Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marym

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Avagy szkepticizmusommal kézenfogva egy hete alakformáló kezelésekre járunk. Én, a mozgás mindenhatóságának elkötelezett hirdetője. Meg a vitriolba mártott billentyűzetem. De kezdem az elején. Megkerestek a Gránátalma Szépség- és Egészségközpontból, hogy kipróbálnám-e a…..
marym 2012.07.21 20:22:15
Gépi masszázs? Olyat még nem láttam na mindjárt megkérdezem a Googlet. Ugye nem ilyen masszázsfotelekre gondoltok?!

Testkezelés ügyben meg annyit, hogy azért van ezeknek hasznuk, márha tényleg jól csinálják. A narancsbőr nem tűnik el ugri-bugritól 30 évesen és a csíkok sem. Nem, nem tűnnek el, a barátnőmmel közösen teszteltük. Legalább heti 3×1,5 óra gym több mint 2 éve, különöböző személyiségek vagyunk szóval részben különböző órákra járunk. Alakformáló órára mind a ketten járunk, néha Body Strepre is, én Pilatesre meg Body Balancara ő Body Pumpra meg Power Jumpra. Nekem meg van az 5-10 km futás vagy 10-15 km biciklizés az órarendtől függően, neki a 40 perc hegymenetes gyaloglás és mindketten használjuk a teremben lévő egyéb szerkezeteket is.
Senki ne jöjjön azzal, hogy majd ha lefogyok akkor nem lesz huplis a fenekem, mert a 175 centimmel és az 56 kilómmal semmilyen fogyásban nem vagyok érdekelt. Az étrendemen meg lehet, hogy lehetne még mit javítani, de nem akarok heti 2-nél többször halat enni és 2 hetente nagyon finom a marha hús, amikor már unom a csirkét, és heti két nap vega kaja van. Cukor meg csak a kv-ban ami mellé elszívok egy szál cigit, meg abban egy doboz colában amit du. iszom melóban. Nem ezekről sem szeretnék elmondani, mert ha napi 1 kv 1 cigi és 1 cola ennyire ártalmas akkor legyen és fizetek kemény összegeket a nőnek aki kimasszíozza a seggemből a narancsbőrt és meglézerezi a csíkjaimat, mert szerintem én már mindent megtettem hogy megjavuljon az amire kb 15 évesen kellett volna elkezdenem odafigyelni. Szóval ha találsz egy helyet ahol nem szemfényveszteken hanem rendesen foglalkoznak veled és van rá pénzed, akkor ezek a kezelések segíthetnek, persze csodát nem tudnak tenni ezek sem.

Szóval vannak olyan "kritikus helyek" amiken nem fog semmilyen torna segíteni és ott bizony van létjogosultásguk ezeknek a kezeléseknek - a mi tapasztalataink alapján.

