Regisztráció Blogot indítok
Adatok
polanigger

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Megvolt az idei nyaralás, de mégis hiányzik az ÉLMÉNY, ami emlékezetessé teszi ezt a nyarat ? Kevés pénzből, valódi mediterrán élményre vágysz ? Hosszú hétvége Olaszország gyöngyszeménél és környékén. Agárdi Gyuriék motoros túra magazinjában olvastunk…..
Kutyavilág! Talma, 16. 2009.08.14 15:55:00
Gabesz, a SBK VB-ről beugró Michel Fabrizio-t megelőzve, a 16. lett Brnoban.A teljesítményét külön kiemeli, hogy Fabrizio abszolút dobogó/győzelem esélyes a saját sorozatában - mégis a GP-ben, az utolsó helyre elég ez a teljesítmény.Hajrá Gabesz, veled vagyunk ! Az első…..
Már eleve a cím bajos..amiről beszélni vágyok, csak az érti, akinek a fentiek már rémlenek valahonnan. ( help: BruceWillis, Utolsó Cserkész ) Szóval jó ez a muzsika, még mindig mozogni vágyom, ha ilyen hangosan szól: House Of Pain: Jump Around   Nehezen vallom be: vagy 20…..
és minden Magyarnak. Hasonlóan gondolunk jó pár dolgot.   ..
polanigger 2009.07.21 08:20:54
@Bejamacs: Mi pedig téged szeretünk! ::))
Kutyavilág! Csak egy embernek... 2009.07.15 20:26:00
...a többi el se olvassa akár: a mai post nem a 4számjegyű látogatottsági rekord megdöntésére született.Az az egy viszont akinek szól, ő nagyon figyeljen. Vagy ne - bánom is én. Kis Herceg, megvan ? Ugye meg..." Vannak azon a bolygón vadászok?      -…..
Jó látni, ahogy tisztul a kép. Felkerültek a markolatok, készülnek a kormánysúlyok, és végre MINDENT kaptam elsőre, ráadásul itt helyben a továbblépéshez. Nagy meglepetésemre, az OBI-ban találtam alu-konzolokat, így egyetlen 8-as lyuk elhelyezésével kész is lett a dobozok…..
polanigger 2009.07.07 05:03:01
polanigger 2009.07.13 21:20:07
Kutyavilág! Ken Block vs. Ricky 2009.07.07 08:07:00
Nem tudom mennyibe kerülhetett leforgatni ezt az 5 perces klippet : tartok tőle hogy Carmichael motorját aláírással együtt kellett volna árverezni, hogy kijöjjön a költsége... De ettől az ami a Top Gear, és az Emmy-t is erre adják: a profi szórakoztatásra. Hangot fel, dőlj hátra a…..
..a bowdeneket. Ugyan mekkora meló lehet kivenni 4 nyomorék bowdent ? 4db dió kipattint, bowden kihúz, pont. 5 perc.Persze, a Sims3 -ban :) valójában "csak" ennyire kellett lebontani, hogy a 4 szál kijusson eredeti helyéről :De kezdjük az elejéről. 8-as…..
Kutyavilág! Ok, okozat 2009.06.25 10:28:00
Olyat is tesz az ember - nagy ráérő idejében - amit egyébként aligha. Például vallási tartalmú kiadványokat olvas, egy kórházi váróban.Jehova tanúi, fantasztikus. Egyre nagyobb mosollyal olvastam: ugyanis azt hittem mire a végére érek:1, Megérkezik végre a doki, és…..
Virtus, erő, betyár vagányság - és végtelen szerénység: Talmácsi Gábor - ha röviden akarom mindezt kifejezni. Le a kalappal előtte: aki bármilyen módon is bírálta a képességeit az elmúlt időkben, szánjon 10 percet rá, és mea culpa. A többi meg örüljön velünk, Magyarokkal…..
...és még milyen soká fogok...jajj. De addig is haladok a motor-építéssel. A cél, hogy a 90-as évek elejének sportmotorjából, egy abszolút egyénre szabott, kényelmes túramotort faragjak, napi 1000km+ túrákhoz.Magam sem tudom hogy mekkora az a bizonyos fa, amibe a fejszémet…..
