Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mérgespulyka

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
[tulajdonosa lettem. zuhanyzás közben fedeztem fel hasfalamon a galambtojás nagyságú duzzanatot. semmi előzményre nem emlékeztem ezért először izomrándulásra vagy lipómára gyanakodtam. a bőrgyógyász szerint lehet jó- vagy rosszindulató daganat de inkább sérv. készíttessek…..
[feszültségem akkor sem ha kimozdulok a lakásból. kivételes e „sziget” vonzereje! ha céllal megyek valahová remegek hogy időben visszaérjek. ha olykor-olykor „egészségügyi sétát” tartok (fél óránál akkor sem többet) a kiszolgáltatottság érzése hatalmasodik el rajtam…..
Kis Moszkva Gagarin 50 2011.04.13 11:30:00
1961. április 12-én Jurij Alekszejevics Gagarin személyében először járt ember az űrben. A szovjet űrhajós a Vosztok-1 fedélzetén 1 óra 48 percet töltött az űrben, ez alatt egyszer megkerülte a Földet, majd sikeresen visszatért a kék bolygóra.Eme történelmi napra emlékezett…..
Összerittyentett a Hírszerző egy cikket, amely Székyné dr. Sztrémi Melinda polgármester nem annyira olcsó életbiztosítására volt kihegyezve Salgótarján jelenlegi nehéz helyzetének tükrében.Bár az írásban előfordult nem egy tárgyi tévedés, például hogy Becsó Zsoltot…..
Kis Moszkva Alea iacta est? 2010.10.26 23:59:00
Nem gondoltam volna, hogy a közel egy hónapos poszt-csendemet "fideszezéssel" fogom megtörni, pedig de. Nem így terveztem, hiszen ma volt az új ciklus első rendes közgyűlése, ami simán megérne egy bejegyzést több okból kifolyólag is, meg felbukkant a közelmúltban több khm, salgótarjánhoz kapcsolódó…..
Mérgespulyka 2010.10.28 15:21:52
Az Image Factory és az Observer Budapest Médiafigyelő immár harmadszor készített kutatást, ahol a legjobban kommunikáló hazai városokat kereste. Az összesítés után felállította a tízezer lakos feletti lakosú városok - Budapest nélküli - imázsrangsorát. A városokat három…..
Felkerült a salgótarjáni Jobbik honlapjára a megyeszékhely, illetve a környező települések gyűjtőhelyeinek listája, ahol a választók leadhatják az ajánlószelvényeiket. Ez mind szép és jó, itt is volt az ideje, hiszen ma kezdik el kézbesíteni a kopogtatókat. Szóval most már…..
Mérgespulyka 2010.08.23 20:34:22