Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sza5bp

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai reggel megint korán eljött. Fél egy előtt még nem kerültünk idáig ágyba. Első feladatunk mára, hogy átlépjük az Angol csapat egyik tagját a folyosón, aki tegnap este úgy berúgott, hogy még reggel sem tudott felkelni a földről. Testes fiú volt, így a  társai egy…..
SzászváriRallyTeam ÓÓÓ Afrika! 2009.01.20 11:22:00
 A Szászvári Rally Team tegnap 23.15 perckor mobiltelefonon jelezte, hogy utolsó utáni pillanatban elérték Almeríában a kompot és útban vannak Afrika felé.A kompon jobb híján a székeken aludtak, és ma reggel 8-kor már jött az sms hogy partra szálltak Marokkóban. A…..
SzászváriRallyTeam Gyorsjelentés 2009.01.19 10:27:00
A fiúkkal minden rendben, eddig terv szerint haladnak a dolgok. Az autó bírja, igaz néhány alpoki szakaszt ki kellett hagyni, de helyette a csapat tett egy tiszteletkört a Monte Carlo-i utcai Forma1-es pályán. Elmondásuk szerint legalább akkora nézettségük volt, mint az igazi…..
A Felvonulási téren gyülekeztünk a reggeli fagyban. Elvégeztük az utolsó simításokat, felraktunk még néhány matricát, ellenőrizünk mindent.Ezután rögtönzött 3WD bemutatót tartottunk a nézelődőknek és az Origo riportereinek, akik később cikkükben leopelezték Passatunkat. A…..
SzászváriRallyTeam Szélvész 3WD 2008.12.27 15:47:00
 A versenyautónk alapja egy 1982-es évjáratú Volkswagen Passat 1.6 TD kombi.              Az átalakítást a hátsó futómű megerősítésével kezdtük. Ez a munka elég sok időt és energiát…..