Regisztráció Blogot indítok
Adatok
karasu

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem először kerül elő a többsávos körforgalmak témája, George Jung is egy ilyenhez kötődő élményét meséli el most nektek. A helyszín sem új annyira, ugyanitt vetődött fel korábban a kétsávos út és a jobbkéz-szabály barátságtalan viszonya is. Úgy látszik, errefelé nem…..
karasu 2009.02.27 13:07:51
@Marcellusca: Ha lenne fél hektár, vagy egy teret kerülne meg (lásd: Párizs, Róma, ... ) lenne értelme. És egyértelmű is lenne.

Tőled kérdezném, jártál-e már párizsban? Ott tényleg van értelme a körforgalomnak, és elvileg szabályozva is van. Nekem ott mégis halálfélelmem volt, mert a franciák mindenféle jelzés(index,duda) nélkül tökön-paszulyon keresztül mennek át a körforgalmon, ha kell egyenesen. Na ott szabály az van, de kultúra?
karasu 2009.02.27 13:45:54
@Marcellusca: Igen megoldják. De ha nem figyelsz, belédszállnak oldalról. Ők elvárják, hogy azt figyeld kintről ki akar bejönni, és hol akar átvágni rajta. Ha nem engeded el, akkor átlök a másik sávba.
autózz! Ismered a KRESZ-t? 2009.02.23 07:44:00
Gábor nemrégiben izgalmas közlekedési szituáció résztvevője volt és úgy gondolja, a gyakorlat és az elmélet nem egészen fedte egymást ebben az estben. A mellékelt ábra mutatja a helyzetet. Levélírónk fel is teszi a kérdést, vajon mi a szabályos megoldás? A héten történt a…..
karasu 2009.02.23 08:18:32
@ZL Gergow: Szerintem a citroennek lett volna elsőbbsége, és pont a kanyarodási szabály miatt. És miért ne vonatkozna rá a lámpa??? KRESZ-t ismered-e? Sorrend: rendőr-lámpa-tábla. De ez az én véleményem. Valaki tud jobbat?
Megszületett az ítélet annak a férfinak az ügyében, aki tavaly halálra gázolt egy babakocsit toló nagymamát a zebrán, melynek következtében ő és a kisgyermek életét vesztette. Az ítélet 4 év fogház. Tehát ma egy emberélet Magyarországon 2 év börtönt kóstál, amely tétel…..
Ma reggel az egyik hírportálon nézelődtem, mikor az oldalsó sávban az alábbi felhívást pillantottam meg:FELJELENTŐPackázik veled a tanulmányi osztály? A prof helyett rendre évfolyamelsők tartják meg az előadást? Semmiért cserébe húzzák le rólad a tandíjat? Sírva jár…..
Szombat a rövid postok napja szokott lenni, azonban most egy hosszú és kacifántos történetet mesél el nekünk P. Gy. Kellemes hétvégét Mindenkinek!2000.május 11-től dolgoztam a Laurentes Kft-nél, 2008.11.24-ig.Mindenkori munkáltatóm által igazolt jövedelmem a mindenkori…..
Máris itt a csütörtök, holnap pedig végre péntek és lehet pihenni. Én a magam részéről már nagyon várom a hétvégét, feltételezem Ti is így vagytok ezzel.  Ma Gyula nevű kedves Olvasónk levelét tesszük közkincsé, akinek fiát érte súlyos diszkrimináció egy…..
Jópofa dolog ez az időzítő, ameddig én az ügyeimet intézem, megjelenik magától a következő post. Tessék hozzászólni! Szép napot Mindenkinek!Üdv! Én egy 1100 főt foglalkoztató cégnél dolgozom lassan egy éve. Kezdetben nagyon tetszett a munkahelyi körülmény, de most egy…..
karasu 2009.01.19 13:27:43
@Bencito: hol látsz cégneveket?
karasu 2009.01.19 14:14:40
@p_p: sajnos csak egyet tudok veled érteni, de ha továbbra is csak behúzzuk a nyakunkat, ha valami jogtalan dolog v igazságtalanság ér minket akkor elérjük azt hogy a rabszolgát a szó eredeti értelmében fogják használni a mi kedves honfitársainkra. és mindezt következmények nélkül
Mivel vasárnap van, ma nincs levél, csak egy kis "humorbonbon" vár rátok. Holnap ismét olvasóink történeteivel jelentkezünk. Kellemes hétvégét Mindenkinek!Talicskatoló - Egynyomvonalú kézierőgép-kezelő technikus.Takarítónő - Higiéniai manager asszisztens.Ablakmosó -…..