Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dani555551

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan elküldték nekem ezt itt, hogy a City Interactive márkajelzés alatt megjelenik egy 'Sniper : Ghost Warrior' nevű játék és hogy ez a Mesterlövész folytatása. Megnéztem a trailert és nem egészen értem, hogy miért írjátok ezt? Nem vélek felfedezni különösebben…..
Ezt nevezem rejtett üzenetnek. A játékot készítő Digital Illusion elvileg svéd cég, de nyilván dolgozott ott egy vicces kedvű magyar is ;) Köszönöm a képet Attila. Kattinstatok a képra a legnagyobb méretért Küldök egy képet, amit szerintem nem mindennap látni a játékokban.…..
dani555551 2009.07.20 15:50:02
Utóbbi időben többször is kérdezték tőlem, miért nincsenek RPCJS pólók? Ezt már esküszöm, vagy másfél év óta kérdezgetik folyamatosan, de erre azóta is mindig azt válaszolom: "Ki a fene hordana ilyet?" Nem tudom, eléggé szkeptikus vagyok az ilyen dolgokban, de…..
Az egyik legpatinásabb flashjátékszéria kapott új folytatást a Shift 4-gyel. Az első és a második rész még logikai játék volt, a harmadikkal azonban kicsit a kalandjátékok felé mozdult el a sorozat, és ez a törekvés a negyedik részen is tetten érhető. Továbbra is fekete-fehér…..
Többen hiányoltátok az agyatlan disztrojt, íme. Lassan két éve jelent meg a blogon az Endless Zombie Rampage több társával. A második rész sokat váratott magára, nincs egy hónapja, hogy megjelent. Sem a grafika, sem a koncepció nem változott igazán, a menü kapott egy generált,…..
„Igazán élvezetes, barkóbaszerű játék, melyben ellenfeled Akinator, a zseni dzsinn” - írja az Akinator anonim beküldője. „Ugyan csak igazi és kitalált személyekre lehet gondolni, de a dzsinn meglepően pontos. Akinator feltesz legfeljebb 20 kérdést, amire legjobb…..
ROFL-net Interaktív zombihorror! 2009.02.28 05:46:00
Még 90-es évek elején voltak nagyon elterjedve ezek a "Kaland-Játék-Kockázat" könyvek. Az volt a lényegük, hogy választhattál, mit cselekszel, aztán oda kellett lapozni. Igaz, ott sosem kockáztam meg ilyenek, minden harcot megnyertem egyből (eleve ilyen harcost mint engem,…..
Mi van akkor, ha a társaid betojnak? Konkrétan beszarnak a helyzettől, nem akarnak veled tartani és inkább halottnak tetetik magukat. Nos, egy ilyenre bukkant "daneeca" a Chaser nevű játékban.  Chasert egyébként utóbbi hónapokban marha sokan ajánlották, tényleg olyan…..
Itt egy brit gyermekműsor (Rainbow), akik poénból készítettek egyszer egy durván félreérthető kiadást, amit anno sosem szántak a tv-nek. 1997-ben aztán egy műsor leadta. Akik értik a burkolt szexuális utalásokat, szakadni fognak! :D ..