Regisztráció Blogot indítok
Adatok
da boss

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nőnap megérkeztével érdemes újra a nőkről elmélkedni, ám a téma túl nagy, ezért érdemes szűkíteni, és mivel megszállottan rajongok a hagyományokért, így ott folytatom, ahol tavaly abbahagytam, vagyis a nőknek egy kisebb halmazáról, a kurvákról lesz szó. Igen, idén is…..
 – ...nem, nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...  (Vicc az agresszív kismalacról) Figyelem! Csak a szöveg ízléstelen. A videók nem tartalmaznak pornográf jeleneteket! Nehéz téma következik, de nem szabad tovább kerülgetni. Meg kell…..
A nőnapi perdita-ciklus befejezése.III. Már eddig is sokat megtudhattunk a perditaságról. Mesét és filmet néztünk, de ezek a vizsgálódások mégiscsak ahhoz hasonlítanak, amikor egy proktológus szakmai érdeklődésből kikockázza a pornófilmek anál-jeleneteit. Ez bizony a…..
A Diétás Énblog a közeledő nőnap tiszteletére igyekszik árnyalt képet adni a kurvaságról mint jelenségről, ezért a következő három nap (ma, holnap és Nőnapon) publikálja Perdita-ciklusának három darabját. A ciklus (de viccesen hangzik ez itt!) darabjai szorosan összefüggnek,…..
da boss 2009.03.06 21:19:30
.
Már megint az az orrfacsaróan bódító bűz. Reménytelenül üli meg a környéket, mintha saját, levegőtől független tömege lenne. Szarik a szabad levegőre, egyszerűen csak nem távozik. Ja, újra tüzel a kutya. Nyomaszt az evolúció erőfölénye. Ehhez nem kell kutyának lenni, ha…..
Diétás énblog - Idiet Foghatod 2009.01.14 21:22:00
 „- Hadd menjenek, mi itt maradunk, vagy veled alszom. - Velem? Hát te bolond vagy. - Inkább bolond legyek, mint rossz bajos. Félek, hogy valamelyiktől elkapom. - Nem erőszak a disznótor. - De igen, erőszak. Úgysem tudnám megállni ennyi férfi közt, én is nõ vagyok, de ha…..
da boss 2009.01.17 23:46:09