Regisztráció Blogot indítok
Adatok
doralaci

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rosszqtya elkezdett matekozni, miután mindenki bizonygatta neki, hogy olcsóbb kocsival járni, mint tömegközlekedve, ő meg a lenti levél alapján úgy néz ki, jól felhúzta magát ezen. Volt már egyébként szó erről, egyszer már egy költségszámító excel táblát is feltöltöttünk…..
doralaci 2009.01.17 23:08:54
@isti86:

sohasem szoktam mások vitájába beleszólni, de te olyan hülyeségeket írsz, hogy az fizikai fájdalmat okozott nekem. ezért középiskolai gazdaságtan tanárként be kell, hogy húzzak egy egyest.
externiális? - talán externális
nyitott gazdasági rendszer? - hogy jön ez ebbe a szövegösszefüggésbe? ennyi erővel azt is írhattad volna, hogy Bernoulli egyenlet, nagyjából ugyanannyira van összefüggésben az általad leírtakkal, mint a nygr.
a diákjaimnak mindig azt mondom: soha ne használj olyan kifejezéseket, amit nem, vagy nem pontosan ismersz, ha valamihez nem értesz ahhoz, pedig ne szólj hozzá, főleg ne magad hozzáértőnek feltüntetve! neked is ezt javasolnám.

"Kemény, ez a csapat kemény."(Horn Gábor) Véglegesítette a Fidesz az EP-listáját, a győztes túlzott magabiztosságával még jóval a kampány beindulása előtt. Nézzük hát ezt a listát! A listavezető neve bármilyen választásnál szimbolikus jelentőségű:…..
doralaci 2009.01.17 22:50:32
Érdekes cikk jelent meg a Computerworldön a Mac 25 éves évfordulója alkalmából. Bizony, nemsokára negyed évszázados lesz az egyik legjobb számítógép-sorozat all time, úgyhogy Seth Wintraub úgy érezte, ideje feltenni a kérdést: vajon 25 év múlva még mindig lesznek Macek?…..