Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stréber gyuri

25 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közel a pillanat, amikor meggyanúsítanak minket a táblázatkezelős kockablogisággal, ezért előre felkészülünk különböző sablonválaszokkal. Most egyiket sem puffogtatjuk el vaktába, inkább hagyjuk ülepedni a vihar előtti csendet. Stréber idén sokadszorra is összegzett és…..
stréber gyuri 2009.06.09 16:07:55
@végh hanta: varady bela meg elol operalt.
stréber gyuri 2009.06.10 14:10:00
@snowblind: ott kellett h legyen a béla. még a feljutáskor láttam, ha jól emlékszem a volán ellen játszott a vác a czabán samu téren. ma már széchenyi tér és reac.
Most, hogy véget ért a szezon, eljött az ideje, hogy felkészüljünk a következő évadra. Hasznos tanácsokkal kívánunk szolgálni a lelátói mindennapokhoz, hogy a meccsre látogatók otthonosan mozogjanak a stadionok világában. Összeállításunk első részében a szurkolói divatot…..
stréber gyuri 2009.06.02 12:09:28
@dr. Wilbur Swain: sztem nincs baj vele. Szubjektiv ez.
Láthatóan a poszthiányos hét mindennél jobban felcsigázta a kommentelők tippelőkedvét, akiket az sem tántorít el, hogy a tippmixxel szemben itt nem nyerhet vagyonokat egyetlen (Rév)Komáromba kiruccanó spílerünk sem. Továbbá a kedves kommentelők számára az sem releváns, hogy…..
stréber gyuri 2009.05.29 15:16:27
stréber gyuri 2009.06.01 17:54:33
@snowblind: valogatott nem lesz, eredmeny a heten varhato.
Stréber a munkahelyén nomenesztómen viselkedik. Sámán a munkahelyén betegen, kínok és fájdalmak között, de még ebéd előtt kiteszi a tippjátékot. Remélem lesz húsleves.Dsgyőr-Debrecen 1-1Győr-Újpest 0-1Vasas-Kaposvár 1-2Honvéd-Reac 4-0Fehérvár-Nyíregyháza 1-0ZTE-Siófok…..
stréber gyuri 2009.05.29 11:28:59
@végh hanta: kérlek, rapidolj vmit. nekem most már két hete nem enged új bejegyzést írni, sámán pedig átlépte az országhatárt.
hála!
Tompulunk ám mi is, nem csak a Vitray. Az előző hetek feszített tempója megküldte az agysejtjeink helyén burjánzó bohócliga szenzort, és OFF állásba lökte. Most itt az aktuális állás; máskülönben THC71 lett a győztes 23 ponttal, ami rekordnak tűnik. Az összetettben doktor…..
stréber gyuri 2009.05.21 15:40:44
@Kifli007: 2.
stréber gyuri 2009.05.21 16:25:52
@Mérgező Hulladék: sztem most majdnem lekörözted végh hanta statisztikáit.
stréber gyuri 2009.05.22 10:25:43
@snowblind: bár ő még nem tudja, de doktor kotászon rajta van a célkereszt. maradjon ez köztünk, jó?
Bár az index.hu szerint az Újpest Pakson elbukta a bajnokságot, mi még hiszünk a csodákban. Azt viszont kisfröccsbe kevert homogénezett tej hatása alatt sem voltunk képesek eldönteni, hogy a lilák bajnoki aranyához szükséges események láncolata milyen relációban áll a…..
Az a számító Nick Hornby, aki az emberek futballszeretetén felindulva könyveket írt, majd meggazdagodott egyszer valami olyasmit is talált mondani, amit a sportújságírás csúcsára született népsport jegyzetírói szívesen idézgetnek. Általában valami olyasmi felütést kell…..
stréber gyuri 2009.05.15 10:29:31
@fulmerz: vártam már ezt az ötletet. egyelőre bízzunk a jótündérben.

legyen az, hogy ha délig nem jön elő vonatkozó poszt, akkor itt kommentben csináljuk. az én kommentem lesz a jeladás, már csak a meccs sorrend miatt is.
stréber gyuri 2009.05.15 10:38:52
@snowblind: igen, meg is vagy most dicsérve. csak így tovább!
Kihasználjuk a ritka pillanatot, hogy a Chelsea-vel nyithassuk a 27. forduló beharangozóját. Azért vagyunk ilyen bátrak, mert a történet inkább a magyar, mint az angol állapotokat tükrözi. A 90-es évek közepén a londoniak leigazolták Gianluca Viallit, akit mi jó játékosnak…..
stréber gyuri 2009.05.08 21:34:29
@mészöly sámán: streber gyuri tippsora csak nekem hianyzik?
