Regisztráció Blogot indítok
Adatok
over_the_rainbow

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Amiről nem tud, az nem fáj" - mondta az antik bölcsességet a srác, miután hosszú időn át próbálta szegény csak kitalálni, hogy akkor mi a helyzet. Vigyázat, tinisztori! Lenne egy felettébb érdekes sztorim ami persze megint csak arra mutat rá mennyire kétszínű,…..
over_the_rainbow 2009.02.03 21:55:55
@Greenapple:

hmm.. nem kötelező válaszolni, sem privát, sem nyilvánosan de nem vagy Te soproni véletlenül?
Az érzelmek változnak, egy állandó, a hazudozás. Sziasztok! Az én történetem nem valami extra de azt hiszem egynek jó lesz. Érettségi előtt álló, a tavasz közeledtét érző, éppen 18. életévét betöltő srác voltam. A lány kb. 3 évvel volt fiatalabb, aranyos, kis bájos. Az…..
over_the_rainbow 2009.02.02 01:55:34
@mütyür [BalatonSoundra készül]:

ez cinizmus, mindegy kár volt ideírni.
over_the_rainbow 2009.02.02 01:31:20
@over_the_rainbow:

De az meg az ő saját döntése.
over_the_rainbow 2009.02.02 01:46:53
@mütyür [BalatonSoundra készül]:

Nem azért nem mondja meg, mert a másiknak borzalmas lelki gyötrelem, hanem mert gyáva. A másiknak az a borzalmas lelki gyötrelem, ha még hosszú időn át azon örlődik, hogy megcsalták-e. Még sokkal nehezebben lép rajta túl a kétely miatt, de a nőnek ez sem számít.
Minden kedves olvasónktól elnézést kérünk, az archiváló majom elszúrta a munkáját, valószínűleg másik archiváló majomra cseréljük. De cserébe itt egy szerelmi sokszög.Innen Kedves Olvasók! Az én történetem egy szép esős májusi napon vette kezdetét.Jópár barátnőm…..
Ez egy jó sztori, nem is vasárnapra való.Nem megy a képfeltöltés, ez a kép is volt márKedves Szakítós Blog!Nem igazi szakítós történet,lekoptatósnak is alig nevezhető, de az öcsém nagyot mulatott rajta, talán itt is elmegy könnyed sztorinak.Pár éve ugyan a fővárosban élek,…..
over_the_rainbow 2009.01.25 15:57:33
A magas lányok különféle kipellengérezését még mindig mélyen elitéljük.A kép innenKedves Blogolvasók!Az én történetem valójában nem egy szakításról szól, hanem az első és egyben utolsó randimról egy sráccal, akitől megtanulhatjátok, mit nem szabad mondani egy első…..