Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyugyugyugyu

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tapintatlan magyarságtudatlanságáról tesz tanubizonyságot a Belügyminisztérium immár 3. hete. Az idén kiadott útlevelek ugyanis egyáltalán nem tükrözik az Alkotmányban Alaptörvényben meghatározott elnevezést. Lehet, hogy Dr. Schmitt Pál aláírása miatt érvénytelen az egész?…..
Nem sok olyan ország van, ahol lakóautókat/lakókocsikat olyan megbecsülés övezné, mint az Egyesült Államokban (kivétel Hollandia). Talán egy picit az amerikai álom része, hogy sokan kötelezőnek érzik - felpakolva a családot - neki vágni egy ilyen alkalmatossággal akár egy több…..
Mindenki előtt ismeretes, hogy a nyelvvizsga hiánya komoly akadály a diplomázni vágyó végzősök előtt. Sokan csak az államvizsga után 1-2 évvel vehetik át a diplomájukat, addigra tudják letenni a nyelvvizsgát, habár a kreditrendszer bevezetése előtt sok felsőoktatási…..
gyugyugyugyu 2010.03.22 11:20:17
@molnibalage: akkor tegyük végleg tisztába: a középfok az nem C típusú.
Szintek: B1 (korábban: alapfok), B2 (középfok), C1 (felsőfok).
Típusok: szóbeli (korábban A típus), írásbeli (B típus), komplex (C típus).
2008 óta a betűk csak a szintnél használatosak.
Annyiban igazad van, hogy az elfogadható nyelvvizsga mindig komplex típusú kell, hogy legyen.
Aki mindent akar tudni, böngéssze át az Oktatási Hivatal Nyelvvizsgáztatási Akkreditációs Központ honlapját: www.nyak.hu
Menjen fel a páternoszterrel a negyedikre - mondták állítólag ifjú korában a nagynénémnek, aki vagy félórát várt, hogy a különös tisztségű úr megérkezzék és felkísérje. Lehet, hogy ezt a sztorit mindenki a saját nagynénjével ismeri, de nem is ez a lényeg. A páternoszter…..