Regisztráció Blogot indítok
Adatok
polyox

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eszem megáll ezen az országon, és a képmutatás magasiskoláját jelentő közmédián. Miután az Eurovíziós Dalversenyt egy Conchita Wurst művésznevű, szakállas, de női ruhában fellépő osztrák induló nyerte meg, az lenne a minimum, hogy ha az eseményről beszámol egy magára…..
Vastag keretes szemüveg, boka fölött libbenő gatyaszár és kötött sapka vs. csokornyakkendő és kisestélyi - nagyjából erről szólt A Dal döntője, amiben eldőlt, hogy Bye Alex képviseli a magyar színeket a malmői Eurovíziós Dalfesztiválon. A döntéssel lehet vitatkozni, de az…..
Többször belefutottam már a Games That Weren't című nagyszerű weboldalba (most éppen Plastik Józsinál), aminek gazdái precíz katalógusba szedik azokat a játékokat, amik, ha csak ötlet szintjén is, de készültek C64-re. A hétfős csapat egy Frank Gasking nevű szent őrült…..
A kép illusztráció, nem biztos, hogy a medjugorjei esetről szól. Kérdezem tehát, hogy valóban egy ilyen istenben hisznek a hívők?! Egy bohóckodó, embertelen istenben?! Mert ez szerintem minden, csak nem bölcs és jóságos. Egy ilyen istenhez ugyan mi a fenéért imádkozna valaki,…..
Két évvel ezelőtt elindult egy Szíj Melinda nevű nő a Megasztárban, mert szerette volna kipróbálni magát mások előtt is, van ez így, mi sem az asztalfióknak írogatunk, ugye. A jellegzetes csíkos szatyrát és kötött pulóverét a meghallgatáson sem szívesen tette le, ha más nem,…..
Mármint nem a farkát, ne tessék már menten ilyesmire gondolni, hanem a balhét. Junior azért hamis, és énekel olyan szarul ahogy, mert a mentora, az egyébként vállalhatatlan viselkedésű Keresztes Ildikó szar nótákat választ neki. A Bors lelt rá az ominózus kijelentésre MiniJimmy…..