Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kjuka

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai délelőtt a Mikulás ellátogatott iskolánkba és megajándékozta diákjainkat. Mivel az elmúlt évben a tanulók jól viselkedtek ezért sok édességet kaptak. A látogatás előtt az énekkar adott rövid Mikulásváró műsort, az Adventi ráhangolódás című programsorozatunk…..
Szixi News Online Szalagavató 2009.02.14 19:52:00
Iskolánk február 13-án, pénteken tartotta meg a hagyományos Szalagavató bálját az almásfüzitői kultúrházban. Ezen az estén a végzősökre és az osztályfőnökeikre az iskola igazgatónője ünnepélyes keretek között feltűzi a szalagot, amely jelzi a világnak, hogy Ők…..
Iskolánknak tegnap délután több hónapos álma teljesült, amikor a korszerűtlen hatos számú gépterembe új számítógépek érkeztek. A beruházás a megszokotthoz képest szakmailag és anyagilag is nagyobb súlyú volt, mint a korábban megszokottak. Az iskola vezetése és a szakmai…..
Szixi News Online Zene nélkül? 2008.12.30 12:15:00
Van egy kis csapat az iskolában, akinek a tagjai közt tanár és diák is van. Mindenki önkéntesen. Sőt egy-egy műsorra szegődnek hozzánk alkalmi énekesek is. Nevezzük énekkarnak, bár a létszám, a repertoár, s talán az összetétel sem a szokásos.Szerdánként összegyűlünk, hogy…..