Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomacsek

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A héten nem törték túlságosan össze magukat a zenekarok, hogy igazán különleges videókat készítsenek, legalábbis az eheti klipmegosztásban mintha valamivel kevesebb lenne az igazán kreatív ötlet. A belga Triggerfinger mozifilmes videót csinált, a Tankcsapda pedig mozifilmes…..
Már egy ideje megjelent az első olyan hivatalos Alice In Chains-kislemez, amin William DuVall énekel. Az A Looking In View című számot akár a zenekar Myspace-oldalán is meghallgathatjuk, és immár klipen is megnézhetjük, igaz ezt hivatalosan egyelőre csak a csapat oldalán...
Múltkor (kár tagadni) lefikáztuk Jamie Winchester és Hrutka Róbert közös zenéjét, most viszont csak az előbbivel foglalkozunk (fika nélkül), méghozzá az új lemeze, illetve új klipje (premier legalul) miatt egy rövid interjú keretében. Aki pedig akarja, május 16-án megnézheti…..
Idén július elsején ismét ellátogat hazánkba a progmetál élő istene a Dream Theater. Furcsamódon nem a Petőfi Csarnokban rendezik meg a bulit, hanem a 15 ezer férőhelyes Papp László Budapest Sportarénában (a szervezők szerint a hatezres Pecsa-szabadtér kicsi lenne nekik).…..
Ugye szokták mondani, hogy nem zörög a haraszt… Nos, ez a Faith No More váltig tagadott újjáalakulása esetében is igaznak bizonyult, ugyanis a kilencvenes évek egyik meghatározó rockzenekara mégis összeáll egy európai fesztiválkörút erejéig a nyáron. Mindezt az…..
Márciusban jelenik meg a Pearl Jam Ten című lemezének újrakiadása (négyféle változatban, a kétlemezestől egészen a hétlemezesig), amiről itt már írtunk. Erről a kiadványról raktak most fel a hivatalos Myspace-oldalukra hat dalt is. Legfőképpen az unplugged koncertről, és…..