Imént zárult a Bőcs-DEAC mérkőzés, és a 0-0-ás végeredmény azt jelenti, hogy a Fradi matematikailag is bajnok lett (egyelőre csak feljutott - M. H.) az NB2 Keleti-csoportjában. Gratulálunk, várjuk őket, hogy jövőre (ha megkapja a licencet - bmiky31) rajtuk (is) élezhessük…..
stréber gyuri 2009.05.04 12:22:10
@mocsing: akkor majd ne is csodálkozz lécci, ha úgy lesz, ahogy lesz.
stréber gyuri 2009.05.04 13:30:18
@mocsing: végh hanta különben eszméletlen tempóban apdételi a posztot: már te is hiperhivatkozva lettél. (amúgy igazad van.)
stréber gyuri 2009.05.06 10:53:38
@THC 71: azt már tudomásul vettük, hogy kovács zoliról nem szabad méltatlanul írni, de sztem neked mégis csak az a gondod, h minden egyes újpestről megfogalmazott mondatot személyes sértésként élsz meg, a stílusod meg kissé bárdolatlan.
lehet, h eddig elkerülte a figyelmedet, de a "szopd le a beteg kecskét köcsög" típusú vezérmondatok irányába nem szeretnénk elvinni a blogot. utoljára hagyok benne ilyen megnyilvánulást.
üdv.
Fontos kérdést feszegetünk.Kinek kell a szerda-szombat (ízlés szerint: kedd-vasárnap) ritmus?Az már egy ideje tudható, hogy kedvenc bohócligásainknak nem feltétlenül. Csakhogy az MLSZ néven futó ötletbörze a magyar focira élesen reagáló labdabiztos.blogot is hozzásegítette a…..
stréber gyuri 2009.05.05 13:44:58
@JESTER:
"bloodwolf és társai mellett úgyse nincs esély"
azok mutánsok, ne is foglalkozzál velük.
Most érezzük igazán, milyen sokáig is tart a téli szünet, és milyen gyorsan lepörög a bajnokság. Még fel sem töltötte senki Hercegfalvi egekbe bombázott tizenegyesét a youtube-ra, máris itt a következő forduló. Ezt is tök véletlenül vettük észre, természetesen stréber volt…..
stréber gyuri 2009.04.29 10:31:27
@snowblind: hogy ne csak mindig pimaszkodjak snowblind-dal, ezért az ő privát lelkének megóvása érdekében, ígéretet teszek, hogy csütörtökre megnyitjuk a házi készítésű tippkonteszt új fejezetét. everyone benefits...

a munka és egyéb szerelmeink lehetelenné teszik, hogy ezt a keddi szégyennapot hétvége előtt táblázatba rittyentsük, így nagy a valószínűsége, hogy majd mindez a sok kacat egyszerre fog eredményt szülni, valamikor a jövő hét elején. jó ez így? költői kérdés volt. (javaslom mindenkinek a vasas győri győzelmének megfontolását 6-4 arányban, logikusnak látszik...)
stréber gyuri 2009.05.01 03:45:47
@sunbird75: erdekes kerdes. Majd eccer kikutatjuk. Nem esne jol ha csupa fociszakos lanyzo tolna itt a tippeket a ffiak rovasara.
Trockij erősen hajtott a permanens forradalomra, s hogy ennek van-e bármilyen hozzáadott értéke a világtörténelemhez, azt döntse el, aki akarja. Mi marhára kezdünk eltikkadni a permanens tippjátékban, de az biztos, hogy legalább néhány ’fanatik’ számára van a dolognak…..
Essünk túl a formaságokon: gratulálunk pitbullember, hogy újra magyar gólkirály leszel. Bízunk benne, hogy találsz magadnak csapatot, amely nem repülővel utazgat és hajlandóak is teljesíteni az igényeidet. Bajzát után szabadon értékeljük az elmúlt 5 napot. Azt az 5 napot, amikor…..
stréber gyuri 2009.04.29 13:35:57
@Black Lotus: ha összehozzák a honvéd számára a hetest, akkor kopipésztelik a loki tavalyi ajándékát. és akkor ismét fölsejlik borgulya mint fregoli edzőfenomén...
A forduló pókfoci martalékává lett, amihez sok szeretettel gratulálunk. Nyilvánvalónak tűnik, hogy 21 pont elég ahhoz, hogy valaki egy-egy alkalomra király legyen. Vagyis az ötven százaléknál egy fikarcnyival jobb eredmény már bármelyikünket följogosítja arra, hogy a lelátókon…..
stréber gyuri 2009.04.28 09:43:23
@snowblind: sírni csak a győztesnek szabad. tudod.
stréber gyuri 2009.04.28 09:45:02
Kapva a nagyszerű alkalmon, hogy a kommentezők széles vertikumát foglalkoztatja a Bohócliga átszervezésének kérdésköre, gyors közvéleménykutatásba bonyolódunk. Itt a lehetőség, klikkelj és jelöld be, kit látnál szívesen vendégként kedvenc stadionodban, melyik csapat…..
