Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Muka Duka

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Este 10 óráig tartott a KT ülés. Hosszú volt. 1. Önkormányzat I-III negyedéves gazdálkodása: megtárgyalták, rákérdeztek, értelmeztek, elfogadták, a dokumentum a cserepfalu.hu-n lesz olvasható. 2. Záportározó pályázati lehetőség. Meghallgatta KT a tervezőt és a projekt…..
Berezdtető ügy, nagyon sokadik felvonás. Áprilisban tekertünk egy kört az ASSUR_B 2001 körül. A beruházókat szerettük volna megmutatni. Kik ők, mik ők, mit akarnak, hogyan és miből. Újszülötteknek mondom, hogy anno beszéltem a beruházó cég képviselőjével, majd elküldtem a…..
E-mail üzenetet kapott a Cserépfalu blog. Szoktunk. A mai speciális. A blog a berezdtetőeladás/beépítés feliratú palackból három hete rugdossa kifelé a dugót. Egyre több visszajelzést kapunk, A legújabbat egy civil társaságtól: Berezdtetőt Féltők Társasága. A BFT mailje…..
Mutatunk pár trükkfelvételt. A Berezdtetőn felépítettük a házakat. A google skretch up lőtte be a házikók magasságát. A helyi építési szabályzat módosítása szerint maximum 4 és fél méter magasak lehetnek az épületek. Az elrendezést a közétett tervek és a google…..
Szeretnék meghívni minden cserépi polgárt és természetesen a nem cserépieket is, a Berezdtetőn 2010. május 8-án 16:00 órától tartandó batyus szalonnasütésre. Tesszük ezt annak érdekében, hogy a falu legszebb helyéről kellemes evés, ivás beszélgetés keretében csodálhassuk…..
Tegnap @iigee cimborával indultunk Cserépfaluba a képviselőtestület ülésére. @Iigee testvérblogunk, a csobánkafórum.hu szerkesztője. Hűvös idő fogadott Cserépfalu táblájánál, kérte az idő, hogy vigyázzunk magunkra a csúszós úton. Jól esett.  A nagy terv szerint…..
Lesz lakópark a Berezdtetőn? Nem lesz lakópark a Berezd tetőn? Lehet lakópark a Berezd-tetőn? Mi lesz veled berezd-tető? Azt  sem tudom hogyan kell frankón leírni Cserépfalu legszebb helyét. Azt viszont biztosan tudom, hogy házak épülhetnek oda. Cserépiek újságja első oldal:…..
Sári Pali rádiótelefonkészülékbe beszélve utasította a szerkesztőséget, hogy változtassunk a Nyírfás Pihenőhely oldalán. A blogban van ugye jópár -sok- szállás, az egyik a Palié. Nézd meg mit alkottunk, elég erős képanyaggal bővült az oldal, van ímélcím, linkelhető…..
 Berezdi pincesorCserépfalu legígéretesebben fejlődő pincéje. A három szintes pincesor alsó sorában található. A borunk elfogyott, tavasszal újra kinyitunk. ..