Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tidel

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap volt a nőkkel szembeni erőszak ellen vívott küzdelem világnapja, amit Sziló, a Tv2 Összeesküvők című műsorának egyik vőlegényjelöltje stílszerűen azzal ünnepelt meg, hogy kétszer szájba vágta rezidenciabeli csaját, Renikét (esküszöm, nem mi találjuk ki ezeket a…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.07.28 09:30:00
Ha valaki nem bírja ki, míg megjelenik a Lost hatodik évada DVD-n,itt a 12 perces Hurley-Ben kisfilm leirata. SPOILERES, TECCIK ÉRTENI? A Rizzoli&Isles már több nézőt érdekel, mint a Főnök (The Closer). Teljesen joggal, a sorozat a nyár legnagyobb és legkellemesebb…..
comment:com Dalolva szép az élet 2010.05.04 10:00:00
Milyen szépek is voltak azok a kötélhúzási, lekvárosbukta-evési, szakszervezeti Ki mit tud?-versenyek a balatonszepezdi SZOT-üdülőben a nyolcvanas években. Néhány üveg egri bikavér után az osztályvezető is ráült fordítva a székre, és úgy masírozta körbe a fekete-fehér…..
tidel 2010.05.04 12:28:44
@barb: Gondolom a Media Marktnak belefér, hogy ilyen laza, ökörködős műsorban hangozzon el a neve, az Axának meg ez nem fért bele csak bújtatva. Elvégre egy komoly cég az, kérem szépen:)
Az a hír járja, hogy a Mónika show bukása miatt a Tv2 sem ragaszkodik már ahhoz, hogy költséges forgatókönyv alapján megírt, sok statisztát foglalkoztató délutáni talk show-ra dobja ki a pénzét. Vagyis Joshi Bharatnak is vége lehet nemsokára. Sőt állítólag erről a…..
Kicsit lecsúsztunk róla, de sebaj, van még vasárnap ebben az évben. Szóval vasárnap este indult a Story Tv legújabb műsora, az Esti sztori, amiben Havas Henrik Ómolnár Miklóssal, a Story és a Best főszerkesztőjével a hét aktualitásaival foglalkozik. Az egyórás talkshow-ban nem…..
Megdöbbentő hírt (IRÓNIA ALERT!!! IRÓNIA ALERT!!!) tett közzé a The Baltimore Sun: a Johns Hopkins Tudományegyetem orvosi etikával foglalkozó tanszéke szerint a House és a Grace klinikában látható orvosi módszerek, a betegekkel való kapcsolattartás és úgy az egész hóbelevanc…..
A hét eddigi legfontosabb médiahíre, hogy egy nappal azután, hogy Bednárik Imre lemondott az MTV cégvezetői posztjáról, kirúgták a választási műsorokért felelős szerkesztőt, Kardos Ernőt Feledy Péter váltja. Verebes celebes kabarét rendez. A 6 celeb keres 1 szorzót című…..
Míg a múlt héten egymásnak esett az RTL Klub és a TV2 azon, hogy ki nyerte a vasárnap estét, a Frizbi második adásáról nincs mit vitatkozni, Hajdú műsora fel sem került a 18-49 évesek TOP50-es listájára. Úgy látszik, hogy másodjára nem adtak esélyt a nézők Hajdú Péter TV2-s…..
comment:com Nagy Bukta! lesz 2010.02.11 10:00:00
Február 12-én új, 21 részes valóságshow-t indít a magyar Music Television. A Bukta! című, akcióban és humorban bővelkedő sorozatban szabályszegő fiatalok lebukását láthatjuk a lehető legfurcsább helyzetekben. Lesz itt minden, részeges kocsmai verekedés, meg tiltott éjszakai…..
Joshi Bharat és a bűnözős Hal a Tortán után újabb elsötétítésre ítélték a TV2-t. A 91 perces büntetést csütörtökön este 21:20-tól hajtja végre a csatorna, így elmarad a Fedezetlen szerelem című film – írja a Bors. Az ORTT és a bíróságok hatékonyságára…..
tidel 2010.02.01 14:05:45
@RaveAir: A híradóban be szokták mondani, hogy megrázó képsorok következnek, vagy valami ilyesmi.
