Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LongLiveRocknRoll

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy büszkén keltem fel reggel, mert már nem normál turistának éreztem magam, hanem egy olyan embernek, aki rengeteget kapott mind a Mamitól, mind pedig Yokote városától. Ezzel a fene nagy büszkeséggel mentem fel Dórival a hotel panoráma éttermébe reggelizni. Nagyon büszke voltam. Egészen addig, míg…..
LongLiveRocknRoll 2019.06.22 15:00:44
Nagyon sokan nem tudják, és rengeteg tévhit is él arról, hogy mi számít értékes és mi számít elvesztegetett szavazatnak. Az itt elérhető tanulmányban matematikai precizitással igyekeztünk meghatározni, hogy egy pártra adott listás szavazat és egy párt jelöltjére adott egyéni szavazat mennyit ér,…..
LongLiveRocknRoll 2018.03.25 20:20:40
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:
A program tényleg világos:
1. Lopjunk el mindent (de ez nem publikus)
2. Migránsok
3. Soros

Eléggé meggyőző
Végre áruházban is lehet kapni muflont, nem kell -szó szerint- nekünk levadászni :) Ahogy olvastam az ajánlatot már rohantam is az adott boltba, hogy magamévá tegyek pár dobozzal a frissen csomagolt, csont nélküli, elvileg gulyáshúsnak nevezett termékből.  A muflont sokan a birkához hasonlítják…..
Elbasztam, mert december 2.-án született a Vendéghányás első írása, így lassan két hete már elmúltunk öt évesek, már ha elbaszott kismamai szófordulattal szeretnék élni, de hát végtére is az én gyermekem. 2011. december 2.-án indult útnak a Szíveslátás, vendéghányás, amelyet úgy terveztem, hogy…..
LongLiveRocknRoll 2016.12.17 15:30:11
Ha definiálnom kéne az egyéni vállalkozásokat, vagy a köznyelvben használt vállalkozó típusú embereket, azt mondanám, hogy ők azok, akik a belefektetett munka fordított arányosságával akarnak pénzt csinálni. Hatványozottan igaz ez, a balatonparti vállalkozókra is, tisztelet a kivételnek. Ja nem,…..
LongLiveRocknRoll 2016.06.02 12:54:18
@bio: ez az első oldal: vendeghanyas.blog.hu/page/35
A page/xx számmal tudsz ugrálni ha kedved van :-)
Karakán, fasza magyar gyerek ez, kicsesztek vele, de most ő is odavág. Na nem a hatalommal visszaélve, hanem emberi kvalitásait mozgósítva. Még most, 70 évesen is. Nézzük higgadtan, próbáljuk meg felfogni és érdemben vizsgálni Schmitt Pál érveit. (Nem könnyű.) Tisztázzuk, hogy…..
LongLiveRocknRoll 2012.03.31 10:53:53
@Schindler Pistája:
Kedves Pista!
Ugye te most büszke vagy egy tolvaj hazudozóra?
Helyes???