Regisztráció Blogot indítok
Adatok
istibisti

26 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy lány épphogy átesik első nemi élményén, azonnal beleszeret egy szűz srácba. Hogy beavassa őt is a tutiba, egy romantikus csók után hancúrozik vele. A fiú előreszalad a macsóság skáláján, és elkapkodja a féltékenykedést, amivel annyit ér el, hogy szakítópróbára küldi…..
Tegnap este úgy döntöttünk, hogy megnézzük, mit tud New York éjszaka. Ezt egybekötöttük az általam hozott, kiváló minőségű, családi pálinka elfogyasztásával (ez itt a reklám helye: nagyon finom, igazi pálinka korlátozott mennyiségben eladó!)Elsőként a közli bárba…..
istibisti 2009.10.28 14:54:33
A nap szokásosan lassan indult, de ezzel semmi gond nem volt, könnyen meg lehet ugyanis szokni. Viszont várt egy fontos döntés: vigyek-e kabátot, vagy se. Úgy döntöttem, kemény vagyok, meg mutatom a New Yorkereknek, nomeg a legalább ennyi túristának, mi az a magyar virtus, s nem vettem.…..
istibisti 2009.10.22 10:05:41
Verba volant, scripta manent NBA 2009.10.21 06:55:00
Ma egy sokkal nyugisabb napon vagyok túl. Kényelmes ébredés után reggeli, pár dolog ellenőrzése a neten, 3 perc alatt jó tippeket tenni a bltoto.hukk.hu-n (ingyenreklám), aztán indulás. A tippekhez azért hozzátenném, hogy éppen eredményesebbek lettek, mint amikor tavaly Friscóból…..
Mai nap zárult németországi kalandom (első) felvonása, repcsin minden rendben volt, azt leszámítva, hogy 2 kisbaba végigordította az utat. Zsinórban 3.jára ébredtem Kandúrral (lsd sokkal lejjebb miaz, ha érdekel), ami azt gondolom, elég is volt erre az évezredre. Soha többé…..
Tyüha, másfél hónap hogy elszaladt, mi? :-) Holnap ismét szükségem lesz az ejtőernyőre. Vissza, a magyar valóságba :-)Ellenben még a mai nap Tótföldön, nem is akármivel szúrom ki a svábbogarak szemeit! Gulyáslevest főzök túróscsuszával!! ÉN!! ... én? ... én. Szóval…..
Nos, kedves publikum, az elmúlt pár napon olyan nagyon említésreméltó dolog nem történt :-) de azért csak szemezgessünk, nehogy leszúrást kapjak a szűkszavúságom végett az igencsak jelentős számú kommentek között. Apropó, Dawson és Tánczi névre hallgató pajtásaim biztosan…..
           a feljebbi kép Stuttgartból való, a Porsche Múzeum melletti Porsche szalonból. A jószágot Porsche Carrera GT-nek hívják, és fél millióba kerül. Ja, és nem HUF, hanem ojró! :-)..
A legjobb hely elmélkedésre, az isteni szikra kipattanására a mellékhelyiség. Ott jön belőlem az ihlet (is); legközelebb lap toppal fogok beülni, annyira marhaság snowboardozik szürkeállományom hófehér dűnéin :-)Aszondja, mostanra sikerült egy fejcserés támadást véghezvinni,…..
   it's FARSANG - time!!Az éjjel mindösszesen két emberrel ismerkedtem meg: boldoggal és boldogtalannal :-)Azt hiszem, még így dél magasságában is tombol bennem a hazaszeretet.Ez az a nap, amikor általában meglepem e kávéházi szegleten, magam-magam. Leginkább a…..
to be continued..Az oldal látogatóinak száma jelentékeny mértékű veszteségeket szenvedett az elmúlt héten, shit!Mindenesetre azért csak le írom, legrosszabb esetben magamnak, ha egyszer megöregszem, és nehezen jönnek elő az emlékek, néhány klikkeléssel elérhetem eme…..