Egyébként pedig elég ostobaságnak tartom, hogy a tv felelősségét emlegetik, hogy a gyerekek világképe torzul, meg erőszakosak lesznek a látottak miatt. Ez persze igaz is lehet, de a szülő felelősségét miért nem vitatja senki? Nem mondom, hogy el kell tiltani a tv nézéstől a gyerekeket, annak se lenne értelme, de akkor üljön le vele a szülő, nézzék meg együtt, és utána BESZÉLJÉK meg, hogy ez csak film, a valóságban nem így működik, az erőszak nem old meg semmit, stb. A mesék se sokkal különbek manapság. Nemrégiben voltam egy kisgyermekes családnál látogatóban, a kisfiú éppen mesét nézett. Halomra gyilkolták egymást a figurák, majdnem olyan volt, mint valami véres akciófilm, csak ezek megrajzolt szereplők voltak. És csodálkozunk rajta, hogy mennyire agresszívek a mai gyerekek. Az meg, hogy az elsötétítéskor azt látom a képernyőn, hogy egy hét-nyolc évvel ezelőtti műsor miatt nincs adás, tényleg nonszensz. Elhiszem, hogy rengeteg csatorna van, minden héten legalább kettő új indul, és az ORTT-nek nincs kapacitása arra, hogy minden műsort elejétől a végéig megnézzen, de azért ez mégiscsak túlzás.
  Tavaly júniusban szórakoztunk és szörnyülködtünk a híren, hogy a Penny Market árauházaiban kitört a balhé a fillérekért árult, ám valójában nem kapható, idézőjel közé kívánkozó sajt miatt. Még videónk is volt a remek harcról, ezt most megtekinthetjük újra.A…..
tidel 2010.01.27 17:10:28
@Lukréciamia: Feldarabolja, becsomagolja, és amit nem eszik meg azonnal, azt beteszi a fagyasztóba. :)
Imádom a jó sportműsorokat. Nem azokat, amiket a magyar sporttévéken láthatunk, mert idegesít a gagyi megvalósítás, a mondvacsinált szakértők okoskodása, nem beszélve Várhidi Péter legendás mágnestáblájáról és as műsorvezetők zakójára ráragasztott szponzorfeliratokról,…..
tidel 2010.01.25 15:52:16
@draz26: Egyszer már írtam a Sport Tv-nek egy kedves e-mailt, választ remélve arra a kérdésre, hogy miért ilyen fontosak az oddsok. Azóta sem kaptam rá választ, bár az tény, hogy 2, azaz kettő(!) napig kevesebbet emlegették. Aztán minden ment tovább. Azt a tyúkot én is elküldeném a búsba, azt se tudja sokszor, hogy hol van.
Mondjuk tavaly volt "szerencsém" belenézni a Digisportba, az se volt sokkal jobb, már ami a kommentátorokat illeti-vagy csak én fogtam ki:)
Salakblog - Minden, ami tenisz PRS 2009.05.21 14:18:00
A fiúk-lányok lassan kezdik ellepni a Roland Garros pályáit. Hogy mennyire szeretik Párizst a teniszezők, azt többféle módon is ki tudják fejezni, emlékezzünk csak Jelena tavalyi kötésére a karján, de Roger és Gael idei edzőpólói is annyira jók, hogy na. ..
tidel 2009.05.21 18:11:00
@cuko: Most megy az ismétlés az Eurosporton, kicsit összesűrítve. Federeré az első szett 6-2-re.
Nem volt túl sok választásom, hogy elinduljak-e Madridban, vagy nem. Nem tehetem meg, hogy dollárezreket kidobjak az ablakon. Épp házfelújítás kellős közepén vagyok. Nem tudom, mások hogy vannak vele, de számomra 75 ezer dollár nagyon sok pénz. A házam teljes berendezésének ára.…..
tidel 2009.05.13 11:21:51
@koma87: Tényleg, ebből csak berendezni lehet. Azért így sem sajnálom... Egyébként én az alibi-játékot is büntetném. Mert ha TÉNYLEG sérült, vagy tényleg olyan baja van, ami miatt nem tud játszani, mondjuk családi okok, akkor nyilván ne lépjen ki a pályára. De ha csak azért megy ki unott képpel a pályára színvonalon aluli mérkőzést produkálva, hogy ne kelljen fizetnie, akkor büntessék meg! Se a szervezők, se a nézők nem érdemlik ezt! Vagy játszon tisztességesen, vagy sehogy!
