Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Artúr tesó

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma nagyon nyunyu voltam...egyik gazdilábról a másikra feküdtem, hagytam magam kényeztetni és süttettem a pocakomat kemény 10 percig, ugyanis ennyi időre bújt elő az a fényes korong az égen...aztán havazott, meg fújt....és én még mindig csak aludtam...szóval, ma nagyon nyunyu…..
Samu Anya elront? 2009.02.14 20:59:00
Beszimatoltam... És csak tódultak a finom illatok a nózimba... Anya csinálta a zebédet.Belopakodtam és élveztem a finom Í- zorgiát! :)És csak szugeráltam és szugeráltam és szugeráltam Anyát, aki egyszer csak mágikus közbenjárásomnak köszönhetően odafordult és megkérdezte:…..
Samu Happy Birthday Samuel! 2009.02.07 20:38:52
Apáék mondák (a kétlábú), hogy kaptam valami lapot... Szülinapi lapot a Négylábú Anyukámék Gazdijától. Nem nagyon értettem mi ez, de aztán elmagyarázták, hogy volt egy nap, mikor én megszülettem... blablabla--vauuvauu--vvuvaaaa..
volt egy kis gond a netes böngészővel, de anya megoldotta és megint tudok írni. khm, diktálni, mert írni még nemtok. bár minden csak idő kérdése. mivel tegnap behoztam sok sarat a lábamon - nem értem hogy történt, én csak szaladgáltam kint a mínuszokban - és ezt fél órán át…..
Artúr tesó 2009.01.19 12:25:30
@fluffyboy:
Halihó Fluffy!
Én mindig jó kutya vagyok. Szerintem túl jó vagyok az ajikhoz képest. :o) Igazán kaphatnék még. Most például el tudnám viselni, hogyha meg kéne tanítsak egy grillcsirkét a labdaeldobás művészetére. Várjunk csak! De a pocakomból hogy dobálózna? Na ezt majd még kidolgozom. Hmmm!
Én folyamatosan türelmes vagyok, de már megint eltelt egy egész nap és a kis óbégató izé még mindig nem dobálja a labdámat. Hogy van ez?
Itt járt ŐŐŐŐŐ, a félisten!!! Imááádom. Na, jól van, kezdem az elején. Szóval, az úgy történt, hogy Artúrék meglátogattak engem. Hoztak ajiba egy grillcsirkét karira...nem is értem miért...öhm...meg hozta a saját szőrtelen mini kétlábúját is. Össze-vissza szagolgattam…..