Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Grooove

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!Pár hete nyugdíjaztam a 10-20ema rendszert... Már régóta készültem rá, de nehéz volt elereszteni. :) Ez az jelenti, hogy levettem a chartjaimról a fölöttes idősíkú 10-20ema-kat (a korábbi képeken és videókon ezek a lépcsőzetes vonalak) mert nem adtak pluszt a már…..
Grooove 2012.05.02 08:12:14
 Szia, Tibi,itt egy szösszenet a konditeremből.Minden jótAndrás  Arcok a konditeremből A Befizetett PubiHúsz év körüli nyápic srác, tizenhatnak látszik, lányos arc, unott mosoly. Csak személyi edző társaságában látni, apuci befizette, hogy kicsit…..
Nyomorult? Szánalmas? Szerencsétlen? Mi a legpontosabb fordítása annak, amikor a Eurosport kommentátorai "miserable"-nek nevezik a magyar válogatottat? Ebben a pillanatban ért véget a Honduras-Magyarország meccs az U-20-as foci világbajnokságon, 3-0-ra picsáztak el minket a…..
Grooove 2009.09.28 11:13:23
@Vad.Korte:

Ok... szerintem ez általános és nem csak az SZDSZ-re igaz :-)
És az MSZP ??? :-)

A foci az egyik legunalmasabb sport .
Futnak jobbra , futnak balra , gól az alig van , de azt is mi kapjuk.

Minek kell ezt bámulni ??? :-)

Nem kellene meccsre járkálni, az állami támogatást meg kellene szüntetni aztán majdcsak éhen döglene a sok falábú focista.

A pénzt kapja meg inkább a szabadidő sport. Jobban járnánk vele.
Rájöttem! Zöldövezet 2009.07.21 10:20:00
Valamiért az emberek úgy gondolják, hogyha sok pénzük lesz, akkor okvetlenül ki kell költözni a városból a zöldövezetbe. Így is tesznek: kényelmes, jól megközelíthető városi lakásukat eladják, hogy méregdrágán vegyenek házat valamelyik budai kerületben. Arra azonban, hogy…..
barrera Ostoba Li(b)a 2008.04.17 13:34:38
Ilyen tényleg van?Sok ostoba celebet láttunk már az utóbbi időben, de...Kustánczi Lia újabb mellműtétre készül, írja a Blikk.Hogyaszongya' a súlyingadozás miatt hullámosak lettek a mellei. Meg nyáron eljegyzik, meg 2 év múlva gyerek...Ez most a divat? Új pasi, új mell? Új…..