Regisztráció Blogot indítok
Adatok
játékos

12 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Geomag Geomag videó 2011.12.26 16:10:12
Geomag Mi az a Geomag? 2011.12.26 16:09:33
A Geomag története mindössze 13 évre nyúlik vissza, de a siker már most töretlen! Egyre. Egyre többen ismerik ezt a mágneses építő játékot, ne lepődjön meg, ha a gyermeke geomagot szeretne ajándékba! A játék nikkel bevonatú gömbökből, és kis mágneses rudacskákból áll,…..
Akik szerették a korábbi gitározós játékokat, azoknak igazi csemege lehet a Santa Rockstar. Egy vagány télapóval kell a szokásos módon "zenélni", tetszőlegesen választható öt billentyű lenyomásával, haladóknak plusz egy pengető billentyű is választható. Na és a…..
Gyors és egyszerű (értsd: még én is végig tudtam vinni walkthrough nélkül) point-n-click játék az Abuba the Alien. A sztori a szokásosan kezdődik, űrlény jön, lezuhan, majd elindulna világot látni, ha már itt van. A különbség, hogy Abuba békés lény, ennek megfelelően nem…..
A Multitask meglehetősen szemétparaszt játék. Először egy golyót kell megtartanunk egy pallón. Aztán mellé egy kék téglalappal kell elkerülnünk a fekete nyilakat, majd egy négyzettel kell elérni a többi négyzetet, természetesen időre. A legvégén pedig egy negyedik feladvány is…..
A Bowja sorozat első és második része a flashes point-n-click kalandjátékok legszebb és legaranyosabb darabjai közé tartoznak, és a most megjelent Bowja 3 – Ninja Kami is méltó a szériához. Rengeteg akciót, minden eddiginél filmszerűbb élményt, viszont talán az eddigi…..
Online Játék blog Life Ark 2 2009.06.28 11:28:00
Life Ark 2Próbáld ki ezt a játékot.. internetjatek.hu ..
A Frost Bite 2 nagyon cuki kis ügyességi játék, amiben egy eszkimógyerekkel kell hegyet, pontosabban platformokat másznunk, miközben leszámolunk a helyi vadvilág képviselőivel és furmányos csapdákat kerülgetünk. Sokoldalú eszközünk a csáklyánk, ezzel verekedhetünk, magasabb…..
 A szelek szárnyán van egy eldugott királyásg, ahol mindenki békében élt valaha. De sajnos ezeknek az időknek már vége, a kastélyt megátmadták a gonosz sárkányok. Raktad áll, hogy sikerül-e mgvédened a királyásgot, hogy újra béke honoljon a szelek szárnyán!  …..
Online Játék blog Splitter 2008.11.02 08:00:00
Vasárnapi kikacsolódásként jöjjön egy kis logikai-ügyességi játék. El kell juttanod a vasgolyót a célba de úgy, hogy nem érhetsz hozzá csak a környezetét tudod megnyirbálni! A feladatodat nehezíti, hogy pályánként csak meghatározott számú vágási lehetőséged van, így…..
Még nem botlottál bele sehol a neten? Nem hinném. Én vaknak és süketnek tettettem magam (felesleges t-k kihúzandók!) a megjelenés előtti héten. Egy két apróbb spoilert még így sem sikerült elkerülni... De ma kivégeztem a könyvet, és ha szeretnéd megtudni, hogy mi lesz a vége…..
Nem tudom, ki hogy van vele, de ebben a melegben az én munkamorálom a nullához tendál. (különös tekintettel arra, hogy főnököm szabadságon van) A mai délutánt pl. annak szenteltem, hogy a plázákból ismert csúszkahoki, vagy léghoki játék online változatával…..
Térjünk vissza egy kicsit a kőkorszakba, és mutassuk meg nekik, hogy mi vagyunk az ügyesebbek! online játékok..
Avagy lődd őket ahol éred, persze tölteni se felejts el! online játékok..
Az ősi harc újabb állomása: online játékok..
Nagyon stresszes a meló? Felhúztak a szomszédok? Hisztizik a barátnőd? Gyerünk, vezesd le a feszültségedet, és figyelj nagyon, hátha elöugrik a főnök is az ajtó mögül! :) online játékok..
A klasszikus juttasd át a békát a túloldalra régi de szórakoztató darab... online játékok..
comment:com Fokozódik a helyzet 2007.03.12 09:00:00
Nincsenek különösebb illuzióink a soron következő nemzeti ünneppel kapcsolatban, de ha lennének, akkor a televíziók komor hangú riportjai és tényfeltáró szösszenetei azonnal visszarángatnak a valóság rögös talajára, mint tette ezt a tv2 tegnap este és ma reggel, a Naplóval…..