Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Light

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos mostanra szinte hagyománnyá váló kései összeharangozónkban - kissé nehéz nehéz fejjel - felidézzük a Premier League lassan a feledés homályába tűnő 7. fordulóját.  Olvashattok persze az előttünk álló hétvégéről is, amit a hitchcocki suspense jegyében…..
Light 2009.10.04 20:50:32
@rizla: ugyan, te csak fikázni jársz angol-topicba rizi :)

Nem kell itt 3 évre visszamenni, tavaly is csak egy Övrebön múlt, hogy nem néggyel a zsákban másztatok haza...

A csapat egyben van már egy jóideje, ugyanazok az egyéniségek akik 3 éve, sőt, már az akkori csere-emberek is kezdenek felnőni hozzájuk; ha nem szereted, hát nem szereted, nekem pl az nem szimpatikus, ahogy a kedvenc csapatod játékosai alanyi jogon elvárják a győzelmet, s hisztiznek, ha urambocsá valaki szereli őket... :)
Light 2009.10.04 20:53:09
@rizla: kicsoda, Essien? Ő meg ki a fasz? Tuti nem valami egyéniség, mint tudjuk :)
Azt mondd meg nékem, hol lesz majd lakóhelyünk? Maradunk itt, vagy egyszer majd továbbmegyünk?  Valami hasonló járhat 32 európai csapat - köztük a Debreceni VSC - vezetőinek fejében ma délután, a Bajnokok Ligája csoportkörének 17 óra 45 perckor kezdődő…..
Light 2009.08.28 23:19:56
@SamS: Nem vagyok én vakegér, nézd meg a lassítást. Messi rátámaszkodott a védő hátára és ellökte, aki ezen bepöccent, odament Messihez, aki erre ismét ellökte. Ezután a védő fejelt, majd Messi.

De megnézem még egyszer majd, ha fennt lesz valahol, s meaculpázok, ha nincs igazam ;)
Light 2009.08.29 00:14:08
@Feech: A padról, OFC ;) Oda is kell ember...
Light 2009.08.29 00:23:41
@BK: itt nem arról van szó, hogy mi van akkor, ha Xavi és Iniesta játszik, inkább arról, hogy mi a helyzet, ha egyik vagy mindkettő sérült. Most ez utóbbi volt kilőve, s szerintem meglátszott a játékon. Egyébként igazad van, várni kell kb szezon közepéig.

Inkább az Ibra vs Eto'o + Hleb + pénz dolognak szólt, amit írtam. Mert Ibrahimovicnak a meccsen legalább két olyan helyzete volt, amit 'Interesen' oldott meg, amikor mindkétszer Henry volt mellette, jobb szituációban. Teljesen jogosan lett lehozva.