Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GJ1

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fináléhoz képest csöppet visszaugrottunk az időben, amikor még Májkül él és virul, sőt, öltönyben feszít egy tengerparton Sucréval és Linckel. Hoztak neki egy papot, aki sebtiben összeadja Sárával, aztán mennek is bulizni salsazenére, vadidegenekkel. Az ifjú pár boldog…..
Vincent Sandinsky, a múlt héten megismert tudós továbbra is szilárdan állítja, hogy nem ismeri Christina Scofieldot, pedig mi tudjuk, hogy ez hazugság. Hamarosan Lincoln is meggyőződik erről, amikor az öccse felhívja, hogy elmondja neki, amit Sandinsky telefonján látott. Linc erre azt…..
GJ1 2010.01.08 22:38:51
Májkül búcsút intett a tumorjának, de még lábadozik, így őszinte sajnálatunkra továbbra is Lincoln tartja kezében az ügyeket. Miután az ősz halántékú lótifuti a múlt héten elcsaklizta előlük a Scyllát, Gretchen, Self és Linc kénytelenek együttműködni, amibe bevonják…..
A változatosság kedvéért a vidám fiúk ismét a Scyllát keresik, csak most némi emberhátránnyal, mert Michael történetszála átmegy orvosi sorozatba, Mahone meg Harrison Fordot játssza A szökevényből. Az okosemberek híján Lincolnra hárul a vezető szerep. Az ő szofisztikált…..
GJ1 2009.12.08 16:51:28
Michael Scofield a múlt héten azt javasolta Don Selfnek, hogy menjen, és szerezze meg tőlük a Scylla darabkáját, amelyet ő volt szíves elrakni emlékbe. A kopasz zseniember ettől függetlenül nem nagyon látszik felkészülve arra az eshetőségre, ha az újdonsült ellensége meg is…..
Nem kell megijedni, nem megy át a sorozat a múltkori sorscsapások után valami náci allegóriába Michaelékkal a főszerepben, csak a magyar címadók szeretnek kreatívkodni. Azért Linc picit bedurvul, de az intelliganciahányadosát figyelembe véve furcsa is lenne, ha nem csapkodná…..
Naszóval, Michael Scofield és barátai végre eljutottak a Scyllához, el se hiszem, hogy ez a harmadik rész, hogy a Cég alagsorában koslatnak, és Miska még csak most állt neki szúrós tekintettel simogatni az ominózus fekete számítógépet. Palpatine és két rohamosztagosa ezt nem…..
Pánsíp Mihály és bandája egyetlen válaszfalnyi távolságra jutott a Scyllától, most már a világ összes taposóaknája sem akadályozhatja meg őket, hogy behatoljanak. A gond csupán annyi, hogy Mihály súlyos beteg, ezért ki kell hagynia az izgalmakat, arról nem is beszélve, hogy…..
A csapat csupán centikre van a Scylla megszerzésétől, de még meg kell gyászolniuk Brad Bellicket, és haragudniuk kell Don Selfre, aki nem túl megértő velük szemben ezekben a percekben, sőt, sudribunkóbb, mint valaha. Scofieldnak szüksége van a madaraskönyv Gretchennél lévő…..
Szóval, ott tartottunk, hogy a Csipet Csapat újból összeállt, miután Mahone-t majdnem lesittelték, és a cím szerint az ötödik kártyát vadásszák éppen, én bevallom, már nem tudom számon tartani. T-Bag, aki mostanában Kúl Fejfa néven fut, majdnem lebukott az alibimunkahelyén, de…..
GJ1 2009.10.13 22:13:23
Na végre, folytatódnak a vidám fiúk kalandjai, csak már nem sixx aranybillentyűzetéből, úgyhogy kicsit változik a stílus meg az elnevezések, de azért nem vészesen, mégiscsak az ő nyomdokán vagyunk, vagy mi. Ott hagytuk abba, hogy a hőseinknek már csak három kártyát kell…..
GJ1 2009.10.07 17:56:29
Ott folytatjuk, ahol abbahagytuk, a Nagyon Félelmetes Néger Bérgyilkos Sara után koslat, és nem azért, mert le akarja nyúli Pánsíp Mihály kezéről, nem, kettős, de legalább ennyire aljas szándék vezérli: megtalálni az extetovált, exbűnöző exmérnököt és csapatát ÉS…..
