Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KOKO59

10 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Halihóó:D Elmult héten megérkezett a motorom, husqvarna wr 125. Következő hétvégén Szellivel, és Thomasal elis mentünk eggyet endurozni. Nemis tudom mit mondjak, nagyon-nagyon jovólt, találtunk uj helyeket, lettek uj endurós részek. Lementünk a Rábaring elötti katlanba…..
Halihó mindenkinek:DKét Bőnyi barátunk is hétvégén motorra pattant és elmentek endurozni.Mivel egész héten szakad az eső, igy hát mi nemmentünk el, de majd következőre:D Srácok mesélték: Elmentünk előszőris szőlő hegyi határban ott veretünk az erdőben,igen jóra…..
Sziasztok.Megérkezett a Hard Enduro team logója matricában.Aki igényelni szeretne irjon bátran fórumra,van bőséggel :)Üdv:Barcsanics Kornél...
Vajon 2010-re már saját Hard Enduro Team-es videónk is lessz?? Hát segítsetek,és döntsetek TI!!! Minden csapattag legyenszíves belenézni a forum/fontos dolgok topicba.Üdv.Barcsó#95..
A hétvégén megrendezésre került az Endurocross bajnoki Écsen, amit pár napja hirdettünk is az oldalon. A versenyt csak pár óráig láttam/néztem, mert endurozni voltunk aznap. De ameddig fenn voltunk nemtudok mást mondani csak annyit hogy nagyon-nagyon jovólt, rengeteg…..
Hard Enduro Team Mx Kanizsa! 2010.04.30 11:41:00
04.17-én megrendezésre került Kanizsai mx.O.Ádám#305 tagunk is indult ezen a versenyen.Mesélt pár dolgot a versenyről:           Mind két rajtnál első 5-be voltam, első futamba második helyről kiestem egy esés miatt. Technikai okok…..
A következő verseny május 1-i endurocross bajnoki pontos helyszíne nem Győr, hanem Écs. A győri (azaz Écsi) versenykiírás(www.pannonenduro.hu) felkerült az oldalra, a verseny után nem lesz vasárnap XC!..
Hard Enduro Team Várakozás!! 2010.04.25 00:19:00
Sziasztok! Tudom hogy elég régóta nem jelentkeztem, ezért elnézést kérek mindenkitől! Sajnos nagyon kevés időm van az oldalra, ezért megprobálok mostanába több időt szakítani rá. Amint tudok értesitőt edzésekről, és versenyekről melyen csapatunkból is indulnak…..
Mivel a csapat tagjai közül páran motocross-oznak,ezért gyakrabban látogatunk ki mi is a pályára:) Ezentúl az oldalon láthatók a csapattagok motocross edzései,és versenyei is.Üdv:B.Kornél...
Hali! Elindult a blogunk, ezzel a team-el azt szeretném/nénk elérni hogy a környékbeli endurosokkal együtt tudjunk motorozni,és egy biztos baráti körben motorozunk! Tavaszal ahogy beindulnak a "NAGY" motorozásaink, követhetitek a csapat tevékenykedéseit! Az…..