Amúgy bár a gym nem oldotta meg a csíkok és narancsbőr problémámat jópár olyan dolog van amire nem számítottam és jobb. Pl.: mindig is extra vékony és gyenge karjaim voltak, na mostmár csak vékony és gyenge:) a pasim néha markolássza a vállammal együtt és megdícséri, hogy milyen jó kis izom jött rá. Megtanultam futni. A futás remek sztress levezetés. Ugri-bugri után úgy általában minden jobb egy kicsit. Tartozik hozzá szauna, amit rendszeresen használok ősztől-tavasz végéig és az elmúlt 2 évben összesen 4 napot voltam beteg.
Ennek a vendégírásnak az a története, hogy a Facebook oldalunkon valaki "nyomasztó" filmet keresett, más valaki ezt ajánlotta, megint más valaki megírta. Értitek? :) Utóbbit varin-nak hívják és ezúton is köszönjük neki.   Megan is Missing (2011)   Rendezte:…..
marym 2012.07.21 14:35:38
@keptelen kepkeret: Hát én eddig kétszer láttam a The Road-t és hát mind a kétszer egy hétid depis voltam, pedig gyerekem sincs. Gusztustalan részek is vannak benne, de nem túl sok és csak közepesen gyomorforgató, de ha egy kicsit is érzelgős vagy akkor gondold meg alaposan, hogy megnézed- e.
Egyre több boltban, szolgáltatónál, benzinkúton látom kirakva jól látható helyre a szokványos hazai igényességgel készített feliratot, mely szerint: Az árak magyar forintban* értendőek és tartalmazzák az áfát! *Helyenként „forintba”, de ki nem unja már halálosan a…..
A jobbikosok mellett a kormány is egészségünkért dolgozik: Nagy Anna kormányszóvivő kedden jelentette be, hogy az aznapi kormányülésen döntöttek a népegészségügyi termékadóról, amit az egészségtelen élelmiszerekre vet ki a kabinet szeptembertől. Nézzük csak, hova jutottunk…..
w Lehet más a korrupció 2011.06.10 07:00:00
A Tesco vállalat mindössze kilencven éve foglalkozik kiskereskedelemmel, így kevés fogalmuk van arról, hogy hova érdemes új áruházat építeni, mekkorát, és kell-e egyáltalán. Bizonytalanságukat azzal próbálják leplezni, hogy a forgalmukra mutogatnak, mondván, hogy a magyarok…..
marym 2011.06.10 18:39:38
Hát én csak a Lisszabonos hozzászólásokhoz tenném hozzá a magamét. Van pláza. Nem egy, nekem hiretelen 5 jut eszembe. Pláza, nem hiper. Az egyikben nincs hipermarket a többiben van. Nem Tesconak hívják. Itt nincs Tesco, Auchan etc. itt más a neve, pl Jumbo, de az Auchan csoport tagja, a Metro meg Makro (az Aro az Aro:) remélem nem keverem össze őket. Van sok kisbolt és közepes Penny/Spar típusú bolt is. A Tesco típusúak a plázákban és a város szélén vannak. A közepes méretűek Penny/Spar keverékek sok helyen vannak, csak nehéz őket észrevenni. Legalábbis nekem külön meg kellett tanulni kiszúrni őket. Van elég sok kisbolt is, azokat könnyű észervenni, mert mindig zöldség/gyümölcs van előttük az utcán. A mi utcánkban 2 is van. Mi mindenhova járunk és szerintem a legtöbb lisszaboni is. Ha sok minden kell Tesco típus, sőt ha neten rendeled minimális pénzért a konyhádig hozzák. Ha főzni akarok vmi, akkor Spar/Penny típus, mert közel van és gyors. Ha csak gyümölcsöt meg 2 répát akarok akkor lemegyek a bácsihoz a kisboltba, mert még közelebb (nem biztos, h gyorsabb:). De csak a kedveshez, a másikban egyszer voltam többet se megyek oda. Itt minden utcában van legalább egy pékség, na jó legalább 500m körzetben egy... ja és nem rég vezették be, hogy a Tesco mérteűek vnap egész nap nyitva lehetnek (nem csak délig). Hát ez a valós kép Lisszabonról szerintem, de azért ne hasonlítsuk egy nagy európai fővároshoz, mert nem az. Kicsi, nagy kicsi, nagyon családias :)
Amikor a nyújtásról írtam, ígértem, hogy jövök konkrét gyakorlatokkal is. Azóta sem jutottam el odáig, hogy szépen befotózós képek készüljenek (bár ideje lenne erre talán egy stábot toboroznom, esetleg felbérelnem néhány paparazzit...), de abből főzök, ami van.…..
marym 2011.05.31 21:36:36
@Szöszkeboszi: Hát szerintem mi még maradunk egy ideig, szóval ha tényleg van kedvetek, akkor egyeztethetünk... Nem tehetek róla, de minden rosszal és panaszkodásommal együtt nagy fun vagyok és mindig mindenkit győzködök, hogy jöjjön, mert itt lenni jó:)
De hogy egy kicsit témánál is maradjak. Mi van a csíkokkal az ember fenekén... a tényleg durva csíkokkal, amik a csípő csontoknál kezdődnek és az ember combtövénél végződnek? Erre van vmi tutti jó gyakorlat? Mert hiába járok tornázni, hiába kenegetem, hiába napoztatom - semmi eredmény. Legalábbis nem olyan, amilyet szeretnék...
marym 2011.06.01 22:14:27
@Szöszkeboszi:
és Alice B Toklas

