Regisztráció Blogot indítok
Adatok
langyi

72 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LangyiRandi Éjjeli kéjelgés 2019.09.21 17:25:24
Éjfél után már nem igazán jártak a környékemen a villamosok, meg úgy általában semmi, ezért a kis mellékutcákon sétáltam hazafelé. Az év legforróbb napja lehetett, én legalábbis így éreztem, a pesti aszfalt ontotta magából a fülledtséget. Alig pár méterre jártam a körúttól, gondolataimba merülve,…..
Szinte napra pontosan éppen tíz éve láttam utoljára. Nem volt nagy kaland, csak pár hétig ismerkedtünk, viszont utána legalább 3,5 hónapra padlót fogtam. Nem tudtam kiverni a fejemből tökéletességét. Vízilabdázott akkoriban és ugyebár ez elég jó karban tartja az embert. Na de…..
LangyiRandi Akciós pasikupon 2014.04.22 22:44:41
Mikor tavaly „kedvezményes mikrodermabráziós kezelés” gyanánt véresre smirglizték a bőrömet egy sötét józsefvárosi bérházban, elhatároztam, hogy soha többet nem vásárolok gyanús kuponokat, bármekkora akcióval is kecsegtessenek. Annak előtte már befürödtem a kazahsztáni fogorvosokkal, az egy napot…..
Hát igen, ismerős ugye, amikor állsz a házibuliban egy sötét sarokban és sóvárogva nézegeted az nyálcsorgatóan kívánatos srácokat, de nincs elég merszed hozzájuk közeledni, hiszen úgyis lepattintatnának? DE ENNEK VÉGE! Mostantól bármelyik alfahímet, álomcsődört,…..
LangyiRandi Vigyázat, kanveszély! 2013.10.31 16:29:59
A kan. Lakott területeken előforduló, ön- és közveszélyes állatfaj. Felgerjesztett állapotában racionális gondolkodásra képtelen, tér- és időérzéke teljes mértékben hiányzik. Vágya csillapíthatatlan, lankadhatatlan és végtelen, mindaddig, amíg maradéktalanul ki nem…..
LangyiRandi Garas(oskodó) Dezső 2013.06.18 09:40:27
Úgy négy körül feküdhettem le és pokolian másnapos voltam, de alapelvem, hogy randit nem mondok le, szóval nagy nehezen összevakartam szétázott testem cafatjait és próbáltam embert formálni magamból. „Ruccanjunk ki valahova ebben a csodás időben!” Javasolta még tegnap este…..
LangyiRandi Cocksurfing 2012.12.29 09:56:17
A kétezres évek derekán támadt ez az ötletem. Rájöttem, hogy a társkereső oldalak nem pusztán ismerkedésre alkalmasak, hanem egyesek előszeretettel ajánlják fel az ágyukat úgy is, hogy ők nem fekszenek benne, sőt tulajdonképpen semmiféle szexuális ellenszolgáltatást nem…..
LangyiRandi Apák és fiúk 2012.11.12 00:57:10
Kezdjük egy pálinkával, nem, inkább kettővel, akkor talán elviselhetőbb lesz az este. Havonta egyszer elhozom az asszonyt étterembe, egyrészt nem kell azt a moslékot enni, amit otthon összegányol, másrészt így legalább letudom a szexet. A kulináris élvezet legalább olyan…..
LangyiRandi Magányos menyegző 2012.09.17 23:11:11
Marcello csak feküdt az ágyában és bámulta a plafont, kint sötét fellegek kezdték eluralni a horizontot, vihar közeledett az óceán felől. Egyáltalán nem volt kedve felkelni, sőt, tulajdonképpen a létezéshez sem volt kedve. Egy hete ünnepelte a negyvenedik születésnapját, igazat…..
LangyiRandi Melegváltás 2012.07.03 01:22:00
Mindig ez a fura érzés, amikor az életem egy fordulóponthoz ér. Amikor meghal egy közeli rokonom, aki addig mindennapjaim része volt vagy amikor egyik napról a másikra hagyok ott egy munkahelyet. Mintha egy hosszú, mély álomból ébrednék, úgy borít fátylat a valóság a percekkel…..
LangyiRandi Hát ezért... 2012.02.23 22:27:00
Állandóan fényképeket csinál rólam, a leghülyébb helyzetekben.Szereti nézni a tévét, amíg én elalszom.Csokit dug az ágy alá, hogy éjjel nassolhasson belőle.Imádja lenyúlni a pólóimat.Reggel percekig kell könyörögni, hogy felkeljen.Mindig helyrerak és megmondja a…..
Transszibéria 12. Homecoming 2011.08.12 23:04:29
Nyájas olvasóink! Megtörtént az elkerülhetetlen: hazatértünk a messzi keletről. Persze hazatértünk szomorú napja már múlt vasárnap felvirradt. Azóta azonban az akklimatizálódással és az elmaradt munkák bepótolásával töltöttük drága időnket. Akklimatizálódni kell: hozzá…..
