Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lowfast

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmdroid Scarlett az Özvegy 2009.03.12 12:58:00
Scarlett Johansson lesz Natasha Romanoff, azaz a Fekete Özvegy, ez most már bizonyos. A képregényfigura a Vasember második részében, a Bosszú Angyalaiban és az ehhez kötődő Marvel adaptációkban fog feltűnni.Néhány héttel ezelőtt még Emily Blunt volt a befutó, csak ő már…..
Koltai Róbert következő rendezése a Magic Boys vígjáték lesz, Szabó Győzőn és Pindroch Csabán kívül még sikerült megnyerni a produkcióhoz Michael Madsent és Adrian Pault.Madsen az MTI-nek elmondta, hogy szereti a humort, ám nem nagyon szerepelt vígjátékokban eddig (A főnököm…..
lowfast 2009.02.24 23:50:42
@koimbra:

Hát ok, amiket felsoroltál azok tényleg jó filmek. De minden tiszteletem ellenére nekem akkor is ellenszenves volt mindig, nem tehetek róla...
Filmdroid Detroit Metal City 2009.02.20 16:50:00
Nem emlékszem mikor szakadtam ennyit filmen, mint ezen. Hiába no, Matsuyama Ken'ichi (Halállista, Sexy voice and Robo) az egyik legígéretesebb színész. Amit itt alakít, az nem akármi és hogy értsük miért istenítem, kis összefoglaló a sztoriról. Negishi Soichi egy félénk…..
Filmdroid Valkűr 2009.02.19 18:38:00
Szimpatikus náci és a színészileg elismerhető teljesítményt nyújtó Tom Cruise - melyik állítás a hihetőbb? Igen, én se gondolkoztam rajta sokat, amikor felálltam a Valkűr végén.Szegény Cruise - trendi őt utálni a szcientológia, meg az agymosottnak tűnő Katie Holmes,…..
Filmdroid Ip Man (Yip Man) 2009.01.15 21:50:00
Bizonyára ismerősen cseng Bruce Lee neve, ismeri őt minden filmrajongó és harcművész. Az úriember nem kisebb feladatot hajtott végre anno, minthogy leverte Chuck Norrist is a Sárkány útjában. Azonban Lee sem karatézva jött a világra, ő is tanult valakitől, róla nem igazán szokott…..
lowfast 2009.02.18 21:51:13
@koimbra:

Tudtommal nem... Egyetlen bunyójuk volt a Way of the Dragon végén, amit Rómában vettek fel. Ennek a jelenetnek a végén takarja le Lee az ingével a halott Norriszt, ami nem volt benne a forgatókönyvben (állítólag). Amikor megkérdezték Lee-t hogy miért csinálta, és tért el a forgatókönyvtől, azt felelte hogy "Így akartam tisztelegni ellenfelem lenyügöző tudása előtt"
:D
Filmdroid Zombulnak a szerbek 2009.02.18 18:33:12
A B kategória rajongói élvezettel fognak rákeresni erre a szerb zombifilmre, esetleg szívesen meg is néznék a Zone of the Dead-et. Nem tartom valószínűnek, hogy a mozikba eljutna Magyarországon ez az alkotás, talán majd egyszer a tékákban fellelhető lesz. ..
Filmdroid Pi élete Ang Lee-vel 2009.02.18 18:50:47
2001-ben jelent meg Yann Martel fantasy regénye, a Life of Pi, azóta próbálják filmre adaptálni a könyvet. Próbálkozott ezzel már Jean-Pierre Jeunet (Hosszú jegyesség), Alfonso Cuarón (Az ember gyermeke) és M. Night Shyamalan (Az esemény) is. A stúdió jelenleg Ang Lee-vel (Brokeback…..
lowfast 2009.02.18 20:28:56
@koimbra:

Azért a Vidocq elég jó volt...
A Macskanőn egyáltalán nem érződőtt hogy Pitof csinálta, meg is lepődtem rajta.
lowfast 2009.02.18 20:53:42
@koimbra:

A Tigris és Sárkány-on konkrétan én elaludtam, de addig is leginkább röhögtem a zsinóron rángatott színészektől...

A macskanő azért nem volt túl jó, szerintem :D
De az biztos hogy szinte az összes Jeunet film a szokatlan látványvilágra épít... Lássuk be, hogy az Elveszett Gyermekek városa dögunalmas lett volna a cgi bolha nélkül. Az Aliens4 is mi a francról szólt, nem tudom, de a tartályos jelenet a klónokkal mindent vitt. No, ez mind Pitof. Jeunet Pitof nélkül nemhogy félkarú, de még csak nem is óriás.
lowfast 2009.02.18 21:05:35
@nyuszisz:

Ang Lee csinált még filmet a Hulkon kívül? Olyat, amit érdemes megnézni? :)
Morpheus azt mondja Neonak támadj és a kezével int, Jet Li gigantikus ugrást visz véghez az Öld meg Rómeót utolsó jelenetében, Uma 'Fekete Mamba' Thurman magára ölti a szuperhíres sárga-fekete kezeslábast és még egy rakat példát lehetne mondani, hogy mekkora hatással…..
lowfast 2009.02.17 20:44:09
Nem egyszer hallottam már azt Bruce Lee-ről, hogy nagyobb volt színésznek mint harcművésznek, meg hogy esélye nem lenne egy mai MMA-s ellen, meg hasonlók... Hát én ezeket a véleményeket nem osztom.Meg lehet nézni, hogy milyen dinamikusan mozog, süt belőle a harci szellem meg az aggresszió, a támadásai gyorsak és erősek, látszik hogy van bennük átütő erő... Lee a szó szoros értelmében fanatikus volt, éjjel-nappal edzette magát, minden szabadidejében gyakorolt. Anekdoták szólnak erről. pl féllábon egyensúlyozott, miközben kötötte a nyakkendőjét, étkezés közben a tenyerével ütögette az asztal szélét, ami mindenkit az őrületbe kergetett, meg hasonlók. :) A filmforgatás szüneteiben folyamatosan gyakorolt, csiszolta a mozdulatait, olykor meglehetősen seggfejként viselkedve (pl. azzal szórakozott hogy az emberek fülcimpáját oldalról hirtelen megpöccintette a lábával, emiatt az egyik munkatársa kórházba is került, mert pont rosszkor fordította el a fejét, és Lee véletlenül fejbe rúgta :)) Egyébként is nehéz embernek ismerték, abszolút maximalista volt, aki a saját fanatizmusát másokon is kíméletlenül számon kérte... ha igaz, hogy minden teljesítmény 1%-nyi tehetségen, és 99%-nyi gyakorláson és szorgalmon múlik, akkor ő ennek maradéktalanul megfelelt, ráadásul neki a tehetsége is jóval több volt, mint 1%. Hogy gyógyszerérzékenység végzett vele, az a sors fintora. Egyesek szerint persze megmérgezték (voltak gondjai a Triáddal, egy nyilvános szereplésén valahol hangosabban bevágtak egy ajtót, mire ő egy pillanat alatt hasra vágta magát, mert azt hitte hogy lőttek)
lowfast 2009.02.18 02:41:16
@Armida:

Köszönöm, a poszt is remek :)

Egyébként igen, ennek a filmnek a forgatásán halt meg Lee, és egy tehetségesnek tartott srác játszotta el azokban a részekben, amiket már nem vele vettek fel... ha emlékezetem nem csal, van egy olyan rész, amikor a dublőr nézi magát a tükörben, és baromira látszik, hogy csak rá van montírozva(?) Lee arca a tükörre, de valami hihetetlen béna... a CGI nem volt annyira erős akkoriban.
lowfast 2009.02.18 14:52:39
@Armida:

Elnézve! Én is elfogult vagyok. Emlékszem amikor nagyon kis koromban láttam a Sárkány Útját, és utána kis fanyilacskákat faragtam egész nap, hogy majd jól belehajítom a szomszéd bácsi seggébe, akit utáltam.
Meg cukorspárgával összekötözött nuncsakuval hadonásztam, anyám meg akart ölni, amikor feldaraboltam a partvist.
Egyáltalán van olyan, aki nem Bruce Lee/Indiana Jones akart lenni kiskorában? :)
Filmdroid Büszkeség és Ragadozó 2009.02.17 19:24:20
Tegnap írtam róla, hogy jön Jane Austen klasszikus regényéből, a Büszkeség és balítéletből filmet készítenek megint, csak a sztorit felturbózzák zombikkal. Kicsit bizarr, de ezt lehet még fokozni. A Pride and Predator ugyanazon a helyszínen játszódik, ahol Austen regénye is, a…..
Filmdroid Jön a Johnny Quest film 2009.02.16 17:18:00
Talán volt szerencsétek már a Johnny Quest rajzfilmhez. Ennek főhőse egy 12 éves srác volt, aki tudós apjával, fogadott öccsével és bulldogjával körbeutazza a világot és különféle rejtélyes ügyeket oldanak meg. Az eredeti sorozat 26 részt élet meg, később a 80-as években…..
A Büszkeség és balítélet klasszikusnak számít, számtalan filmfeldolgozás született belőle, a legutóbbit 2005-ben láthattuk Keira Knightley főszereplésével. Unja már valaki az ilyen filmeket és valami újra vágyik, arra, hogy máshogy mondják el ezt a történetet? Ha igen, akkor…..
lowfast 2009.02.16 15:24:43
Tavaly decemberben tálaltam fel nektek egy nagy tálcán pár mesteri magyarázatot, hogy miért veszik fel a szegény képviselők a költségtérítést. Most itt a második rész, avagy a Blikk utánajárt, hogy kik azok, akik felveszik a havi 115 950 forintos szállásköltség-térítést,…..
Sylvester Stallone éppen a The Expendables akciófilmet készíti elő, a sztori szerint egy csapat zsoldos egy diktátor ellen vonul. Stallone mellett ott állhat majd Jason Statham, Dolph Lundgren, Mickey Rourke, Jet Li, Randy Couture, egyes pletykák szerint még Robert Knepper is benne lesz a…..
Aki látta a Benjamin Button különös élete Oscar-jelölt filmet talán elcsodálkozhatott, hogy Brad Pitt hogy is fest öregen és milyen volt teljesen  fiatalon. Az alábbi videó a trükkök, az öregedés/fiatalodás folyamatába enged betekeintést, láthatjuk, miként készültek az…..
lowfast 2009.02.10 08:08:04
Filmdroid Röviden 2009.02.09 17:40:00
Hulk vs Wolverine: Hulk lerombolt egy falut, ezért azt hívják, aki leginkább kézre tudná keríteni őt, aki a legjobb a szakmában, ez pedig Rozsomák, aki végeredményben a főszereplő is, Hulk kicsit a háttérbe szorul. A jó öreg mutáns meg is leli a nagy zöld óriást, meccselnek…..
Az MGM és az Aloe Entertainment közösen készíti el a Mary, Mother of Christ filmet, a tervek szerint 2010 tavaszán mutatnák be. Camilla Belle alakítja Máriát, Jonathan Rhys Meyers  Gábriel arkangyal és Lucifer szerepében fog feltűnni, Peter O'Toole pedig Simeon lesz.A készítők…..
lowfast 2009.02.06 18:33:01
    Luc Besson kidüllesztheti a mellét, büszke lehet magára,hiszen rendezőként össz-vissz 10 filmet jegyez, ezeknek egy része klasszikus is lett. Ezek miatt fel is nézhetnénk rá, csakhogy van némi szépséghibája a dolognak, mégpedig az, hogy producerként és íróként…..
lowfast 2009.02.06 15:10:34
@Spawn85:

Ezek a sztorik nekem erősen urban legendnek tűnnek, ezt a mikrosütős, hűtőszekrényes dolgot hallottam már több verzióban is. Attól persze még nem azt mondom hogy nem történhetett meg mindegyik, csak mégis gyanús.
A következő videó 1977-ben játszódik, a címe pedig The Keene Act & You. A kormány úgy szeretné biztonságosabbá tenni az utcákat, hogy betiltja a kosztümös hősök tevékenységét. ..
lowfast 2009.02.06 14:57:37
Nagyra nőnek a csótányok, szúnyogok, meg mindenféle apróbb élőlények, aztán meg is támadják az embereket, akik persze hevesen lövöldöznek rájuk. Nem fogja komolyan venni magát a film, leginkább Mérges pókokra hasonlít, ahol szintén méretesre nőtt pókicák rohangáltak…..
Akit még nem küldött el sértett műkovács az anyjába, az nem tudja, mi az élet. Akit még nem neveztek "nílusi palócnak", na az sem. Nekem, aki évek óta viselem a kemény, meszes páncélt, talán az itt következő volt az eddigi legviccesebb Homár-levelem. Attila a fejébe…..
Filmdroid Outlander 2009.01.30 19:22:00
Idegen űrhajó zuhan egy tóba Norvégiában 709-ben. A partra a személyzetből ketten jutnak el, de csak az egyik éli túl az eseményt, őt el is fognak a vikingek. A nagyobbik gond az, hogy a járművön tartózkodott egy vérszomjas lény is, aki kezdetnek lemészárol egy egész falut, a…..
Pásztor Albert miskolci rendőrkapitány a délelőtti sajtótájékoztatóján bizony elszólta magát.  Nem volt politikailag korrekt megfogalmazás, valószínűleg már izzítják is Budapesten a "rasszista billogot". A Hírszerzőn egyenesen "Cigányozó…..
lowfast 2009.01.30 16:41:25
1958-ban egy csoport általános iskolás minden tagja elhelyezi saját rajzát egy időkapszulában, amit 50 évvel később kiásnak. Nicolas Cage felfedezi, hogy az egyik papíron csak számok vannak, amelyet megfejt és arra jön rá, hogy ezen számok különféle eseményeket mutatnak, akad…..
Jó pár éve már, hogy egy cikkben összefoglaltam az asztrológia tudományos vizsgálatait, melyek egyöntetűen azt mutatják: egy árva szó sem igaz az asztrológiából. A cikk ma már kicsit elavultnak is tekinthető, jó pár újabb, még meggyőzőbb vizsgálat került időközben nyilvánosságra. A cikk közzététele…..
Geekblog Pray for Death 2009.01.26 08:00:00
Én egyik farsangon se öltöztem fekete pizsamába. Voltam csillagász látcsővel, meg favágó fejszével – azt, hogy „Jack Torrance”, akkoriban még nem tudtam kimondani; hála a korabeli angolnyelv-oktatásnak, a „hümpürü apor ündürüxi” azért már egész…..
lowfast 2009.01.27 18:14:55
@Santito:

szerintem törökül van...(de majd megkérdezem a gyrososnál)
lowfast 2009.01.29 02:46:06
@Parraghramma.:
simán kommentelném, csak nem láttam a filmet. De ez semmit nem von le az írás élvezeti értékéből, az "amikor megállt a föld" kritikád is kibaszott jó volt, csak a fosgyökerek szólták le.