stréber gyuri 2009.04.27 23:34:11
@housemd: a 80-asok elején az ózd szerepelt az nb1-ben, mert halványan emlékszem, hogy verebes etója egy alkalommal 9-2-re gyufáztatta azt a szerencsétlen csapatot. úgy, hogy a meccs első és utolsó gólját lőtték a kohászok.
labdabiztos 2×2 néha 6 2009.04.25 14:32:00
Frenkl "Gauss" Róbert eszmefuttatásából másolunk ide egy csöppnyit a heti Sport Pluszból. Nem kell nagyon megijedni, nem harap. Legfeljebb kicsit mar.Azaz a négy kör negyvennégy meccs helyett először két kör huszonkét mérkőzés. Ezt követően a mezőny…..
Eljött a hétvége, amikor tippmix gyilkos eredmények fognak születni. Egyesek a hétközi ligabaromságra fogják majd, mások a Kabát nyakába vésődött ujjlenyomatokra, a legtapasztaltabbak meg a fűthető pályák hiányára. Ami biztos: Köteles megnyugodhat, mert Seedorfot nem igazolta…..
stréber gyuri 2009.04.24 10:33:49
stréber gyuri 2009.04.24 19:24:32
@mocsing:
Hosszu hetek ota tervezem ezt.
RobinH, aki sherwood-i legendaként még nem volt egy lelkizős fajta, tippjátékosként azonban hiányolta a kiemelt figyelmet, ezennel megkapja azt. Tehát, az előző fordulóban nevezett tippelőnk (kétballáb és Black Lotus társaságában) magabiztosan utasította maga mögé az egész…..
Olyan lényeges mérkőzéseket hoz nekünk az aktuális forduló, mint például a Siófok palotai vendégszereplése. Kizárólag ínyenceknek, a nézőszám nagy valószínűséggel meghaladja majd Ferenczi Pista műfogainak mennyiségét, pedig az exponenciális tempóban növekszik.Az…..
Leketyegett egy újabb forduló, táblázatért itt lehet sorban állni. Válogatott miatt most ne reklamáljon senki, esetleg valami ki lesz majd találva. Esetleg.A húsvéti hétvége mindenkiből előcsalta legjobbját, nagy kínlódás volt sorrendet megállapítani. Kísérletet azért…..
Most akkor dobálózzunk a jelzőkkel, hogy kelet-nyugat gála (Haladás-DVSC), vagy a tinik vs. kipróbált vérprofik (Győr-MTK), mikor olyan testvéri szereteten alapuló, baldachinos ágyban megfogant, szűzies érintésű, XVIII. századi gyerekszobában felnevelt meccs is lesz, mint az…..
Tóth Norbi már csak olyan, hogy minél ritkábban játszik, annál jobban megtalálja a vérszagra gyűlő média. Bár magunkat erős túlzással sem neveznénk médiumnak, kicsit önreflektívre fog sikeredni ez a poszt; természetesen Norbi pontosan megjósolható érdemeire is…..
A válogatott forduló fölkavarta az összetett eredménysort, akik a selejtezőkre jól tippeltek, helyes kis előnyre tettek szert a hétvégére. Bátorítok mindenkit: ez van, ezzel kell együtt élni; nincs más hátra, mint a szezon második felének összes eredményét eltalálni, akkor nem…..
stréber gyuri 2009.04.07 09:55:26
@Black Lotus: én biztos is voltam benne, hogy direkt csináltad, a tökéletességre törekvés jegyében.
stréber gyuri 2009.04.07 12:04:36
@kétballáb: sztem közzé volt. nézz körül jobban vmelyik korábbi posztban.
Minden idők egyik leggyengébb magyar bajnokiját játszották péntek este a Bozsik-stadionban, a sportlap becslése szerint mintegy 1500 vérbeli lúzer szeme láttára. Cikkünkben kísérletet teszünk arra, hogy bebizonyítsuk: van élet az agyhalál állapotában is. 18:55: Érkezés a…..
stréber gyuri 2009.04.06 13:26:41
@pattopo:
pedig a zseniális nemzeti sport szerint kiváló derbi volt (vö. 4-es osztályzat), 8-asért repkedő kötelessel és 7-esért kapuba találni képtelen tökölivel.
a tudósítók valszeg beálltak a tavaszi lágy szellőtől...
Mikor magyar-málta előtt az apja nyakában csücsülő kis Mátyus mögött lopakodtunk a beengedő szakemberek felé, már éreztük, hogy az este celeblátásoktól hemzseg majd. Aztán Lengyel Feri aranyszőke skalpja hasított a lemenő nap fényébe, a hozzátartozó száj szotyolát…..