Szóval van ez a srác, már nem is emlékszem mikor jelölt be Facebookon, és biztos egy gyengeelméjű pillanatomban lehettem, amikor visszaigazoltam, merthogy nem szoktam ismeretlenekkel csak úgy virtuálisan összecimbizni, na de nem is ez a lényeg. Tehát van ez a csóka, aki magát…..
LangyiRandi Bulicsömör 2011.05.08 21:55:48
Hétvégén elhatároztam, hogy nem megyek egy darabig bulizni, rájöttem ugyanis, hogy egyszerűen falra mászok a társaságtól és 1-1,5 óra után rendszerint el is menekülök. Hogy miért nem köt le a bagázs, azt illusztrálja ez a diagram, amely a Confetti parti közönségéről…..
Jótanács külföldieknek: Ha ott van a profilomon, hogy beszélek angolul is, nem muszáj olyan - láthatóan fordítógép által generált - udvarlásokkal bevágódni nálam, mint: "Hello, I love szemed annyira édes Azt akarom, hogy megismerhetem"..
LangyiRandi Mister Mandarin 2011.02.09 22:16:57
Megkívántam a mandarint. Gyorsan az üzlet felé vettem az irányt, már majdnem átvágtam a forgóvillán, mikor megláttam, hogy alig két méterre ott matat az akciós mandarinok között Peti (vagy Tomi vagy Gábor, ki emlékszik már rá?), akivel jó három hete randiztam először……..
LangyiRandi Próba-szerencse 2011.02.01 22:56:00
Egy barátom barátja, akivel soha életemben még csak nem is találkoztam megkért, hogy fussam át egy-két szerződését.   21.05 Szia [Langyi]!Itt vannak a szerződések. Szerintem nincs benne semmi katasztrófa, nomeg amúgy sincs választásom. Azért fusd át légyszi.…..
LangyiRandi Feltérképezés 2011.01.22 22:58:06
Pár hete új munkahelyen kezdtem el dolgozni, egy négyszáz fős nagyüzemben. Napról napra elkezdtem lassan feltérképezni a magamfajtákat, mert hiszen, ha a statisztikai arányokat nézzük, akkor is legalább 35-40 fővel számolhatunk. Az alábbi bejegyzésben összefoglalom az eddigi…..
LangyiRandi Bérlemény 2011.01.09 20:55:09
Másfél éve költözött a városba, huszonegy éves volt és nem igazán tudott mit kezdeni magával a kis faluban, ahol anyjával meg nővérével lakott. Gondolta itt több lehetőség lesz. Egy volt osztálytársa lakásában húzta meg magát, persze az is csak egy szűk garzon volt, a…..
LangyiRandi A nagy előhozakodás 2011.01.02 20:50:23
Talán két éve terveztem már, hogy elmondjam nekik. Mindig kerestem a megfelelő pillanatot. Nyáron nem, mert anyu sokat van otthon és be fog depizni. Télen nem, mert korán sötétedik és ezen fog rágódni a hosszú, magányos estéken. Szülinapokon nem, hazavágnám vele az egész…..
Nálam igen..."Van egy középfokúm angolból, kábé megértem a Britney klipek szövegét és a külföldi pornóoldalakon is egész jól elnavigálok, amíg el nem jutok az ingyenes szekcióig. Azt hiszem elkezdek randizgatni külföldiekkel."Sok tizen- és huszonéves kis fiatal…..
LangyiRandi Szex és Róma 2010.12.24 14:16:11
Advent Rómában, nincs is ennél jobb ötlet. Gondoltam, mikor egyik barátom meginvitált egy kellemes hétvégére. Persze miután késett két órát a repülőm, negyed órát gyalogoltam a szakadó esőben és csak éjjel 2-re estem be a szállodába kicsit megváltozott az véleményem, de a…..
A komolyabb célú ismerkedéseknél elengedhetetlen a másik fél vizuális érzékelése. A kép nélküli vakrandik kora lejárt. Körberöhögnek, ha azt mondod/írod, hogy nincs rólad fotó, nem tudsz szkennelni bla.. bla… Okostelefonjainkkal már akár ötpercenként tudunk friss…..
LangyiRandi Vallomások 2010.12.01 21:04:57
 „Andival dolgozott együtt a könyvesboltban, ha jól emlékszem tavaly találkozhattunk. Szép testfelépítésű, helyes srác volt, de nem tulajdonítottam túl nagy jelentőséget neki. Összefutottunk aztán itt-ott, bulikban, filmvetítéseken. Egyszer egy közös barátunkon…..
LangyiRandi Ismeretlen ismerős 2010.11.06 23:34:03
 Házibuli volt Norbiéknál. Imádja a kerítő szerepét játszani. Úgy negyedévente összecsődíti az ismerőseit, lehetőleg olyanokat, akik előtte még soha nem találkoztak és várja a fejleményeket, mivé főnek össze a gondosan kiválogatott hozzávalók. Lesi másnap, hogy ki…..
langyi 2010.11.26 14:36:44