Fontos, hogy serényen dolgozzon mindenki. A közszolgák meg pláne - hiszen ők pont azokat szolgálják ki, akik a fizetésüket adják, áttételesen persze.De a végletektől tartózkodni kéne azért...Nem gondolnám, hogy az ügyfél dolga lenne visszaszerezni a befizetett pénzét, amikor a…..
Kutyavilág! Sokba kerül... 2009.05.23 05:36:00
(...mondaná az összes (motort csak képen látott) döntéshozó, ha ötletemmel elébe állnék.) mondaná az összes döntéshozó, ha ötletemmel elébe állnék. „Nincs, ami többet érne” – mondja a Motoros, kórházi ágyán fekve, pótolhatatlan végtagját siratva.…..
Kutyavilág! Oktatás és tudás 2009.05.19 08:27:28
Sokan megkérdőjelezték akkoriban, hogy van-e értelme az iskolámnak, amibe belevágtam. Gimnázium két év alatt, félévenként év végi vizsgákkal, és ráadásul (mint utólag megtudtam) szándékosan a "gyengébb" képességű diákok válogatásából: 40 ember, akiktől semmit…..
Kutyavilág! Rendőrség, 2oo9... 2009.04.14 21:48:00
Igazoltatott a minap egy rendőr minket. Mi véletlenül többen, több motorral, és többel mint a megengedett sebesség. Szemrevételezés. Gumik, Ok. Műszaki, Ok. Rendszám, Ok. Kipufogó....háááát nincs benne E jelzés, de nem üvölt, szóval Ok. Még mielőtt a forgalmikat…..
Nagyszerű, remek, életteli - mondták barátaim a Soproni új reklámjára. Nekem már kevésbé jött be, de ez legyen az én bajom. Az 'Anyám tyúkja' részig Ok, utána sok izzadtság - kevés eredménnyel:     Így aztán meg sem lepődöm rajta hogy   a, villámgyorsan…..
Kutyavilág! Élni, vagy égni... 2009.02.10 10:32:00
Könnyű annak, aki vakon él.Nem érinti a szépség, a szenvedély nem ragadja el. Ha megtörténik vele, sem éli meg azon pillanatokat, melyek elvesztése aztán pengeként vág húsába, lelkébe.Boldogok a lelki szegények, no.1985. Jó lett az a Drapál könyv. Csak utólag tudatosult, de azt…..
  Nincs kommentár, nincs kérdés. Csak a mai Magyar rögvalóság... Kokárda és Ferenc József. Khmmm...tessék mondani mikor is uralkodott őfelsége ? Mi történt az idő tájt a kokárdásokkal? Köszönöm...   Értem én hogy marketing, de ennyi erővel a Kóser-bundás maceszra…..
Talán kevesen tudják a blogra tévedők közül, de az utóbbi pár hónap sok szenvedéssel, és még több kudarccal telt számomra.Kórház, műtétek, sikertelen kísérletek és a rengeteg fájdalom: már majdnem feladtam. De akkor egy hang mindig azt mondta - " semmi nem VÉLETLEN,…..
Kutyavilág! Örök Kincs 2009.01.20 21:32:00
2001. Füstös, tábortüzes este egy katlanban, csupa motoros körülöttem - mint jómagam. A szalonna apró zsírcseppje hatalmas sistergéssel csattan a parázson, előkerülnek a boros flaskák, készülnek a zsíros kenyerek. Beszélgetés, régi barátok, új ismerettségek - ki tudja, tán…..
Kutyavilág! Van értelme 2009.01.21 13:09:00
...Minden érzelmek közül a szenvedély az, ami értelmet ad annak, hogy élünk és mentséget arra , hogy elkövetünk mindent ami bűn... Sok a gondolat a fejemben, talán túl sok is. Itt van rögtön a fenti kétsoros, melyet azonnal magáévá tesz, aki egyszer is megélte.Aztán itt '…..