Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HTpHoTo

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar billentyűzeten igen könnyen gépelhető nevű qwertzu vetett fel egy KRESZ kérdést. Szerintem 100-ból 99 autóvezető simán felgyorsít 90-re a település végét jelző tábla mellett elhaladva. De lehet, hogy mégsem ennyire egyértelmű a helyzet? Rendszeresen olvasom,…..
HTpHoTo 2010.10.19 23:58:03
@jelentéktelen alak: Ami egyébként nagyon ritka, a másik ahol kivan téve egy 8o as ábla mint pl az m5 re vezető szakaszon, és utánna ott az autópálya tábla, akkor 8oal mész az első lehajtóig??
HTpHoTo 2010.10.20 00:02:53
@qwertzu: Miért is kéne meg kérnem, itt tényleg sok az értetlen.
HTpHoTo 2010.10.20 00:16:17
@jelentéktelen alak: Nem is értem miért állsz meg a piros lámpánál.
A közúti jelzőtábla a vele szemben közlekedő összes járműre érvényes.Ha az egy sebességkorlátozás, akkor azt kell figyelembe venni, ha az a lakott terület vége, akkor meg azt...az is benne van a kreszben, h a jelzőtábla hatálya a feloldó tábláig, vagy az első útkereszteződésig vagy a vele ellentétes értelmű tábláig érvényes...ez pont vele ellentétes értelmű, mert lakott területen kívül egyéb úton 9O km/h a megengedett legnagyobb sebesség.
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..
Mókás helyre kényszerített a fotóblogger kötelesség tegnap: a londoni World Naked Bike Ride-ot rendezték meg szombaton. Ez tulajdonképpen egy meztelen Critical Mass, azaz hasonló célokért demonstrálnak (környezetvédelem, bringások kiszolgáltatottsága a városban, stb.) és a…..
mtb fotó Pocket Wizard beszerzése 2009.06.09 23:25:00
Az egyik kommentben felmerült, hogy miként lehet Pocket Wizard-ot beszerezni otthon. Mielőt a kérdésre válaszolnék, két fontos dolgot jegyeznék meg. Az egyik, amire nagyon kell figyelni, hogy mllyen frekvenciasávon üzemel. Ugyanis van külön USA és EU szabványnak megfelelő egység,…..
Webkettővel kezdődött, a végére is került egy kicsi, csak hogy kerek legyen a dolog. Ez most egy kicsit keverten lesz énblog és szakma bejegyzés, aki unja, ugorjon.Van egy weboldal, az a neve neki, hogy meetup.com és az a célkitűzése, hogy egy adott helyen összehozza az azonos dolgok…..
HTpHoTo 2009.06.10 10:30:33
HTpHoTo 2009.05.13 17:52:00
mtb fotó Midlands XC, 1. forduló 2009.04.23 16:01:00
Múlt hétvégén volt életem első fizetős bringaversenyfotózása. A feladat annyi volt, hogy menjek el Rubgy-ba (igen, ahonnan a rögbi származik), ahol a Midlands XC versenysorozat első állomását rendezték meg és csináljam azt, amit általában szoktam versenyeken: fotózzak…..
A tegnapi versenynek volt egy megható része is. Ezzel a versennyel búcsúzott aktív pályafutásától a velem nagyjából egyidős francia, Arnaud Tournant. Csakis a négy hónapnyi korkülönbség lehet az oka, hogy ő 15-szörös világbajnok, én meg nem. Más okot egyelőre nem tudok,…..
Nem volt internet, erre gondolom ti is rájöttetek. Londonba érkezésem után nem sokkal olvastam a Revolution versenysorozat záró fordulójáról, gondoltam, ezt érdemes lenne megnézni. A sajtóakkreditációról az péntek este kaptam visszajelzést, úgyhogy az utolsó pillanatban…..
Mondhatnánk, hogy unalmas volt a verseny, de ez persze nem így van. Az első körben még a nap is kisütött, de aztán megindította támadását Ősz tábornok és baromi szar utolsó három kört csinált itt nekik. Az enyhe csöpögős esőből lett egy nagyon szemét zuhogás, ami egészen a…..
Méghozzá meglehetős fölénnyel. Lars Van Der Haar kb. fél perccel később futot be, így Eising nyerte a világkupát, de ezen a versenyen mindenki nyert, aki elindult, hiszen annyira szar idő volt. Nem támogatok senkit, én a színvonalas bringázásnak drukkolok...