Regisztráció Blogot indítok
Adatok
medveir

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Az elmúlt napokban több szocialista főember drámai hangú üzenetben szólította a demokrácia védelmére a választópolgárokat. - Egyedül nem képesek megakadályozni a Fidesz kétharmados győzelmét - esett kétségbe hétfői sajtótájékoztatóján Lendvai Ildikó, aki az LMP…..
medveir 2010.06.24 19:04:03
@Neo07:

Nem lehetsz annyira naív, hogy azt képzeld, Gyurcsány nem volt tisztában azzal, hogy milyen közönség előtt beszél!

Az elmúlt 8 év legbátrabb lépése volt az öszödi beszéd, amivel tudatosan feláldozta népszerűségét.
Aki ezt megteszi a Hazájáért, az bebizonyítja vele, hogy méltó az irányítására.
 Bekerül az alkotmányba a Szentkorona-tan. Legalábbis így értelmezhető a kereszténydemokraták módosító indítványa, mely szerint át kell tekinteni, hogy a hatályos alaptörvény megfelelően tartalmazza-e ,,alkotmányfejlődésünk történeti értékeit”. Boross Péter,…..
medveir 2010.06.18 15:04:01
@stinki:
ez nagyon stimmel, mert a katolikusok szerint Mária tiszteletes edény, meg még ki tudja milyen... sok más jelzővel illetik az edényt.
Na de embert nevezni edénynek... ez a kat. istentelen tan. De akkor Vikinek fejre kellene állni, mert az edényt csak nem akarja a fejére borítani - vagy mi.
medveir 2010.06.18 15:16:15
@neurotikk!:

Amikor jöttek diktátorok, akkor is voltak nagyon-nagyon szegény emberek. József Attila éltében alig lakott jól, és mégis képes volt nemzeti-nemzetközi gondokkal fogalkozni.

Az ideológia nem szelektál - nem a megélhetés a szempont, hanem az, hogy minél gyorsabban terjedjen. Először csak demokratikusnak látszó eszközökkel, aztán, hogy meg van az ideológiai, törvényi alap a diktatúrához, olyan brutálisan, ahogy csak lehet.

Horthy idején az iskolás gyerekeknek KÖTELEZŐ volt vasárnapi misére menni, és ha a mocskos ítészek úgy döntöttek, el vehették a szülőktől a gyereket azzal az indokkal, hogy nem megfelelő módon - istenesre - neveli a SAJÁT GYERMEKÉT.

A francos-koronás-alkotmánymódosítás ehhez készíti a talajt. Ha az Alkotmány módusolna a VénekTanácsa szája íze szerint, AZ MINDEN ESZKÖZT KIVENNE AZ EGÉSZ ORSZÁG KEZÉBŐL.

Jön egy törvényjavaslat, s a reakció: ALKOTMÁNYELLENES. Oszt még igaz is lenne. Mert, ha a törvény tisztességes, akkor a bemocskolt Alkotmánynak tuti ellentmondana.
Ezen tessen elgondolkodni. És egy kicsit hangosabban gondolkodni. A templomban nénike még nem biztos, hogy hallja.
medveir 2010.06.24 18:38:27
@IGe:

Árpád idején NEM VOLT VALLÁSUNK!!!

Napisten hívei a SZERETETET tartották a legfőbb jónak, és senkitől nem várták azt, hogy bármit is VALLjon.

A szeretetteli élet mutathatja meg egyedül, hogy a Teremtő elvárásait az ember teljesíti.
Nagyon lebecsülöd őseinket, ha azt mondod, hogy a szabad, istenszerető magyarok bárminek a vallását elvárták volna. MI A FRANCNAK KELLETT VOLNA ANNAK A VALLÁS ANNAK, AKI SZERETI AZ ISTENT, A MÁSIK EMBERT ÉS MAGÁT?

A vallást a vallóktól várják el a vallások.

A magyartól szeretet, segítőkészséget, leleményt, kitartást várt az egész kultúra. Ha így élt - Istennek tetsző volt; ha nem - akkor meg minek vallott volna bármi hülyeséget???
MINEK VALLOTT VOLNA BÁRMIT?

Vallás a vallóknak.
Istenszeretet az istenszeretőknek.
Bizonyosság az Istent-tudóknak.
Edreős Péter "Bűneid miatt az örök pokol vár rád!" kijelentése miatt tömegek rohamozták meg a gyóntatószékeket és a Kaotikus Sorozóbizottságokat. Igazi álhír. Edreős Péter "Bűneid miatt az örök pokol vár rád!" kijelentése egy csikesztregomi mamutszekta…..
A szvasztika egyike a legősibb jelképeknek, számtalan kultúrkörben használták. A magyar népművészetben forgórózsának nevezik. "SZVASZTIKA (wanzi)A szvasztika mind Kínában, mind Indiában a legrégibb szimbólumok egyike. Az Indus menti Mohendzso Daro kultúrában (i. e. 2500-1500) már a jószerencse…..