Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rom Leo

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Borsodblog Téli extrém sportok 2010.12.25 23:35:00
Ha már itt a tél és a Bükk is, érdemes megnéznünk, milyen sportolásra alkalmas helyek várják a síelőket, szánkózókat Miskolcon. Pontosabban: nem várják, hanem elűzik, a vidék adottságait évtizedek óta nem használja ki ez a város. S ha lenne normális, kulturált téli…..
Rom Leo 2010.12.27 20:52:18
@SPRee: A mindenkori vezetőség, ez egyértelmű. Városvezetés, kormány. Nekik kellene egy kicsit odafigyelni, s ha már itt tartunk, a Bánkútra vezető út a Hámori-tónál és utána többször is balesetveszélyessé szűkül.
Érdekes összefoglalót írt a miskolci politikai helyzetről az Index. A helyzetjelentés teljesen jó, de a pikáns részek kimaradtak: feljelentések, photoshop, Youtube. Talán az történhetett, hogy a polgármesterjelöltekről a polgármesterjelölteket kérdezhette az újságíró, mert a…..
Borsodblog Vita 2010.09.17 00:21:00
Szerdán tartották a polgármesteri vitát Miskolcon. Sajnos a kezdeményezés kudarcba fulladt, mert a Fidesz és a Jobbik jelöltjei nem merték vállalni a nyílt vitát, egyelőre a magyar demokrácia nincs olyan állapotban, hogy leüljön négy politikus egy asztalhoz és a választók…..
Hol volt, hol nem volt, volt egyszer régen Encsen egy étterem. Minden barátom járt már ott, de a nevét egyik sem tudta. Valami Pizzaizé... valami sarok, ott van a sarkon... passz. Kábé ez volt a válasz, amikor azt kérdeztem, hogy ugyan mondják már meg miféle étterem az a híres encsi…..
Borsodblog Víz 2010.06.03 20:58:00
Májusi eső aranyat ér - tartja a mondás, de ez az idei nem ér annyit, sőt egy forintot se, viszont sokba kerül az országnak, s túl sokba az áldozatoknak, akiknek tönkretette az értékeit, ingatlanjait a víz. Egész Borsod megye szenved az árvíztől, az ember szürreális fotókat és…..
Ma végre kiderült milyen jó hírrel áll ki a budapestiek elé Horváth Csaba főpolgármester-jelölt: "Az MSZP 2013-ig bevezetné a díjmentes közösségi közlekedést Budapesten. Az ingyenes közösségi közlekedést azok vehetnék igénybe, akik legalább négy éve állandó…..
Ferde villamos épülhet a Szent István tér és az Avasi Kilátó közé. A cél, hogy legyen összeköttetés a belváros és az Avas között. De kinek? Eleve ki az, aki úgy megy haza, hogy kétszer szálljon át, amikor a 35-ös busz kiváló közvetlen összeköttetést ad a belváros és az…..
Csak a szokásos: újabb jobbikos popó, barátságon innen, vagy túl, ezúttal egy miskolci jelölt mutatta meg egyszerre mindkét arcát a kamerának. Csak 18 éven felülieknek! Egy régebbi helyi urban legend szerint korábban egy középkorú borsodi exgárdista hölgy is rakott fel magáról…..
Egy középiskolás srác baloldali és Jobbikot kritizáló videókat tett fel a youtube-ra „józanmagyar” néven. A Jobbik-szimpatizánsok természetesen rárepültek, és szokásuk szerint zsidózták, buzizták. Nagyon fájhattak némelyiküknek a kis videók, mert…..
Mandiner blog Berekesztés 2009.12.22 08:01:00
 Egyszer az Új Generáció egyik aktivistája jegyezte meg egy ismerősünk ismerőse ismerősének, hogy sajnos az SZDSZ ifjúsági szervezetében régebben még volt némi kakaó, de mára már nem több, mint budapesti meleg fiatalemberek ismerkedési fóruma, így túl sok mondanivalója…..
"Ha Orbán szerint Molnár Oszkárra e [párt]paragrafus nem húzható rá, akkor 1. Orbán vagy nem ismeri a párt alapszabályát, vagy 2. Hazudik. 3. Ha ismeri, és nem hazudik, akkor Molnár Oszkár nem sérti meg a szövetség érdekeit, illetve 4. Molnár nem sérti a szövetség jó…..
A síturizmusból élő szlovákoknak most elég nehéz a helyzetük. Nem elég, hogy válság van, az euróbevezetéssel az árelőnyüket is elvesztették a nyugati pályákkal szemben. Az egész tetejébe pedig kitűnő kormányuk kisebbség- és külpolitikájának köszönhetően az igen…..