Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tacika

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Olá misz ámígósz”! 4 hetes röpke kis egészségügyi kényszerszünet után „áj em bekk”! S nem csak én vagyok „bekk”, hanem lassacskán a hogyvótok is, mert mostantól (reményeink szerint) az irományok száma exponenciálisan emelkedni fog az eddigiekhez képest, szóval tartsatok ki, mert összeállunk, mint…..
Bevezetés Mitulá bátit várják nyomoroncaink, végtelen izgatottsággal kicsiny szívükben, Amanda mindkét cipőjét kirakja, hátha akkor dupla adagot kap, Gina nem biztos benne, hogy a bokacsizma elég lesz, mert mi van ha idén xxl méretű lófaszt kap, és csak összehajtva fog beleférni, Robi fehérjében,…..
Peti nagy lendülettel köszönt minket ezen az elátkozott estén. Úgy kísér minket ma végig a retteneten, mint egy infantilis, szadista Vergilius Dantét a Pokolban. Nyomasztó rész lesz tehát a mai. Peti lezárja a nézői szavazást, azaz megtudjuk, hogy a lakosság (rendőrségi szóvivős dialektusban…..
Ennek a feladatnak a megoldása után képes leszel a baby simeket egy szülinapi torta segítségével tipegővé növeszteni. Ha az előző feladat kinullázta a simoleonjaidat, ez még a maradékot is elviszi :) , úgyhogy elég nehéz határidőre befejezni. Amennyiben mégis sikerülne 5 nap…..
Az, hogy Lázár János nem érti a jogállam alapvető működési szabályait, egy ideje már nem lep meg. Na de hogy egy volt igazságügy-miniszter, Balsai István is ennyire hülye legyen a joghoz?!Valamiért azt érzem, hogy Lázár polgártárs egyre inkább a tűzzel…..
A rendvédelmisek szívatása kezd egyre keményebb lenni ... pénteken a dühös tüntetők kiharcolták, hogy hétfőn reggel egyáltalán leüljön velük Pintér tárgyalni, nem tudom milyen elvárásokkal érkeztek meg a BM-be, hiszen maga Orbán nyilvánította ki elég világosan, hogy senki…..
A tegnapi munka ünnepe alkalmával a Miniszterelnök Úr mindenki, de különösen a partneri nyomda megelégedésére egy új, munkahelytámogató intézkedést jelentett be. A nemrég lecsengett, potom 500 millió forintba kerülő alkotmányozási kérdőív után Orbán Viktor most Szociális…..
Gondoljon bárki bármit, pökjetek le, öntsetek rám édes spumantét, vagy szavaljon nekem verset maga Ildikó, én biz' nézem a Való Világot. Saját ismeretségi körömben ezzel ugyan egyedül vagyok, hiába próbáltam meg társalgási témává tenni,  hogy…..
Gombolyag Segítsetek agyalni! 2009.02.26 13:10:00
Most a segítségeteket kérem! Gondolkozom erősen, hogy a kötögetős blogomat át kellene menteni saját, fizetős domain alá. Viszont a név kiválasztása elég kemény dió.Az alap tervem szerint hasonlítana  blogra, azzal a különbséggel, hogy idővel talán majd árusítani is…..