Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Limpeti

0 bejegyzést írt és 95 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Billboardnak nyilatkozottÖsszefoglalva: A dal nagyjából már kész, de még kell rajta kicsit csiszolni (magyarul keverni).Készülni fog a Ready to Go-hoz egy videó is hamarosanIngyenesen hozzáférhető dal leszLesz Tut part 2 is, EP formábanKi fogja használni, hogy a Cash Money…..
Limp Bizkit Paraguay: Sanitarium 2011.07.30 12:28:21
Nem semmi meglepetéseket tartogatnak még így a turné vége felé  ..
Limp Bizkit Ez volna a Combat Jazz 2011.06.29 07:40:18
Volt még egy hiányzó dal, amire mindenki a neve alapján már elejétől kezdve ki volt éhezve. Combat Jazz! Beszarás milyen állati név. Nos, Jazzes a dal? Nem igazán. Harcos fílingű? Hát az végképp nem. Egy új rap dal és bár dimenziókkal jobb egy Middle Fingernél,…..
Limpeti 2011.06.30 19:06:23
@Hotride: Fületlenek :D
Dalról dalra végighaladok és elmondom a véleményemet a számokról, majd a végén egy összefoglaló vélemény:Introbra: Ez a szám több szempontból is furcsa, hiszen meglepő, hogy nem került fel a Gene Simmonsos bevezető, amiről már évek óta szó volt és a zavaros stílusa kicsit…..
Tegnap volt az első német koncertjük és mint legjobb közönség, nem semmi setlistet tartogattak nekik: 01. Introbra 02. Gold Cobra 03. Shotgun 04. Bring it Back 05. Why Try 06. My Generation 07. Livin' It Up [I want you to stay / Interlude] 08. My Way 09. Break Stuff 10. Re-Arranged 11. Hot…..
Reménykedjünk nagyon, hogy nem úgy fog ez zajlani, mint a Results May Vary óta, hogy jó két héttel később kapható csak itt egy album...Ezeket az alternatívákat találtam jelen pillanatban. Tudom, elég sovány:- Rock-Ness : Standard CD 4300.- (Debreceni bolt)- CD Pince…..
...Megkérnélek benneteket, hogy1. A kommentek közé ne rakjatok ki linket. Elég hülyén néznék ki, hogy a Universal-al kapcsolatot teremtek aztán itt az oldalon ilyenek zajlanak2. Ha tényleg igazi rajongóknak tartjátok magatokat, vegyétek is meg az albumot. Holnap kikerül egy bejegyzés…..
Limpeti 2011.06.21 19:23:30
@Loverman: Én is így vagyok vele, eldöntöttem hogy megadom a módját, nincs apelláta :P
Limp Bizkit Képes beadvány 2011.06.20 18:44:02
Elvileg videóról volt szó, de természetesen ez is nevezett. Bam készítette ezt a remek képet!  ..
Limpeti 2011.06.21 11:27:19
@freddyD: Lehetséges, erre nem emléxek..
Limpeti 2011.06.21 13:18:50
@Aszteroida-bányász metal énekes: Durva ez az elemzés, nagy szavakat használsz :D Még nem hallgattam meg, de ha a fele igaz már jó :P
Tudnak a srácok  ..
Limpeti 2011.05.26 21:02:43
Khm, khm traclist: shortscore.net/2011/05/25/limp-bizkit-a-tartalom/

Mégis egész sok számot kapunk, ha igaz ez :D
Én ma megvettem a jegyemet és a még vacilálóknak jöjjenek a tények:A jegy ára 12720 volt (lehet, hogy az árfolyam miatt holnap pár más az összeg)A jegyet bármilyen Ticket Expressz irodában, vagy partnernél meg lehet venni egyből. Az összes ilyen irodának a listáját itt…..
Elérkeztünk (újra) a 60 nap alá, ami a Gold Cobra megjelenését illeti. Fred twitteren azonban azt írja, hogy hamarosan jön majd az új hivatalos videó az első kislemezhez. Úgy legyenFirst single off our NEW album GOLD COBRA coming to eardrums and eyeballs very soon.…..
Hála az égnek csinálhatok új visszaszámlálót... Így lesz 58 napból 79... Limp Bizkit fans – NEW release date is JUNE 28 !! Had our Interscope meeting today, went amazing. We picked our singles. Time for videos.  Ha jól értem, akkor a június 7 úgy jött, hogy nem beszélt a…..
Marcelo Tulio megint bizonyítja, hogy a minőségi mestermunkákért ő a felelős. Ennél jobb ajánló Bizkit koncertek látogatására nincs is   ..
Limpeti 2011.03.22 18:31:34
Ahogy már sokszor írtam itt, a bandának a legjobb/leghálásabb rajongói tábora Németországban van. Ők ezt a kedvességet mindig koncertekkel viszonozzák, máris bővült a germán lista 5-re és nem lennék meglepve, ha még odabiggyesztenek 1-2-őt. Ezen kívül Amszterdam is a…..
Na ezt kapjátok ki! :)Köszönet FxS-nek, aki beküldte a címet. Én nem is tudtam erről. Zsír. Na most már igyekszem megint több energiát fektetni a blogba. Igazából az akarással sosem volt gond, csak legyen miről írni..
Az angol Download Festival szervezői úgy döntöttek, hogy idén nem hívják meg a Metallicát, mivel szerintük a rockerek egyre unalmasabbá válnak. Andy Copping, a fesztivál egyik szervezője inkább a Def Leppardot választotta. „A banda ugyan nagyszerű, de ha fognák magukat, és…..
Az Amazon honlapján találtam rá véletlenül erre a csodálatos cd-re. Szerintem mindenki találkozott már ilyen "tribute"-nak nevezett borzalmakkal, amelyeknek az a lényegük, hogy a tudatlan ember azt látja, hogy "Limp Bizkit" (vagy akármely más sikeres banda) és…..
Mimimi? Hogyan? Valami zenés hír?   Limp Bizkit Gold Cobra should be mixed and ready to press by the end of February. Mit gondoltok? Most az egyszer talán tényleg megjelenik ez az album, vagy esetleg 2012-ről beszél? Reménykedjünk...
Limp Bizkit Tippverseny 2.0 2010.09.15 22:58:27
Mindenki írjon be egy évet, hogy mikor jelenik meg a Gold Cobra ;)UI:Lehet, hogy tényleg kéne egy rendes versenyt kiírni. Esetleg írhatnék a Universalnak, hogy egy ingyen szponzorált Gold Cobráért cserébe, ki tudja a legötletesebben promózni az új lemezt? Egy próbát megér..
Drágalátos munkám és internetkihagyás miatt sajnos sikerült erről lemaradnom. Akartam egy gigaposztot, de az Armpit remek összeállítását úgysem tudnám felülmúlni, úgyhogy nézzétek az ottani videókat ezerrel.Armpit.netEgy beszámolóból pl. kiderül, hogy a Walking Away-ből…..