Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zizzo

45 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
pécsisrác violin Bass 2010.09.01 17:56:00
No elkezdődött a suli.Leírom a Noname-violinBass történetét.Egy padlássöprés aklamával került hozzám. egyik ismerősöm költözködött és megtalálta az tizepár éve a padláson heverő gitárját. Nekem adta.ilyen volt a "kezelés elött": szoval jött a…..
Winter zenekar honlapja Another World zenekar honlapja ..
..
ZION Pécs Civil Sarok kapcs. ford. 2010.09.29 17:50:00
..
2010 OKTÓBER 1 ..
2010 SZEPTEMBER 30 ..
Az Üres Tér szár „művészféle” egyedekből áll, akik nem művészkedni, hanem alkotni és játszani vágynak. Vannak köztük fiatal perfromerek, akik a napközben az átlag gimnazisták életét élik, ám délután ugráló, vijjogó, vagy csendben kereső, mindent megfigyelő…..
2010 SZEPTEMBER 22től minden szerdán: E-OFF! Amikor a zenészek keverik a zenét! ..
2010 SZEPTEMBER 21től minden kedden 18:00-tól:Hozd a hangszered!  Állj ki te is a színpadra! - Jam Session ..
A sejtek osztódnak, a ZION bővül, tenni akaró új hullám, a magasabb részeken, színes újdonság! A Zöld Fiatalok Egyesület, Pécs (becenevén ZöFi) új színfont a ZION-ban. Kicsit zöld, kicsit emberjogi, kicsit állatvédő, bázisdemokratikus, alulról szerveződő. Ilyen. Az a…..
SZEPTEMBERI NYITÓ BULI A 2010/2011 szezonra! További infó, muzsikák: The Crybabies Rokokó Rosé Waste of Time ..
ZION Pécs Civil Sarok 3x3 2010.09.14 14:44:00
Ennyi liter bor kerül jótékonysági árverésre! Licitálni itt lehet! Bővebb info a videóban ;) ..
Sziasztok! Egy online zenei folyóiratra hívnám fel a figyelmeteket, melynek neve Ugródeszka, és a http://ugrock.hu/ címen érhető el. Ahogy mondják: "Nálunk minden a zene körül forog!", foglalkoznak amatőr bandák bemutatásával, technikai segítségnyújtással, szórakozó helyek…..
További infó: tetthely.net!..
"3x3 Duennium 3 jó célért!" Augusztus 26-án Budapesten egy sajtótájékoztató keretében elindult az árverés, ahol licitálni lehet három ismert, véleményformáló közéleti személyiség Benedek Tibor, Dr. Csernus Imre és Lovasi András által aláírt borokra. Ez utóbbi a ZION-ban…..
Változás: sajnos a Polaroid zenekart nem üdvözölhetjük a fellépők között egyéb irányú elfoglaltságuk miatt! További infó: tetthely.net!..
Az elmúlt hetek történései: Kisebb felújítások, takarítások ZIONban: a keleti szárnyban a lépcsőház új festést kapott, a nagyterem színpad szilárd sík burkolatot, a nagyterem galériájáról már nem lehet véletlenül lepottyanni, valamint a koszba se fogunk már…..
Folytatódik a fesztivál szezon! Az EFOTT-ot is sikernek könyvelhetjük el, sok ember megfordult nálunk, reméljük jól éreztétek magatokat! Ezen felbuzdulva nem is állunk meg, most jön a III. Ördögkatlan Fesztivál, ahol is Nagyharsányban a Sansz Bárkában várunk mindenkit zenei…..
ZION Pécs Civil Sarok EFOTT & Jam 2010.07.13 08:08:00
ZION mától az EFOTT-on. Kellemes, árnyékos lugasban várjuk szeretettel a jammelni, beszélgetni, vagy csak érdeklődni vágyó fiatalokat és idősebbelet egyaránt. Nézzetek el tehát a Civil Faluba, mely a bejárattól nem messze az út mellett található, minden nap 10-től 7-ig, sok…..
Sziasztok! Mint tudjátok legközelebb ofisöl nyitva tartás majd csak szeptemberben lesz, addig várjatok türelemmel! A Fishing on Orfű-t már megjártuk, mindenkinek köszönjük az érdeklődést! Akinek nagyon hiányzunk az látogasson el az idei X. Jubileumi Rockmaratonra júli. 5 és 11…..