adattal. A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság hírül adta, hogy a digitális átállás 416 ezer háztartást érint Magyarországon. Ez egymilliónál több, de másfél…..
Ez történik, amikor a híres kínai gyorsvasút - mely maximális sebessége 300km/h - egy madárral ütközik. A CRH (China Railway Highspeed) vonat Hangzhouból tartott Peking felé, amikor június 2-án egy madár nekirepült a szélvédőjnek. A vonat Zhenjiang városánál csapta el a…..