Regisztráció Blogot indítok
Adatok
slinky

7 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Joe Satriani @ Papp László Budapest Sportaréna, 2010.11.08. Amikor a XII. században Európa-szerte nekiláttak a jónépek istenigazából a gitár elődjének számító húros hangszereken muzsikálni, még csak nem is sejtették, mit szabadítanak a világra. Joe Satriani a tegnap esti…..
w Észre tért hű Felvidékünk 2010.06.13 06:32:00
Szlovákia választott, és tanulságos, ahogy. Azért is, mert élnek ott magyarok, és mert a szomszédaink arra vannak, hogy megnézhessük, mit lehet másképp csinálni és gondolni nagyjából ugyanezzel az emberanyaggal, hasonló éghajlattal és geopolitikai helyzettel. Kiesett, nagyot…..
Örömmel jelenthetem, hogy rendeltem még párat ezekből a drágaságokból (ADP3421) így, ha valaki szeretne T20/T22 Blink Of Deathes laptopot csináltatni, most van rá lehetőség, ha minden jól megy hamarosan meg is érkeznek. Közben érkezett egy újabb kihívás, ismét egy IBM T22.…..
Korábbi kommentelőnk, Soma levele. Magamban már többször megfogadtam, hogy hokira nem fogadok, főleg nem az Olimpián, ahol minden megtörténhet, és nagyjából minden meg is történt…   USA-Svájc: egyértelműen a hazaiak a favoritok, miután a…..
Kedves olvasónk, Loriarp rendhagyó módon támogatja a blogot. Egy mai szelvényt véletlenül tévesen adott fel, nevesül a következő kimenettel: 139 Bremen - Stuttgart V (3,20) 178 Sturm Graz - Ried H (1,51) 199 Boulogne - Lyon H (6,55) Egyértelműen az utolsó meccset…..
Raktam ma is egy szelvényt. Nagy terveim voltak: a holnapi kávéra és cigire akartam nyerni egy ezrest. Néztem az ajánlatot, volt rengeteg délutáni meccs, meg kevés esti, úgy voltam vele, hogy akkor legalább hamar megtudom hogy mi lesz. Heracles-PSV vendég 1.45 Schalke-Köln hazai…..
Az alábbi történetet Törpapa álnevű olvasónk jegyzi: Tippmixes karrierem nem tekint vissza nagy múltra, de ez alatt a pár év alatt is sikerült pár óriási buktát összehozni... Lássuk az egyik legutóbbit: Fogadásaim második legnagyobb részét (a foci természetesen az első) a…..
Így ment el a Tippmixem A jóslat 2010.02.11 22:15:00
A következő esetet Dániel küldte, akinek idézem a levelét: "A rohadék lakótársam az én meccsemen gyakorolta a látnoki képességeit, hogy "!%+!/%-ná meg." Az eset a mi bajnokságunkban történt meg. 3 éve volt versenyben az MTK a bajnoki címért, a Diósgyőrt pedig kb.…..
Talán nem véletlenül gondolom azt, fontos, hogy melyik sztorival is nyitjuk a történetek sorát, viszont sokmindent el szeretnénk mesélni, szóval agyalás helyett kezdjük. Portugál bajnokság, 2008, Benfica - Vitoria Setubal. Ötös kötésben van a meccs, a többi négy már bejött,…..
Azt hiszem, nem kell agyon magyaráznom, miről szeretném, ha ez a blog szólna, vagy azt, hogy miről is lesz pontosan szó. Akinek az életében a szerencsejáték picit is megfordult, biztosan rendelkezik emlékezetes bukósztorikkal. Nem feltétlenül nagy összegek pillanatok alatt történő…..
Azt mondják, ebben a szürke, ködös, párás időben a sárga szín sokat segít. Meg a vitamin is. Hát próbálkoztam vele, hátha ilyen formában majd csodát tesz. És ráadásul a gyömbér, ami nem csak kellemes ízű fűszer, de számos gyógyhatása is van, megfázásos időben…..