Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vidéki suzukis

0 bejegyzést írt és 367 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eltelt négy év, vasárnap a magyar választójoggal rendelkezők ismét dönthetnek arról, milyen irányba menjen tovább az ország. Akad, aki már leszavazott levélben, a legtöbben azonban majd csak vasárnap mennek el, ha elmennek. A magunk részéről mindenkit biztatunk a részvételre, arra, hogy éljen a…..
Budakeszi Dugóhúzó néven indult új civil kezdeményezés, amely a település közlekedési anomáliái közt szeretne rendet vágni. Kezdve a reggelente a főváros felé kialakuló dugóval, hogy a gyökerénél ragadják meg a legfőbb problémát. ..
Számos tévhit kering az interneten, illetve terjed szájról szájra azzal kapcsolatban, hogy ingatlan vásárláshoz kapcsolódóan kell-e, mekkora összegű és kinek kell adót,- illetéket fizetnie. Mai cikkemben a kérdéskör legfontosabb válaszait kívánom leírni. I. Vevői oldalon megjelenő…..
vidéki suzukis 2017.09.12 19:19:37
@nick papagiorgo:

"Ha pl. az eladó maga is egy egy ügyvéd, akkor vélhetőleg megoldja maga, és ezért nem kér olyan sok pénzt saját magától :)"

A törvény szerint ingatlan-nyilvántartási átvezetésre nem alkalmas az az okirat, amelyben az ellenjegyző ügyvéd szerződő félként szerepel.
Tehát saját ügyében az ügyvéd kénytelen egy kollégája szolgáltatását igénybe venni.
A BUPAP urbánus sétáján bennfentes infókat tudtunk meg a legendás aligai pártüdülőről, korábbi cikkünkben a komplexum történetéről és főleg az Aliga I. mindennapi életéről írtunk. A második részben arról lesz szó, hogyan és mivel töltötték az idejüket a pártvezetők és külföldi vendégeik, Csonka…..
Konyhasziget Beton a konyhában 2015.09.13 11:36:41
Jó néhány éve már, hogy először láttam beton konyhapultot, azóta tudom, kellő szakértelemmel csodát lehet művelni ebből az anyagból is. Néhány betonból készült konyhát válogattam most össze különösebb komoly mondanivaló nélkül. Ez is egy anyagválasztási…..
Lassan elérkezik az államalapítás ünnepe, és mi mással csatlakozhatna egy autós blog az ünnepléshez, mint a magyar gyártású autók személyes toplistájával. Amikor nekiálltam, még nem gondoltam, hogy ennyire impozáns darabokat fogok találni, sőt hogy ennyire sok modellt…..
vidéki suzukis 2015.08.20 10:33:18
@Zsíros Bödön: "Én se azért vettem AMG A osztályt, mert csak ennyire telik, hanem mert fasza. De egy "vidéki suzukis" meg nem tudom miért akar ilyen okos lenni."

Akar a franc okos lenni, ez csak egy adottság a számtalan más, előnyös tulajdonság mellett. :-)
vidéki suzukis 2015.08.20 10:36:00
@Misu:
"A legelső TT-nek volt ilyen problémája, és rögtön megoldották egy szárnnyal, mindez úgy 15 évvel és 3 modellváltozattal ezelőtt történt..."

