Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bizmut

3 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelet Mt!   Volna egy olyan gondom. Én egy márkaszervizben dolgozok. mint karosszéria lakatos. Csináltam egy autót, amivel ki kellett menni próba útra (olyan munkát csináltam ami indokolta a próba utat). A próba út során vezetett autóban fel villant egy "STOP" felirat,…..
Bizmut Stadionok 2011.11.07 20:33:00
 Ahhoz képest, hogy nemrég még százmilliárdos költségvetési lyuk befoltozása miatt kellett létrehozni néhány új adót (http://www.metropol.hu/cikk/776104) , most olvasom, az őrült stadionépítési láz már lassan eléri a megye hármas csapatokat is! Puskás-stadion több mint…..
Emiksz 55. Tegyük fel 2011.09.28 10:05:00
 Tisztelt Olvasó, legyen a vendégem egy rövid gondolatkísérletre! Tudom, hogy ez önmagában rosszul hangzik, ezért egy kocsmába megyünk hozzá. Itt egy átlagos krimó, egy nagyközség főterén. Tisztaság, törzsvendégek, mindenki által ismert kocsmáros. A fal mellett kettő…..
Bizmut A játékadó 2011.09.27 16:57:00
 Szeptember 26.-án megszavazták az új jövedéki- és játékadót, mondván, hogy ezek (többek között) hozzájárulnak a költségvetésben tátongó százmilliárdos lyuk befoltozásához. Vagy ők a hülyék, vagy mindenki más. Nézzük sorban. A játékadót Lázár János utolsó…..
Nem tudom mit szív Matolcsy Úr, amikor ezeket kitalálja, de adhatna belőle!Matolcsy Úr nyilván azt gondolja, majd neki sikerül az, ami még soha senkinek: megadóztatni egy külföldi szerverről üzemeltetett, külföldi bejegyzésű online szerencsejáték szervezésével foglalkozó…..
Mókás nézni ahogy a Tv2 szabadon ereszti ostoba celebvetélkedőjének szereplőit, és rászabadítja őket a gyanútlan bulvárműsorokra, hogy botrányosnak szánt performanszokkal növeljék az amúgy is magas nézettséget. Ma reggel a Mokka volt soron, Pákó és Zámbó Árpy (aki abból…..
Bizmut 2010.11.02 13:09:39
@xboxer: Végre elhangzott xboxer-től az igazság! A kereskedelmi tv-k nem hülyék,abból csinálnak pénzt,amire van kereslet!Ha kultúrműsorokat akarna a "nép",azt adnának!A nézettség a döntő, nem a színvonal! És ez a színvonal minket tükröz!
Reckl Amál blogja Sóher vágta 2009.06.01 20:38:28
Bele se kezdek abba, hogy kevés olyan értelmetlen baromság van Magyarországon, mint ez a fölösleges magyarosch hangulatú Nemzeti Vágta. Kíváncsi lennék, ez miért és kinek üzlet, és hogy mire jó az egész. Mindenesetre azalatt a két perc alatt, amennyit láttam belőle, azért azt…..
Bizmut 2009.06.01 23:32:05
Vacak73, egy Metro-ban beszerzett klímával járta meg ami pár nap múlva elromlott, és alkatrészt pedig nem lehet hozzá kapni. Történetem a következő.8-hónapos szívbeteg kismama vagyok. Férjemmel kitaláltuk hogy rakatunk egy klímát hogy jobban bírjam a meleget,mivel nem ismerünk…..