Regisztráció Blogot indítok
Adatok
katomama

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnapi nap folyamán csak annyit sikerült megtudni, hogy Kiffa-ban vannak, és ma átmennek már Maliba. A műholdas telefon innentől nyugdíjba vonul, úgyhogy több sms-t ne küldjetek.A kommenteket viszont várják a fiúk, nagyon örülnek nekik mikor végre netközelbe érnek!!..
katomama 2009.01.30 14:38:03
Szeretnénk mindenkinek megköszönni a sok sms-t és biztatást, amit otthonról kapunk, nagyon jólesik, és sok erőt ad!! Ma Mauritánia fővárosában alszunk, holnap Kiffaba megyünk tovább. A Szászvári Rally Team:Zoltán, Tamás, András..
 Sms-ben érkezett az info, hogy a csapat hajnali fél 3-ig szerelt, de összerakták a Passatot és Mauritánia felé tartanak. Azóta elérték a határt. Innentől még nehezebb lesz kapcsolatban maradni velük, megszűnik a GSM, tesztelhetik a műholdas telefont. Aki szeretne nekik…..
katomama 2009.01.27 21:28:03
@1126: Ne is adjátok alább az első helynél!!!!

Jó volt olvasni,ezt a pár sort,tudjátok:a részvétel a fontos!
Nem akarom újból ismételni,de leírom,nagyon-nagyon vigyázzatok magatokra!

Puszi!
SzászváriRallyTeam Végre Afrika! 2009.01.22 21:39:00
 6. nap A mai napot viszonylag kipihenve kezdtük. Reggel sátorbontás, pakolás, eligazítás, majd konzervből reggeli. A kemping udvarából későn tudtunk kisorolni, elvesztettük a konvojunkat. Egyedül vágtunk neki a feladatoknak. Az első feladat nem messze volt az úttól. Egy…..
 4. nap Reggel jókor keltünk, éppen kikötéskor. Legördültünk a kompról, majd beléptettek Marokkóba. Meglepően simán ment minden, a beharangozott nehézségek elmaradtak. Nadorban kerestünk egy bankot, pénzt váltottunk, majd 180 ft-ért tankoltuk literjét a gázolajnak. Utunk…..
Mai reggel megint korán eljött. Fél egy előtt még nem kerültünk idáig ágyba. Első feladatunk mára, hogy átlépjük az Angol csapat egyik tagját a folyosón, aki tegnap este úgy berúgott, hogy még reggel sem tudott felkelni a földről. Testes fiú volt, így a  társai egy…..
A Felvonulási téren gyülekeztünk a reggeli fagyban. Elvégeztük az utolsó simításokat, felraktunk még néhány matricát, ellenőrizünk mindent.Ezután rögtönzött 3WD bemutatót tartottunk a nézelődőknek és az Origo riportereinek, akik később cikkükben leopelezték Passatunkat. A…..