Igen, emlékszem. Meg arra is, hogy az első A-osztály is meglehetősen instabil volt, felborult a kikerülési teszten. Abba meg a fiaskó után kénytelenek voltak a gyáriak alapból belerakni az ESP-t, hogy az eltervezett futóművet valahogy villannyal tartsák kordában.
A minap gumibemutatón jártam, bár ilyesmiről nem szoktunk írni, egyszerű megfontolásból. Marha nehéz megmondani egyáltalán, hogy jó-e egy gumi, illetve hol helyezkedik el a konkurensekhez képest, hiszen nehéz memóriából észrevenni egy-két százalékos különbségeket, ehhez…..
Kétezres évjárat, négy légzsák, ABS. Csikós hetekig büntetett verbálisan, jól célzott mérgezett nyilakkal, mert elhagytam a közös egyházunkat, és meg mertem venni a szerkesztőség legfiatalabb autóját: egy olcsó, lepukkant, elárvult cápa Galantot. Ám egy autóvásárlásnál…..
Működő cégnek tűnik, pedig olyat az nem csinál, hogy se cipő, se telefon, se email, csak egy hirtelen eltűnt, korábban  több mint 13 000 lajkolóval bíró Facebook, ami gondolom nem független az ott feltűnt panaszkodóktól. Úgyhogy ne innen akarjunk Converse-et meg New…..
  János valószínűleg Tescóban dolgozik, vagy valami ilyesmiben. Ő a frusztrált eladó a sorok között, aki már pályamódosításon töri a fejét a civilizálatlan és vandál vevők hada miatt. János, a barátságos, udvarias vevők nevében kérlek, tarts ki! Ne engedd, hogy pár…..
Tán két hete is van már, hogy utoljára Lenovo-Telemax sztori jött, pedig nem állt meg ott sem az élet, hanem zajlik. Szép komótosan. De az alábbi levél legnagyobb tanulsága nem az, hogy a Telemax továbbra is halálra frusztrálja a Lenovo tulajdonosakat. Nem. Hanem, hogy…..
Belsőség Heti merítés 2014.08.03 08:22:08
Igazi élményroadster. A hétköznapokban is. Az autót amúgy mindenki megnézi, legyen csaj vagy fiú, fiatal vagy idősebb, egyszerűen a rikító piros szín és a gyári króm dolgok vonzzák a tekintetet. „Feeling Bus” a retro korszak ismeretlen ikonja Eredetileg tűzoltó busz,…..
A helyzet valós, nyilatkozni viszont mégsem szeret senki. Miért is? Mai közélet-cikkünk kommentposztja...
"A megbízható online bolt!" - hirdeti fejlécében az Electron.hu, és kacifántos hitvallást is tesz, mely szerint "Termékeink árainak kialakításakor figyelmünk az alacsony haszon melletti kedvező árra öszpontosul, ezzel biztosítva a piaci helyzetben a maximális kedvezményt…..
Kicsit meglepő módon a társadalmi összefogások világában, az internet és szabadinformáció áramlás fénykorszakában véletlenül sem a harmatgyenge ellenzék, a társadalom másik fele vagy az EU a magyar kormány legnagyobb egyenrangú ellenfele, hanem az RTL Klub. Lehet ők lesznek…..
Látszik, az adrenalin a fülén csöpög a mexikóinak, szaporán veszi a levegőt, fejben rendesen rákészül a versenyre, még keresztet is vet. Egy kis burouttal bemelegíti a gumikat a jobb tapadás érdekében. És beáll egy Porsche 911 Turbo mellé versenyezni. Röhögsz? Ne tedd. Senor…..
Vajon hány ember kezén ment át a nyomdába kerülés előtt a McDonald's új kuponja? Egyszerűen elkerülhető lett volna a félreértés, ha valaki egy kicsit is gondolkodik, de így, a szóközzel elválasztott kettes és négyes számjegy kinek mit jelent? 24 csirkefalat vagy kettőször…..
Jobbegyenes A leggyávább város 2014.05.28 12:39:55
2014. május 27-én Gyenes Levente polgármester gondoskodott róla, hogy Gyömrő a gyáva meghunyászkodás szimbólumaként kerüljön be az országos hírekbe. A Gyömrő 2000 Kör színeiben megválasztott elöljáró példátlan szolgalelkűségről tanúbizonyságot téve kezdeményezte, hogy…..
Megmondom őszintén nem voltam hajlandó este a körmömet rágni: megnéztem egy nagyon jó vígjátékot a Centrál színházban. Választás előtt annyi feltételes, sőt egymással ellentétes információ látott világot, hogy elemző legyen a talpán, aki rendet mer tenni ebben az…..
Van isten, a hátsó gumik csak az Akropolisz Rali utolsó szakaszán lehelték magukból ki az utolsó szisszenetet. Persze, nem versenyezni voltunk ott, nem is jártuk be az egész útvonalat, csak két, nagyjából 15-15 kilométeres részt, de most már azért van némi fogalmam arról, miért…..
vidéki suzukis 2014.05.24 13:19:04
@tomigonzo: Régi (kocka) Suzuki Vitara és előző gen. Kia Sorento bírták a hasonló kiképzést. 200-300e km alapján azok strapabíró cuccok voltak.
 A Zugügyvéd is saját bőrén tapasztalja, milyen macerás egy termőföld adásvételi szerződés átgyömöszölése a különböző hatóságokon. Kicsit hasonlít a 90-es évek cégbíróság eljárásokhoz.   Szia Zugügyvéd,Szerinted ki lehet bogozni a hatályos jogszabályok…..