Azzal indítanék, hogy ma mindössze 3-szor EBÉDeltem. Először a városházi meló után egyedül, majd a vasútállomáson összefutottam (milyen kicsi a világ..) 5 éve nem látott ismerősökkel, nevezetesen Thorstenfiú muterjával meg hugával (Ute+Antschi, ejtsd Ancsi), így együtt…..
          Mint a képen is látható, komolyak vagyunk, mint az infarktus.Azt monnya, hogy tegnap úgy az egész napot pihenéssel töltöttem, vasárnap lévén :-)  amúgy nem tudom vajon mért, de nagyon kimerültnek éreztem magam, de aztán…..
Relatíve rövid gólösszefoglaló következik:A németek Norvégia ellen legalább olyan lagymatag sutyurka játékot mutattak, mint mi az izraeliek ellen, mindkét meccs 0-1 lett. Tegnap kaptam egy BÜNTETÉSt; ugyanis nem vettem parkolójegyet, mert 1,2 eurót kóstál óránként, a bünti meg…..
A tegnap este, ha szépen akarok fogalmazni, odatoszott rendesen. Mint azt már említettem, Stuttgartba mentünk, illetve vmi külvárosi részére tán, ahonnan látható volt a stuttgarti tv-torony, amely ugyan nem a legnagyobb Európában, de ez volt az első (szokásos turist-csalogató…..
it's party-time!! Tegnapi edzés fájó emlékké vált, szó szerint: némi foci meg fél óra kondi után dobálgattam a kézizsugát, és valszeg még a keddi húzódás mélyen gyökeret eresztett 'dagadó' izmaim és mindenféle szalagaim között, ezáltal borzasztómód fájt a kezem,…..
a Zinternet :-)Lalle szerint nem ez az első, hogy a vezetékes telo és a modem felmondja a szolgálatot egy ideig; a t-comNéni meg annyit mond, vegyél egy újat (200euróé'), közben meg fizesd az 50eurós havidíjat (a semmiért). Igen, a vadkapitalizmus korát éljük :-)Huha, azt sem tudom…..
Hello ´mindenkiibocsi hogy nem iirtam mostansäg, de a t-com modemmel vmi kooc van, igy nincs net egyenlöre nälunk, most Alexnäl vok, jäccanak fifa 2007tel, deutschland-ungarn meccset.nemtok most sokat irogatni mert zsäknyi netes teendöm irandom van, es ez s billentyüzet nem jo,…..
Az elsőosztályos gyerekek összegyűlnek a tanítónéni körül a "Találd ki az állatot" játékra. A tanító elsőként egy macska képét emeli fel.-Oké,fiúk-lányok-mondja vidáman-, meg tudja mondani valaki, hogy mi ez?-Én tudom! Én tudom! Macska! -kiabálja a kisfiú.Nagyon…..
tegnappal folytatom a történetet, kitakarítottuk szépen ügyesen a házat, majd felvett engem Alex, majd berakok képet terveim szerint. attán felvettük még Fabiant is egy közeli  falvacskában, ahol tényleg kolbászból van minden kerítés, iszonyat gazdag környék ez a…..
néhány pillanatkép mostanról:felébredve nemigen tudtam miújság, így nyomtam egy reset gombot, majd némi bootolás(infosok, jól írtam?) után kezdett helyre állni a rendszer. de még néha becsúszik egy fatal error. lekószáltam a földszintre, mivel még nem írtam h általában az…..
hi everybodyott tartottam, hogy kajálás faternál, ahogy a nagy könyvben meg van írva, finom kínai kajával várt az öreg, no meg metzingeni rosé borocskával, ami ásványvízzel kedvemre valónak bizonyult. ott eltöltöttünk egy csomó időt, beszéltünk sok mindenről, és szerencsére…..
bezony ahogy a cím is monnya,valódi kézilabdássá váltam :) persze hosszú és komoly volt az út idáig, mindenesetre megérte.miután hazajött munkából L., hármasban elcsavartunk boltba, bevásárlás céljából. összegyűlt néhány üres üveg, így azokat is visszavittük. egy…..