Regisztráció Blogot indítok
Adatok
norbi csizmadia

2 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy belapátoltam a stillszerűen a Messinából rendelt karácsonyi halászlevet, neki is futhatunk ennek a cikknek, ami egyébként majdnem annyit késett, mint az étterem megnyitója.  A halászlé egyébként profi volt és komoly instrukciókkal ellátva kaptam meg Rolitól.…..
norbi csizmadia 2011.03.02 20:45:44
a messina sajnos, bármilyen igéretes, annyira AMATŐR!!!

csatlakozom, aj januári bejegyzéshez, rendkívul lassu a kiszolgálás, és ezért inkább bosszuságot okoz, mint gasztronomiai és kulináris oromoket.

egy levest rendeltem a 2 éves kisfiammal, mire a kedves pincérnő modta, hogy inkább házhozszállitják 20 perc mulva, az étteremtol. cirka 2 perce lakom az éttemetől. több mint 1 óra telt el a rendeléstől, háromszoros telefonos rákérdezésre se tudták megoldani a problémát, majd a pincér mondta kissé fennhangon, hogy kihozza személyesen.

Tekintettel arra, hogy felesleges 1 orát várni, inkább személyesen bementem az étterembe. a tulajdonos szabadkozott, hogy beborult a kocsi, kiborult a leves, elveszett a futár, hiába volt meg a telefonszám, ahelyett hogy jelezték volna... nem megy a de bemutatkoztam neki, hogy én vagyok a vendég, és az étterem beloluk él, ha nem sikerul az alapveto szolgáltatásokat sem ellátni, akkor nem is fog mukodni az étterem.

minimum odafigyelés és figyelmesség szüksgés egy éttemhez, az étel hozzá kevés!!! sok vendéget lehet ezáltal eleveszíteni. kulonosen, hogy azért az étteremben azért lézengenek a vendégek.

a torkos csutortok nevu álkamu rendezvények nem segitenek a vendéglátáson.

jonak igérkezett nyitás után a szolgátlatás sajnos nem uti meg az elvárt szintet, és ilyent többszor elofordulo malőr után már nem biztos hogy az emberek rendelni fognak, pedig milyen konnyu lenne tanulni, a főtéren lévő más vendéglátó helyektől...
  ..
Child friendly apartment in the city centerOur place is located in the district V area - in the heart of city centrer. Very close to Market Hall, Vaci street, Gellert Bath, Raday Soho street, University district, the National Museum and other touristic attractions... Surface area : 75 m2 / 807 sqft…..