Senkit nem fárasztanék összefoglalóval, zavaros az egész, egy hat részből álló izét kell ellopni, aztán meg betörni valahová, ahol le lehet olvasni a rajta található infót, ennyi. Sara és Michael ismét a kikötőben romantikáznak, get a fucking room. Kár, hogy a két színészt…..
Nu, az előző részekben tisztáztuk az alapfelállást, összeszedtük a bandát, elloptunk egy kártyát, rájöttük, hogy ez csak egy a hatból, megismertünk egy bazinagy feka bérgyilkost, és megtudtuk, hogy T-bag még embert is képes enni. Ha mindez nem lenne elég, Michael…..
Az évad ugye azzal kezdődött hogy egy Don Self nevű kormányügynök összetrombitálta a csapatot - mínusz a sivatagban szomjhalállal küszködő T-bag - és azt a feladatot adta nekik, hogy szerezzék meg a Cég nagyon titkos adatbázisát, amit Scyllának neveznek és egy mágneskártya…..
Ismét itt vagyunk A szökés új, egyben utolsó évadával, 22 epizód meg egy duplarész (ha leadja az RTL), ennyi van hátra a kalandból, kedves olvasók. Az idei évad nagy újítása, hogy nem ekézem tovább a szinkronszínészeket a kiejtés miatt, mert beleuntam, viszont a magyar…..
Mindenekelőtt felhívjuk minden kedves olvasónk figyelmét, hogy ha eddig még nem írta alá a petíciót, akkor most gyorsan írja alá. És hát a sorozat megszűnése miatt nehéz helyzetbe is kerültünk, az utolsó rész nagyon izgalmas volt, de nem volt mentes a harmadik szériára…..
Célegyenesben vagyunk, ez az utolsó előtti rész, és nem is volt rossz. Mészáros és Jana hazaér a partyból, össze is vitatkoznak azon, hogy Mészáros elcseszte Szvetlana hullájának eltüntetését. Merthogy honnan tudhatnak Johnnyék Szvetlanáról - ez ütött szöget Jana fejébe.…..
Jól gondoltuk, hogy Dénest csak nem írják ki a sorozatból ilyen egyszerűen, egy szimpla nyugdíjazással, és tényleg nem. Bordás és Kolonics továbbra is konzultálnak, most például egy padon találkoznak, Dénes jégkrémet eszik. Nem túl meglepő módon arról cserélnek eszmét, hogy…..
Intro. MTV-s riporter Katikánál. A csaj nyiltakozni akar a lánya eltűnéséről, gondolja, majd így felgyorsítja az eseményeket. Már megy a felvétel, amikor Kriszta bemászik a képbe, hogy "jól meggondolta, asszonyom?" Ebből van is egy pár másodperces kis vita, de aztán…..
Hülye epizód. De mielőtt nagyon átadnánk magunkat az önfeledt fikázásnak, jusson eszünkbe, hogy az teljesen érthető, hogy a forgatókönyvírók nem úgy akarták kanyarítani a sztorit, hogy Violát a kilencedik részben már bár bejáratánál lelőjjék, sőt, fejére essen egy…..
Kicsit egymásba öltődtek az epizódok, az előző rész végével kezdünk. Irina és Bordás találkoznak ugye, Irina elárulja, hogy azt akarják elkapni, aki Violát irányítja. És Irina azért ilyen fura módon vette föl a kapcsolatot Bordással (cseten, névtelenül), mert Herceg…..
Női gázszerelőt se láttunk még, de a Tűzvonalban-ban minden megtörténhet. Kéry Kitti vadiúj melósruhában lezárja az utat. Kutyásembert elküld, de előtte még kiszedi a cigit a szájából. A felhajtás amiatt van, mert szállítják Lákit a kis horgászvityillójába vissza. Mike…..
Na, ez azért intrónak gyenge. Már megint kommandós gyakorlat, nem is tudom, hányadik ilyen intró ez. Az biztos, hogy az első évad első része, és a harmadik évad első része is így kezdődött.Kálmán bá szundikál a KMB-s lakásban. Megszólal a riasztó, néma riasztás a…..