Hogy ne érjen az a vád, miszerint Nando csak félmeztelenül érdekel, itt egy videó, ahol más oldaláról is megismerhetjük. A spanyol Fundación Talita egy olyan szervezet, amely Down-kóros gyermekeket segít. Évek óta csinálnak naptárakat, melyekben ismert emberekkel…..
tidel 2009.05.07 18:33:32
Mondjuk, sosem volt egy egyszerű eset, de ha azt meg tudná nekem valaki magyarázni, hogy azok után, hogy valaki tulajdonképpen simán veri Serenát, hogyan lehet kikapni 6/3 6/0-ra egy Kanepitől, azt megköszönném. Ps.: Tudom, hogy az észt is húszban van és kiemelt.  ..
tidel 2009.04.30 12:34:54
@Mathiask: Kicsit olyan, mint Monk- egy nyomozó pasi, volt is egy sorozat róla, nagyon kényszeres volt. Semmi nem állhatott másként, mint ahogy szereti, ha valami nem volt párhuzamosan, vagy másik irányba állt egy valami a sorban, mint a többi, kényszeresen megigazította, szépen sorban. Addig nem tudott koncentrálni, amíg rendet nem rakott, na rá emlékeztet Nadal, mikor a flakonokkal babrál:)
tidel 2009.04.30 15:06:15
tidel 2009.04.30 15:14:01
Czink Melinda legyőzte háromban azt a Pavlyuchenkovát, aki Indian Wellsben elődöntős volt. Czink - Pavlyuchenkova 7/6 3/6 6/3..
tidel 2009.04.30 12:18:33
Itt van egyben néhány kép, amit összegyűjtöttetek az elmúlt napok összes esküvőjéről...
tidel 2009.04.21 13:09:13
@borsz: Valamivel el kellett ütni az időt, amíg a menyasszony készülődött, az meg milyen lett volna már, ha előveszi a teniszütőjét?:)
tidel 2009.04.21 13:14:01
@borsz: Valamivel el kellett ütni az időt, amíg a menyasszony készülődik, az meg milyen lett volna már, ha előveszi a teniszütőjét:)
Suhog a kasza. Nole döntős. 30 cent. Még nem tudom mit veszek belőle...
tidel 2009.04.18 20:17:57
@kata797: Szívemből szóltál. Hajrá Nole:)
Ne felejtkezzünk meg ezen a héten Czink Melindáról, aki Charlestonban versenyez zöldsalakon, ma pedig a harmadik fordulóba kerülés számára a tét. Melinda az első körben  a veterán Jill Craybast verte, most Vania King van soron. Nem legyőzhetetlen ellenfél, főleg úgy, hogy…..
Stresszes kis torna lehet. Állítólag a vonalbírók felveszik néha a mobiljukat labdamenetek között, a labdaszedők pedig szundítanak az árnyékban, ha éppen nincs dolguk. Utóbbiról kép is van. ..
Nolénak egyelőre maradt még egy pici kis előnye Murray-vel szemben, de igen könnyedén elveszítheti a harmadik helyét a salakpályás szezonban. És ehhez még az sem kell, hogy ő maga gyengébben játsszon mint tavaly, elég ha a skót jobban. A gondolatnak persze van egy tükörképe is:…..
tidel 2009.04.06 17:13:46
@fuzzy_dunlop: Nem tudom, mit kellene tennie, csak sejtem. Új edző, régi ütő vissza, vagy még több edzés az újjal, erőnléti edzések, és valakinek nagyon el kellene beszélgetnie vele, hogy rendbe tegye a fejét. Lehet, hogy az ütőcsere is benne van, de szerintem ez önmagában kevés, valami más oka is biztos volt, amit nem tudunk.

Monfilsra én is kíváncsi vagyok:)