Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gaba

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ritkán történik meg, hogy egy kommunikációs esemény elemzése kapcsán maga a provokációt elkövető szervezet bizonyítja elemzésünk helyességét. Most nem azért írunk minderről, hogy saját vállunkat veregessük, hanem azért, mert egyértelműen látszik, nincs megfelelő médiaoktatás Magyarországon, így a…..
Ha nem zavarna, hogy az egyáltalán nem bocsánatos önismétlés kockázatát vállalom ezzel, azt írnám most nem közéleti szereplő, nem mások lábán, így nem az én lábamon álló I. Orbán Ráhel egyelőre koronázatlan királykisasszony utóbbi napokban nyilvánosságra került…..
gaba 2015.01.31 21:55:21
@sielfis: Mikor fogsz felnőtté válni? 4-500 évbe telne, de hál'Istennek, addig nem fogod rontani a levegőt. Miért csak kis pisis módon tudsz viselkedni? Mert az vagy?
Ma megint tanultam valamit a magyar igazságszolgáltatás mély és sötét bugyrairól. Nem tudom, hogy az ügyészek hol és kitől kapják továbbképzésüket az egyetem elvégzése után az 50-es évek óta, de fantasztikus képességekre tesznek szert. Az már biztos! Azt hittem, ebben a…..
gaba 2014.11.26 12:52:20
  Külügyér, aki mit sem ér...   Igaztalan a cím, helyesebb lett volna azt írni: Külügyér, aki mit sem ért el, mert Amerika nem barátunk.                                                                                      Más okból is…..
Mondanám, hogy ezek a dizájner drogok csodára képesek, ha Kövér László elvtársat kutya kötelességem volna felmenteni buta és arcátlanul pofátlan kijelentéseinek lelkiismeretére nehezedő súlya alól. De mivel ez az ideális eset nem áll fenn, és mivel tisztában vagyok azzal, hogy…..
gaba 2014.09.01 02:41:17
@retrovírus: De ha valaki annyira nagymagyar, hogy a helyesírással is problémái vannak, arról nem is beszélve, hogy szellemi fogyatékos és analfabéta, az inkább meg se nyilvánuljon, húzza le magát, ajánlom, és ne ossza az észt!
Az emberek Isten és az írott polgári törvények előtt egyenlők. Ha a magyar közvéleményből nem ez látszik, az mindössze a magyar társadalom istentelenségét és embertelenségét bizonyítja. Cigánykérdés nincs. Minden egyéb megfontolás ezek után következhet…..
A KCNA hivatalos hírügynökség által közölt (dátum nélküli) képeken Kim Dzsong-un most egy szakadt, volt szovjet tervezésű tengeralattjárót vizsgált meg. A 633-as tervszámú tengeralattjáró (NATO-kódja: Romeo-osztály) a Szovjetunióban az 1950-es években hadrendbe állított…..
gaba 2014.06.17 16:54:51
Csudálatos hírt olvastam ma, kedves Barátaim! Orbán Viktor, mélyen tisztelt vezetőnk, Magyarország szellemi vezére úgy határozott, megvalósítja azt, amelyre szerény népünk már oly…..
Lázár János és hű kis csatlósa Csepreghy Nándor egyszerre folytat két háborút, amivel teljesen hülyére veszik az egész magyar társadalmat. Az egyik fronton épp Csepreghy küzd igen nagy vehemenciával azért, hogy az Ökotársat a KEHI vizsgálhassa át, hogyan és mire használta…..
A minap békésen dohányoztam Budapest egyik nevezetes terének névtelen buszmegállójától pont annyi méterre, hogy a törvényszegés gyanújának árnyéka se vetülhessen rám, amikor egy bőröndjét éppen arra toló-húzó, hetvenes éveit taposó hölgy a fővárosi zaj csendjét…..
gaba 2014.05.27 11:35:29
@dr kíváncsivagyok: És ha Kerényiről derül ki, h buzi?