Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MPM

13 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megnéztem, megrentődtem...
Hétköznapi Youtube-os böngészkedés közben találtam erre a két remekműre. Szavakat sem találok. Fantasztikus!     Ezek a klippek a Funky Forest c. filmől vannak...
Bűvész blog Adás-vétel, csere 2008.09.20 07:00:00
Abbahagytad a színpadi bűvészetet és van a szekrényben egy csomó kelléked, amit nem használsz? Több példányban van meg egy könyved? Vagy éppen régóta keresel valamit amit már nem is gyártanak?A bal oldalon egy 1927-es reklámot láthattok az akkori idők rangos szakmai lapjából -…..
Mutatja, hogy menyire van tele...
Minden ami jó. De tényleg! Lego 2009.01.18 13:44:00
..
Ezzel a programmal kiderítheted hogy mennyire álnál helyet az IKEA-ban. Igen, megnézem, hogy milyen IKEA bútor lennék!..
Hát igen ezek a képek megukért beszélnek.Katt a linkre -->http://www.julianwolkenstein.com/      ..
Ez a kép megérdemli, hogy ne kicsinyítsem. Onnan ahonnan ez jött ott van több is.http://www.jeanyveslemoigne.com/..
Ugye neked sem tetszik, hogy a dílered már megint emelte az LSD árát?Akkor nézd meg ezt az oldalt, aholt egy csomó olyan dolgot látsz amit, ha megcsinálsz biztos, hogy nem fogsz hinni a szemednek.http://www.boston.com/bostonglobe/ideas/graphics/011109_hacking_your_brain/..
"Stuff you don't need... but you realy, realy want" a jelmondata ennek a csodás brit honlapnak ahol igazán remek termékek közül válogathatunk. Nézzünk meg párat a kedvenceim közül.Cyber clean:Undorító színü szuszmák amivel az összes elektronikai kütyüdet lepucolhatod. De…..
Ime megszülettünk. Egyenlőre ártatlanul, de most, hogy a mama birka letisztogatott minket már készem álluk megmutatni nektek Mindent ami jó...