Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bmwsbp

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedvenc hipermarketem pénztárainál, a sorban állás közben tudományos megfigyeléseket végzek. Ezen kutatás eredményei alapján döntöm el mindig, hogy most éppen melyik sor végére álljak. A bevásárlástudományban teljesen járatlan (= totál amatőr) vásárló mindig az éppen…..
Folytatván a tegnapi írásomat, tegyük fel, hogy a Facebook valóban lenyomja az iwiw-et. Lássuk be, erre minden lehetősége megvan. Az iwiw alig változik, egy olyan nagyvállalati csapdában vergődik, ahol a gyors reagálás hónapokig tart, és egy-egy komolyabb fejlesztés évekig. Egy…..
bmwsbp 2009.09.24 21:50:46
@nanogyo: az iwiw-nél dolgozó emberek alatt mindenkit értettem természetesen, nem csak az alacsonyabb beosztásban dolgozókat. Egyébként egyetértek, hogy a felelősség inkább a vezetőséget terheli.
bmwsbp 2009.09.24 21:57:52
@nanogyo: bocsánat akkor javítok, kérem kiegészíteni eredeti hozzászólásomat: "dolgozó és henyélő"
A CIB Bank új vezetése elköszönt a Hat reklámügynökségtől, akiktől az állatorvosos kampányuk koncepciója származik (valamint a belső tendereken az ügynökség folyamatos vetélytársától, a Publicistől is, akik egyébként szintén forgattak két dokis filmet). Sokakkal együtt a…..
bmwsbp 2009.09.24 21:12:04
győzike reklámot győzike országnak. Az olaszok meg nem étették, hogy mi a f@xt akarnak a magyar rabszolgáik állatorvossal meg zsírdisznóval a bankjukat reklámozni.
Én legutóbb Salgótarjánba menet kaptam agyérgörcsöt még nyár közepén, amikor egy aygos anyuka mindenáron a külső sávban haladók sebességével poroszkált előttem a belsőben. Lett volna helye és lehetősége kihúzódni, de ő nem. Ráadásul nem vagyok az a levillogós, de ott…..
bmwsbp 2009.09.04 14:18:43
szvsz ez az egész blogoldal és ez a cikk is erről szól:

videoklinika.hu/video/agresszio

ugyan egy kicsit hosszú de sztem összegzi az itt is taglalt problémák okát.
Akik rendszeresen olvassák a blogot, egészen biztosan találkoztak már Richelieu nevével és azt is tudják, hogy ha ő ír, akkor sokat. Ezúttal egy idióta után eredt, hogy kérdezzen tőle ezt-azt, de végül feladta az üldözősdit, mielőtt nagyobb baj lett volna belőle. A történet…..
bmwsbp 2009.04.21 11:40:30
autózz! Ne ítéld el a BMW-st! 2009.02.22 12:16:00
Viktor posztja ezúttal - nem elsőként - a sokszor emlegetett BMW-s kollégák szemszögéből írja le a közlekedési tapasztalatait, hiszen ő maga is ezt a márkát használja, és nem érzi úgy, hogy jogos lenne a sok sztereotíp megjegyzés. Olvasom ezt a blogot, amit a BMW tuladonosok…..
Összehozza az autósokat a hó, én legalábbis ma reggel munkába indulás előtt egész jót beszélgettem hósöprés és jégkaparás közben valakivel, aki egy műanyag vakaróizével próbálta a tízcentis havat eltávolítani az autója tetejéről és felajánlottam neki a kefét. Vanek…..
Szerencsétlen Josh kapott a szélvédőjére egy kedvesnek nagy jóindulattal sem nevezhető üzenetet, mert jogosultság nélkül használt egy mozgáskorlátozottaknak fenntartott parkolóhelyet, amin elmondása szerint nem is látszott, hogy az. De még ha ezt meg is bocsátanánk neki,…..
bmwsbp 2009.01.18 17:24:08
@Rák Attantam: :)))))))))
ugye, azért sokat lehet köszönni az átlósbankeresztbeparkolós-stílus feltalálójának, mi? Én is áldom a nevét minden nap!
bmwsbp 2009.01.18 17:25:08
@0xFFFF: valamivel nagyon megsérthettelek mi, hogy nem bírod abbahagyni. Sírsz-e is talán? Buzi-e vagy tán? :)))))
bmwsbp 2009.01.18 17:31:07
@0xFFFF: már értem, szóval az vagy. Akkor szíven találtalak, elnézést kérek, nem akartam tolakodó lenni.