Hát lehet, h ezek a striák... nem tudom... már kicsit meg vagyok zavarodva ezekkel a nevekkel. Asszem fogyni nem szeretnék tekintve, hogy 174 magas és 56-7 kiló vagyok:) Sose voltam hmm talán még normális súlyú sem, mindig inkáb soványka. A zebra helyzet akkor lett kritkius, amikor egy éven belül sikerült felmennem 65+ ra és le 49-re, nem én választottam... halogattam a dokihoz menést...
Szóval lehet, h striák, lehet, h celulitis, lehet, h naracsbőr nem tudom. De ronda és sok. A napozás valóban segít vmit, de csak halványítja őket... Mondjuk talán a rendszeres (heti 3-4) szaunzás és torna talán segített egy kicsit, legalább nem olyan barázdás, de még mindig ronda... Szóval azt mondjátok, h ez a hajó már elúszott és nekem egészen biztosan nem kell extra kicsi bugyiban napoznom jövőre sem bármennyit is körözök a lábammal?!
Mellesleg a deszkapóz után ez körözés meg tik-takkolás a legnagyobb genyaság a pilatesben:)
Már egészen biztos, hogy a Zuniverzum jeleket küld felém időnként, csak én hülye nem figyelek. Pedig visszatekintve sejthettem volna, hogy ha izzasztó órára készülve szorosan felkötöm a hajamat és még jól el is csatolom, szűk nacit veszek és Reebok edzőfelsőt, akkor…..
Rengeteg kamu adatlap jelent meg az iWiW-en. Ezekkel főként csajokra vadásznak, de most már nem a régi klasszikus módszerekkel, hanem extrémebb női profilokkal akarják becserkészni a kísérletezőbb csajokat. ÓVAKODJATOK!!!Kamu adatlap Akik nézték a Walt Disney-t amikor Antall…..
marym 2009.12.18 13:11:53
Pilu Bombák az utcán 2009.12.17 09:49:00
 Rövid időn belül két olyan mészárlás is történt kicsinyke hazánkban, melynek elkövetői vélhetően betegek. Mindkettőjükről kiderült utólag, hogy nemrégiben jártak pszichiáternél, illetve az utóbbi esetben az, hogy konkrét kezelés alatt állt, de ennek ellenére…..
Franz Ferdinand @ Bécs, Gasometer, 2009.12.11. A Franz Ferdinand nyáron VOLTot is érintő turnéjának utolsó állomása volt a bécsi. Titkon számítottam valami tipikus „utolsó állomásos” megmozdulásra, de tudtam, hogy már csak a soproni produkció megismétléséért is…..
Magyaridióta Citrus ízű lófasz 2009.11.19 19:41:00
Tyúkszaros életem apró pici problémája következik, a világmegváltás-függők lapozhatnak.Az úgy van, hogy háromféle italt iszom: szeszt, vizet és teát. Ez utóbbit télen, vizet gyakorlatilag mindig, ha éppen nem szeszt nyakalok.Hosszas kísérletezés során kidolgoztam egy mixet,…..
 Elegem van a napi plusz nem is tudom már hányadik „kötelező” hisztiből, amit ezúttal a fogmosás jelent. Eleinte- kb 1 éves korig- hagytam a gyereket, hogy had bohóckodjon a fogkefével.Legalább szokja, hogy azzal a fura tárggyal benyúlok a szájába. Helyesebben ő…..
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...
PTinfo Lisszaboni kapcsolat 2009.09.09 17:44:00
Augusztus 29-én új szakasszal bővült a lisszaboni metróhálózat, a Linha de Oriente, az eredetileg 1998-ban, a lisszaboni expo kiszolgálására épült vonal hosszabbodott két megállóval. Az új megállók segítségével a vörös színnel jelzett vonal immár közvetlen kapcsolatba…..
Az új First Lady halvány sárgászöld Isabel Toledo ruhát visel a beiktatáson - kíváncsi vagyok, milyen ruha lesz rajta az esti bálon. Bár a szín nem tetszik nekem annyira, a kiegészítők zöldje nagyon (bár a képen nem látszik, a kesztyűje is zöld, akár a cipője - ez utóbbi…..