Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wandering

4 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A budapesti tömegközlekedés történetében eddig nem nagyon volt példa arra, hogy a kerékpárosok véleményét kérdezzék arról, hogyan alakítanák át a várost. A Budapesti Közlekedési Központ biciklis kérdőíve viszont rögtön olyan kérdéseket feszeget, amelyek hazai…..
Mindennapi élet R. Gábor died 2012.08.12 16:37:03
2012. augusztus 10. Rigler Gábor meghalt. Szerintem tudta... de nem így akarta... Nem beszélt róla senkinek! Engem nem hívott, Anikótól eljött. Azt akarta, hogy még a halála után is érdekes legyen. Szép békés volt az arca. Nagyon sajnálom őt. És haragszom rá... ..
Mindennapi élet Könyvet írnék 2011.07.04 06:45:42
Utálom Őket! Koszosak, büdösek, szemetelnek, kéregetnek és megzavarják a mindennapjaimat! Ordítozom velük, ők vissza ordítanak. Reggel lemegyek, és a kukákat pakolják kifelé, aztán délután én segítek felállítani a szelektívet. Alja nép, ezt gondolom, ugyanakkor jó…..
Mindennapi élet Kedves Anikó! 2011.07.03 10:04:00
Visszakaptad Gabi babádat, teljes valóságában és teljes álomvilágával együtt. Tudnod kell azonban az elmúlt két év történéseit, hogy Te is képben legyél. Elmondom hát...Emberünk eladta balatoni nyaralóját, Dolgos utcai lakását minden berendezésével együtt, eltemette Emese…..
Ma megjött az utolsó munkanélküli segély. Úgy alakult, hogy ma nem mentem dolgozni, itthon csináltam a múzeumi munkát. Gáborunk ezt 9 óra magasságában tudta meg - tőlem telefonon. Akkor még józan volt, mintha dolgozott volna. Az első hívás 15.05-kor jött, az alkoholon túlról.…..
 Sziasztok!Holnap azaz vasárnap reggel egy pár napos kirándulásra indulunk Angliába, megnézzük esik-e. Kihasználva az alkalmat teszteljük a Bamakon is majd használatos műholdas nyomkövetés funkciót az oldalon. A teszt nyílvános, ide kattintva láthatjátok éppen merre…..
Hello mindenkinek!Kicsit régen írtunk már, de igazából nem sok minden történt a Budapest - Makó verseny óta, most viszont aktuálissá vált. Mint azt sokan tudjátok a 2009-es Budapest - Bamako-n volt egy csapat, Duna Tv néven, a fedélzeten Markó Zsófiával és Borsa Mikivel, akik az…..
Kedves Emberek, kicsit későn szólok tudom, de ma verseny van! Elnézést azoktól akik több napot szeretnek készülni a szurkolásra ;), hát most nincs sok idő, aki ezt szombaton olvassa az adjon bele apait anyait és gondoljon ránk! :) A start budapesten valahol újpest külsőn, a…..
Kedves Emberek, felkerültek a képek! Végre, valahára. :)Mától megtekinthető az összes fénykép melyet csapatunk készített a Budapest Bamako 2009-es futamán, továbbá feltöltöttem a múlt hétvégi gyömrői verseny képeit is...Bamako-s képekből jó sok van, ha többszöri…..
Szurkoljatok, szorítsatok nekünk holnap (szombaton)! :) És szurkoljatok, szorítsatok a LusteeNet Bamako Team Tehetségkutató Program csapatának is! :) És gyertek ki Gyömrőre és érezzétek jól magatokat!Azoknak akik nem jönnek ki, de kíváncsiak rá merre tartunk éppen, holnap is lesz…..
Felkerültek a hivatalos oldalra a hétvégi verseny eredményei, íme az első tíz sorrendje:HelyezésRajtszámNevező csapatNévFeladatlapon elért pontszámFutamért járó pontszám1.2AQUINCUM RACINGBozsóki Bence229 pont600 pont2.29Energy XXLNovai Gergő229 pont595 pont3.73TMR Team…..
Kedves Mindenki!Olyan aranyosak vagytok, hogy igy aggodtok ertunk, es hogy igy erdekel a tortenetunk... tenyleg nagyon jol esik am! Elnezest az ekezetek hianyaert de a spanyol billentyuzet nem tartalmazza a szukseges karaktereket... :) Az elmult par napban sehogyanse sikertult netkozelbe kerulnom…..
Haladunk hazafelé… Amióta legutóbb jelentkeztem igazából semmi érdekes nem történt. Még a dakhlai este volt, hogy a város bejáratánál az ellenőrzőponton találkoztunk a SporTime csapatával, mutattak nekünk egy jó kis fürdőt ahol fejenként 8 dirhamért (kb. 250 Ft.)…..
Ma számunkra átlagosnak mondható bamakoi napunk volt: későn kelés, medencézés, napozás, vacsi a Relax-ban. Tudom, tudom otthon tombol a tél, sajnálok is mindenkit aki nem lehet itt velünk, pedig tudom, hogy élveznétek. Naná, ki nem... Max annyi volt eltérő a mában, hogy voltunk…..
Hol is tartottam? Jaigen, sóstó. Szóval a nem annyira kiszáradt sóstó fenekén kavirnyáltunk mindenfelé keresve a kiutat, végül találtunk egyet. Azt nem mondanám, hogy optimális volt, de mindenképpen kiút. Mi meg ugye rohantunk, hogy átérjünk az aknás területen…..
Dél körül kaptuk az sms-t Lusteetól és Norbeetól, hogy úton vannak, fáradtak, de ez semmiben nem veti vissza őket, hogy a szokásoshoz hasonlóan jól menjenek.Sms:Mauritán határon, most kezdtük. Ma már 310km mögöttünk. Eredményt nemtudunk, éjszaka rövid volt. Határ után tudunk…..
Hölgyeim, Uraim!Jön egy pár csupa jó hír!Norbert hívott pár perce:Már a napi célban vagyunk, szintidőn belül! Egész könnyű nap volt, főleg a tegnapi után, ma végre tudunk főzni magunknak és rendesen pihenni.Minden feladatot megoldottunk ma és be is értünk, tehát 100%-os napot…..
Kálmán édesanyja beszélt nem rég a fiúkkal, amit sikerült megtudni:A mai szakasz felénél, kősivatagban járnak, valószínűleg jó későn fognak a táborhelyre érni, de jól vannak és haladnak...
[Update 1]Párduc, oroszlán, gorilla... Kókuszdióóó!!! Ooooh Afrika!!!Kálmán a harmadik:Édesanyjától tudom, hogy  reggel 7-kor Afrikába érkeztek.[Eredeti hír]Az a nagy harci helyzet, hogy a barátainkról semmi, de semmi hír nincs. Sajnos tegnap délután óta nem sikerült…..
Kedves Emberek! Jelen pillanatban Brescia-ban vagyunk, túl a 6 órás feladatleadáson és most a fél7-es eligazításra várok... Kölcsön laptopról írok a hotel halljából a kölcsön fizetős wifin:) Igazán kemény nap volt a tegnapi, nem tököltünk sokat, próbáltunk isgyekezni és…..