Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ktgy

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kevés titokzatosabb hely akad egy amerikai tengeralattjárónál, így aztán külön öröm, amikor kicsit bepillanthatunk a hétköznapokba. Ráadásul a mai posztban látható képeket a személyzet, a katonák készítették. A We Are The Mighty című oldal gyűjtötte össze a…..
ktgy 2015.01.17 13:01:46
Hogy idézzem a reklámszlogent, itt a Kényelmes Kapcsolat, s ezt az AirAsia mondja. Forradalom ugyanakkor mégis, mert a ma bejelentett új szolgáltatás gyökeresen elüt a fapados modelltől. Az olcsó repjegyeket kínáló repülős cégeknél ugyanis az egyik legfontosabb…..
ktgy 2011.01.19 19:16:19
 Mit jut eszedbe elsőként Japánról? A szusi, a szumo esetleg a taiko dob? Ez mind rendben is van, de Japán ennél sokkal érdekesebb és összetettebb ország, tele furcsa kulturális szokásokkal, amit a következő 10 perces videoinfografika remekül összefoglal, rengeteg…..
ktgy 2010.11.28 20:30:39
Az extrém kalandokat kedvelő turisták körében igen nagy népszerűségnek örvend pancsolni a Viktória-vízesés peremén. (további hűsítő vízesések) A Viktória-vízesés 1708 méter széles vízzuhatagával a legszélesebb a világon. Legmagasabb pontján (kb. 110méter) található a…..
ktgy 2010.07.16 13:57:41
Na, ezt a kört legközelebb kihagyom, mert nem ment el az eszem teljesen. A régi Big C épülete mögött guggolok, alig néhány száz méterre a kiégett CentralWordtől. Lehúzódtam, mert farangként azért magasabb vagyok az átlagos thai katonáknál. Így most szabályosan körbevesznek az…..
Egész nap azon mentek a találgatások, hogy a szükségállapot mellé a kormány bevezeti-e Bangkok bizonyos körzeteiben a kijárási tilalmat. Nem légből kapott ötlet volt, a miniszterelnök vasárnap reggeli nyilatkozatában hangzott el, végül késő délután a kormányzati…..
Share | Ezt a gyöngyszemet tegnap mutatták nekem: "Budapest, VI.ker.-ben, a Terézvárosban, az Anker köz egyik tornyában kiadó egy eredetileg műteremként funkcionáló, átépített, belső 3 szintes légkondicionált lakás. A 90 nm-es alsó szinten - ami a ház 5.emeletének…..