Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Te is,fiam,Bruttó?

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vászon surranók legújabb fénykorukat élik, azonban ha egy csepp víz is éri ezeket a drágaságokat, akkor bizony garantált az átázás. A drága impregnáló szerek helyett ugyanakkor csak egy teamécsesre van szükségünk ahhoz, hogy megóvjuk lábunk szárazságát egy-egy záportól vagy pocsolyától. Na jó, egy…..
A rendőr sétál a Városligetben. Látja, hogy a tűzoltó lélekszakadva rohan keresztül a gyepen. Odakiált neki: - Hova futsz annyira? - Tűz van a múzeumban! - Na de akkor is, a füvön?..
Te is,fiam,Bruttó? 2012.02.14 23:41:23
Egy okoskodó, agresszív ember ül a buszon, mellette egy nénike bosszankodva szidja a BKV-t a hideg utasfülke miatt. Az okoskodó ember belül ül így amikor szeretne leszállni, meg kell kérnie a nénit, hogy engedje ki.Ezt meg is teszi, mire a néni így szól:- Biztos, hogy itt szeretne…..
Te is,fiam,Bruttó? 2012.02.14 23:39:41
- Jean, fusson előttem két gyertyával. - Miért, uram? - Miért... miért...? Tudtommal én vagyok a munkaadója, úgyhogy ne kérdezzen, hanem mondja, hogy igenis, és kész. - igenis, uram. (Közben meg csak a fenekét akarta nézni, a gyertya csak azért kellett, hogy Jean arra figyeljen és…..
Te is,fiam,Bruttó? 2012.02.14 23:37:52
Egy szemüveges férfi türelmetlenül toporog az önkormányzatnál, láthatóan ideges a várakozástól. Eltelik egy óra, míg végül már majdnem sorra kerül, amikor elkezd levetkőzni.   - De uram, mit csinál?! - Kérdezi egy megszeppent ügyintéző -Asszonyom, mivel már…..
Te is,fiam,Bruttó? 2012.02.14 23:34:35
Ifjú ember, ki nem vagyol még önálló jogi személy ne klikkoljál, mert szőrős lesz a tenyered, megvakulsz, Pokolra kerülsz, belerúgunk a kutyádba és töröljük az iwiw és facebook regedet! Ki ne mélázott volna el azon, hogy egy-egy rkornszenvesebb hölgy, akit meglát a polgár itt-ott, vajh mit hord a…..
Te is,fiam,Bruttó? 2011.02.23 03:48:04
Bakács Tibor Settenkedő szalámi replika! Egyenesen a Tesco-ból!Ne hagyja ki ezt az egyedülálló ajánlatot! Legyen Ön is részese a médiatörténelemnek és vásárolja meg ezt a teljesen egyedi, 100%-osan valósághű, Bakács Tibor Settenkedő  replika szalámit. A szalámival nem…..
Te is,fiam,Bruttó? 2011.02.13 04:59:54
@Te is,fiam,Bruttó?: Bocs,nem akart egyből elmenni és én hülye püfölni kezdtem a küldés gombot,elnézést!